Co s sebou do práce k obědu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
11.9.11 12:54

Co sebou do práce k obědu?

Ahoj holky,nevim,kolik z Vás je zde pracujících,ale ráda bych se zeptala,jak v práci řešíte,nebo jste před nástupem na mateřskou řešili obědy.Brali jste si něco z domova?Nebo jste měli možnost stravování v práci,popřípadě Vám stačila namazaná houska?
Já si beru"teplé obědy"z domova.V neděli si uvařím polívku a nějaký hl.jídlo,který si nandám do kastrůlků a beru si ho do práce,kde mám možnost,ohřát si ho v mikrovlnce.Bohužel mi toto jídlo vydrží na 2 dny a pak to řeším např.polívkou v pytlíku :oops: tunákovým salátem s celozrnnou houskou apod. :nevim: Jelikož chodím z práce až po 19 hod.nemám už náladu ani čas vyvářet něco teplýho a pořádnýho k jídlu.Prosím o Vaše názory,tipy a připomínky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7572
11.9.11 12:59

Ahoj!
Když jsem chodila do práce, chodila jsem na obědy tam.
Nemáš třeba možnost si skočit někam na meníčko? Nebo si něco odněkud poslat, je spoustu restaurací, co dávají meníčka do ešusů, nebo dováží…
Když jsem byla mladší, tak mi namazaná houska, popř. něco k kantýny stačilo, ale jak stárnu, tělo žádá 1× denně teplé jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.9.11 13:01

ahoj, a co si jednou, třeba za 14 dní, uvařit o víkendu víc jídel, dát je po porcích do mrazáku a v následujících dnech pak už jen v práci rozmrazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.9.11 13:07

:lol: Mahdalko ty se asi hodně nudíš,že zakládáš takové diskuse,což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.9.11 13:10
berry4 píše: :lol: Mahdalko ty se asi hodně nudíš,že zakládáš takové diskuse,což?

Nenudim,opravdu mě to zajímá a ráda bych znala názory ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.9.11 13:11
zaju píše:
ahoj, a co si jednou, třeba za 14 dní, uvařit o víkendu víc jídel, dát je po porcích do mrazáku a v následujících dnech pak už jen v práci rozmrazovat…

To je dobrej nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.9.11 13:13

Já hlídám děti,tak si právě nemůžu jen tak odejít někam na oběd.A právě že jak stárnu :mrgreen: tak už taky potřebuju aspon 1× denně něco teplýho do žaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
11.9.11 13:14

ahoj, já tedy nejsem vůbec kuchařský tip, pro sebe nevařím vůbec, takže pokud nemám oběd nahlášený v jídelně(dělám na zš), beru si s sebou Bebe dobré ráno a doma se pak najím. Ale dělám max do 16 h,to vydržím v klidu bez oběda. Ale Ty končíš hodně pozdě, řešila bych to obloženými sendviči a tak.
obdivuji zaju, vařit o víkendu víc jídel by mě zabilo :mrgreen: z donucení uvařím akorát oběd holkám, sobě a chlapovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
11.9.11 13:15

a to hlídáš děti kde? ve školce asi ne, že , to bys měla obědy tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
11.9.11 13:49

Ahoj,já jak kdy.Někdy jsem si vzala jídlo z domova a pak ohřála,někdy jsem se jen odflákla houskou,někdy zeleninový salát.Měla jsem i možnost dojít si v práci nebo si objednat.Takže možností spousta.Vařit si víc jídel by mě asi taky zabilo :oops: ,takové ženy mají můj obdiv :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
11.9.11 13:52

nemam problem byt na studenem obede a dat si az vecer nebo odpoledne teple jidlo,takze za me ruzne testovinove salaty,oblozene chleby a klidne i do misky nachystat vlocky,rozinky,ovoce a jogurt

• Citovat
  • Upravit
3284
11.9.11 14:01
thea píše:
ahoj, já tedy nejsem vůbec kuchařský tip, pro sebe nevařím vůbec, takže pokud nemám oběd nahlášený v jídelně(dělám na zš), beru si s sebou Bebe dobré ráno a doma se pak najím. Ale dělám max do 16 h,to vydržím v klidu bez oběda. Ale Ty končíš hodně pozdě, řešila bych to obloženými sendviči a tak.
obdivuji zaju, vařit o víkendu víc jídel by mě zabilo :mrgreen: z donucení uvařím akorát oběd holkám, sobě a chlapovi :lol:

ale já jsem nepsala, že to tak dělám .. taky by mě to asi zabilo :mrgreen: dělá to tak kamarádka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.9.11 14:25
thea píše:
a to hlídáš děti kde? ve školce asi ne, že , to bys měla obědy tam…

Já hlídám soukromě,v rodině.Ale je pravda,že když se s malým vracím z pískoviště nebo procházky,tak se občas stavím v obchodě a koupím si na odpol.nějakou svačinu - housku,sýr apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
12.9.11 11:24

Když se mi nechce vařit, kupuju hotová jídla přímo v obchodě. Dají se jen ohřát. Popřípadě nějaké polotovary, či se občas odbudu jen nějakou houskou se zeleninovým salátem. Určitě bych i využila nějakou dovážku jídla, či něco podobného (mě se to teda nevyplatí, protože bych nesnědla celou porci, hlavně když je to meníčko a je k tomu i polívka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.11 11:27

já se přifařím, co byste mi doporučili za oběd, když budu celou sobotu od rána do večera ve škole, bez možnosti jiného jídla jinde.. ohřívat si nebudu moct..a jsem momentálně dost blicí těhule, takže jídelníček také omezený :roll:

zakkladatelko: tobě doporučuju třeba navařit na 2-3 dny do předu a pak ohřívat..a nebo občas nějaké studené jídlo.. s dětmi jíst nemůžeš? jakože bys vařila až tam..pro děti i sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat