Co si myslet? Chce se mnou dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
22.5.13 10:52

No tak to jen se o zeptat na rovinu, třeba ho pohladit po dušičce, že jestli má strach že to nepude tak s ním zůstaneš… třeba se bojí že od něj odejdeš když to nepude,, nevím jestli je rozvedený z toho důvodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 11:50

@pannacotta děkuji, já jsem ten člověk co chce vše řešit hned a vyřešit to, ale on má problém rozebírat své pocity :| pak to jen píše, že jinak to ze sebe nedostane. ano on rozhodl, že bude rozvod nechtěl ji bránit ve štěstí, aby mohla mít miminko jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.5.13 11:54
@Violett píše:
@pannacotta děkuji, já jsem ten člověk co chce vše řešit hned a vyřešit to, ale on má problém rozebírat své pocity :| pak to jen píše, že jinak to ze sebe nedostane. ano on rozhodl, že bude rozvod nechtěl ji bránit ve štěstí, aby mohla mít miminko jednou.

No v tom případě ho chápu že má strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 11:57

Děkuji všem za ochotu mi odepsat svůj názor :srdce: já mám jen už nervy na pochodu, mám možnost pracovně odcestovat do Mexika, ale já se chtěla rozhodnout zůstat tady s ním. ptala jsem se ho před 14 dny, že musím vědět zda to cítí stejně, jinak se nepohnu z místa. Tak jsem mu řekla mám tu zůstat? chceš mě tu? založíme rodinu atd. on mi nedokázal odpovědět :nevim: pak zase jsem to z něj dolovala přes sms a on mi jen napsal debilní smajlík :pocitac:, je jako počasí, asi se naštvu a zvednu plachty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.5.13 12:19

No jak se rozhodne, tak se rozhodneš, ale zahodit 8-mi letý vztah, to bych nedělala hned, opravdu s ním asi mluvit jak s malým dítětem,
Držím palce nech to dopadne dobře pro vás oba a když tak dej vědět co si/jste pořešili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 12:21

@pannacotta děkuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.5.13 12:30
@Violett píše:
Děkuji všem za ochotu mi odepsat svůj názor :srdce: já mám jen už nervy na pochodu, mám možnost pracovně odcestovat do Mexika, ale já se chtěla rozhodnout zůstat tady s ním. ptala jsem se ho před 14 dny, že musím vědět zda to cítí stejně, jinak se nepohnu z místa. Tak jsem mu řekla mám tu zůstat? chceš mě tu? založíme rodinu atd. on mi nedokázal odpovědět :nevim: pak zase jsem to z něj dolovala přes sms a on mi jen napsal debilní smajlík :pocitac:, je jako počasí, asi se naštvu a zvednu plachty :think:

Já se přiznám, že mě to příjde, že o to dítě moc nestojí, přeci chlap, co chce miminko, tak se chová úplně jinak (což tady ostatní mohou Ti popsat).

Také mě napadlo, jestli je vůbec plodný, jestli „ta alergie s jeho partnerkou“ náhodou nebyla jeho neplodnost, a teď se v tom mlátí?

Promluvila bych si s ním a to narovinu, nějak jemným způsobem a podle toho bych se zařídila dál.

(co se týče pracovní nabídky do Mexika, být bezdětná, tak já bych jela ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
22.5.13 12:37

@Violett já už bych první chybu viděla v tom že u něj „jen jsi když má volno“ nepořizovala bych si asi rodinu s někým s kým nebydlím protože tam je ještě víc otazníků jestli si vůbec budete jakožto rovnocení partneři vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.5.13 12:43

Mexico..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
22.5.13 13:08

Taky Mexico. Jesliže 40letý chlap nedokáže odpovědět na to, zda zůstat nebo odjet, tak je asi někde chyba. Notabene po 8letém vztahu. To snad už něco znamená, to by stálo za odpověď - chyběla bys mi tady, né!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
22.5.13 13:41

@Violett Neváhej a jeď do toho Mexika… buď to bude konec (tak jako tak) nebo mu dojde, že mu chybíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
22.5.13 14:33

Jela bych do Mexika

• Citovat
  • Upravit
1265
22.5.13 14:36

Jednoznačne Mexico

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yanya
22.5.13 14:42

Prostě to dítě nechce.

• Citovat
  • Upravit
437
22.5.13 15:01

Nemyslím si, že to, že ti nedokázal říct „nejezdi“ znamená, že je mu to jedno. Spíš bych ho tipla na to, že jede ve stejném módu jako s bývalkou - nechce ti stát ve štěstí. A proto je to na tobě. Pokud ale odjedeš, myslím že už ho to zlomí úplně a ženám už nebude důvěřovat pro jistotu vůbec. Těžko řícrt, neznám ho. Pokud má problém o vašem rodičovství mluvit otevřeně, zkusila bych mu navrhnout, jestli ti to nechce třeba napsat v dopise nebo tak něco, když je pro něj snažší ti o svých pocitech napsat. Zvláštní je to, že on sám navrhl vysazení antikoncepce, kdyby měl obavy co se týče jeho schopnosti počít, asi by to nenavrhoval. Ale třeba ho přepadly až potom. Každopádně bez nějaké jeho alespoň částečné otevřenosti to asi vyřešit nepůjde. Ale zase nevím, jestli je dobrý nápad na něj tlačit a chtít vyřešit vše hned, on spíš vypadá, že potřebuje čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí