Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chystáme s malou do aquaparku do Vyškova? Co mám všchno pro malou vzít,ještě jsme na bazénu nebyly,bude jí rok. Díky za rady
Já beru krém určitě,hřeben,nafukovací hračku do vody malinkou,neklouaba obuv,župan ![]()
já kdyz jdu s prcek tak beru jen rucniky a prckovi piti, kdyz máme hlad jdem do bufiku
a asi náky hracky u nás teda jsou ale nevim jak u vás
Tak vzala bych přebalovací podložku–abys jí měla kam položit,nevím,jak to tam vypadá,plenu do vody nebo plavečky do vody,sprcháč,osušku,pití,svačinku…
co víc?? ![]()
kruh nebo něco na hraní????
jsem blbá ja pochopila jako primo do bazénu, ty se ptás asi celkove, vid ![]()
No já přemýšlím,že vezmu i fén,abych malé rychlej vysušila vlásky:)Jsem z toho trochu mimo, naše první zkušenost:)
Ve Vyškově je docela chladno a studenější voda, takže určitě véééliký ručník na zakuklení, nebo teplý župan
Přes zimu tam vydržím ve vodě tak 20 minut a už drkotám zubama, zbytek času pak nevylezu ze sauny
Já jsem zmrzlina, ale i ostatní se shodli na tom, že je tam fakt chladno ![]()
jj,ptám se celkově. Samozřejmě papaní je smaozřejmostí,ručník,krém.
Tak ono je dobrý potom zůstat nějakou dobu na aklimatizaci. Z rozpařenýho bazénu nespěchat ven do mrazu. Fény tam většinou mívaj takový ty vestavěný, ale asi záleží bazén od bazénu. Naší mladé vlasy uschnou během pěti minut například:-))
Jsou tam dva vestavěné fény - jeden výš, jeden níž pro děcka, ale jsou tam i zásuvky na vlastní fén ![]()
Až vylezete z bazénu do haly, tak si dejte párky v rohlíku, jsou tam dobré. U nás se říká: kdo neměl na bazéně párek v rohlíku, jako by tam ani nebyl ![]()
Tak fén tam určitě bude.
Ručník, krém,podložku,hračky,nějakou obuv pro tebe jestli jsi zvyklá,štětky do uší.Zatím mě nic nenapadá.
Beru to podle sebe.chodíme s malou plavat tak si promítám v hlavě co mám v tašce nachystané.
Tak si pěkně zaplavejte.
Jeste si zjisti,zda tam malou pusti,kdyz nema jeste rok.U nas v Pze pousteji az od roka do bazenu.To je na okraj.
Jinak beru:plenku do vody,zupan,kruh,rucnik.
Jeětě jedna věc,malá pořád bumbá mlíčko,ohřejí mi ho tam v bufetě?