Co si myslet? Chce se mnou dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
22.5.13 17:41
@rybka56 píše:
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct diagnozu, že má dítě s jinou a už další nechce :D Proto nacházíš obrázky na ledničce a plyšáky v autě.

a nebo je zabouchnutej jinde, já nacházela obrázky od dětiček milenky, děsně je zbožnoval, chlap který miluje ženskou s dětma, tak miluje i její děti a dělá tatínka

Hlasuju za Mexiko (a nějakýho pohlednýho svalnatýho Mexikána :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.5.13 17:56
@pannacotta píše:
Přece psala že spolu bydleli ale ted z nám neznámých důvodů bydlí s rodičema ;)
A pokud mají dva vztah a najednou se zjistí že chlap je neplodný tak to je pro tebe důvod k rozchodu? Jak se pak ten chlap má cítit?
Tady s tímto je jediný problém v komunikaci, a to je potřeba hned řešit rozchodem? :roll:
Když si pořádně promluví, i kdyby těma blbýma dopisama, tak se to dle mně vyřeší, Zakladatečlin partner má podle mého strach že bude její tělo taky alergické na jeho sperma ;)

Ano, pokud bych narazila na neplodného partnera, tak by to pro mne byl dost vážný důvod k rozchodu. Já dítě chci a nenaplněný vztah je pro mě žádný vztah, k ničemu. A jak se ten chlap má cítit? Najít si protějšek, který má stejný problém, či děti nechce, takový neplodný chlap není ztracen, svůj k svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.5.13 19:03
@rybka56 píše:
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct diagnozu, že má dítě s jinou a už další nechce :D Proto nacházíš obrázky na ledničce a plyšáky v autě.
Hustý, tak tohle mě nenapadlo! Tobě se to stalo??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
22.5.13 19:06

Zakladatelko, kolik je tobě let? Jestli do 35,tak bych volila Mexiko…stejně dítě chtít budeš, pořádně si promluvte a žádné smsky, at víš na čem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 20:11

Ženy je to policajt tak co čekat :mrgreen: :mrgreen:, mám svoje a ted jsem chtěla být u sebe mám taky své povinnosti. ne dítě jinde nemá to vím jistě, jiná taky ne, bohužel jsem mu prohledala co se dalo :poblion: já vím, že se to nedělá, ale taky nechat ze sebe blbat dělat nenechám. jo je divný asi máte pravdu, možná už to nikam nepovede :nevim: byla jsem ochotná za něj bojovovat, ale, když on se chová tak laxně ustoupím :| raději včas než pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 20:12

Mexiko by bylo minimálně na rok a pokud tam mám být tak tady nic otevřeného nenechám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.5.13 23:27
@Yvonne píše:
Ano, pokud bych narazila na neplodného partnera, tak by to pro mne byl dost vážný důvod k rozchodu. Já dítě chci a nenaplněný vztah je pro mě žádný vztah, k ničemu. A jak se ten chlap má cítit? Najít si protějšek, který má stejný problém, či děti nechce, takový neplodný chlap není ztracen, svůj k svému.

Dost smutné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
23.5.13 07:59
@pannacotta píše:
Dost smutné :(

to je, zlášť kdy si ani žena dnes nemůže být jista že nějaké dítě vůbec může mít či donosit… ale asi je to na každé jak se rozhodne. Stejně tak jako jsem měla na výběr jestli budu s cukrovkářem…
Já bych si dítko adoptovala i teď, i když mám svoje děti… u mě by asi neplodnost chlapa nebyla překážka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.5.13 11:30
@jalemina píše:
to je, zlášť kdy si ani žena dnes nemůže být jista že nějaké dítě vůbec může mít či donosit… ale asi je to na každé jak se rozhodne. Stejně tak jako jsem měla na výběr jestli budu s cukrovkářem…
Já bych si dítko adoptovala i teď, i když mám svoje děti… u mě by asi neplodnost chlapa nebyla překážka. :think:

Moje řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.5.13 17:39

Já se nemůžu ani rozhodovat o dítěti, když nevím jaká je pravda :nevim: pokud by byl upřímný nezachovám se jako svině, ale takhle?? :?: mi nic jiného nezbývá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí