Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rybka56 píše:
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct diagnozu, že má dítě s jinou a už další nechceProto nacházíš obrázky na ledničce a plyšáky v autě.
a nebo je zabouchnutej jinde, já nacházela obrázky od dětiček milenky, děsně je zbožnoval, chlap který miluje ženskou s dětma, tak miluje i její děti a dělá tatínka
Hlasuju za Mexiko (a nějakýho pohlednýho svalnatýho Mexikána
)
@pannacotta píše:
Přece psala že spolu bydleli ale ted z nám neznámých důvodů bydlí s rodičema
A pokud mají dva vztah a najednou se zjistí že chlap je neplodný tak to je pro tebe důvod k rozchodu? Jak se pak ten chlap má cítit?
Tady s tímto je jediný problém v komunikaci, a to je potřeba hned řešit rozchodem?
Když si pořádně promluví, i kdyby těma blbýma dopisama, tak se to dle mně vyřeší, Zakladatečlin partner má podle mého strach že bude její tělo taky alergické na jeho sperma
Ano, pokud bych narazila na neplodného partnera, tak by to pro mne byl dost vážný důvod k rozchodu. Já dítě chci a nenaplněný vztah je pro mě žádný vztah, k ničemu. A jak se ten chlap má cítit? Najít si protějšek, který má stejný problém, či děti nechce, takový neplodný chlap není ztracen, svůj k svému.
@rybka56 píše:
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct diagnozu, že má dítě s jinou a už další nechceProto nacházíš obrázky na ledničce a plyšáky v autě.
Hustý, tak tohle mě nenapadlo! Tobě se to stalo??
Zakladatelko, kolik je tobě let? Jestli do 35,tak bych volila Mexiko…stejně dítě chtít budeš, pořádně si promluvte a žádné smsky, at víš na čem jsi
Ženy je to policajt tak co čekat
, mám svoje a ted jsem chtěla být u sebe mám taky své povinnosti. ne dítě jinde nemá to vím jistě, jiná taky ne, bohužel jsem mu prohledala co se dalo
já vím, že se to nedělá, ale taky nechat ze sebe blbat dělat nenechám. jo je divný asi máte pravdu, možná už to nikam nepovede
byla jsem ochotná za něj bojovovat, ale, když on se chová tak laxně ustoupím
raději včas než pozdě
Mexiko by bylo minimálně na rok a pokud tam mám být tak tady nic otevřeného nenechám ![]()
@Yvonne píše:
Ano, pokud bych narazila na neplodného partnera, tak by to pro mne byl dost vážný důvod k rozchodu. Já dítě chci a nenaplněný vztah je pro mě žádný vztah, k ničemu. A jak se ten chlap má cítit? Najít si protějšek, který má stejný problém, či děti nechce, takový neplodný chlap není ztracen, svůj k svému.
Dost smutné ![]()
@pannacotta píše:
Dost smutné
to je, zlášť kdy si ani žena dnes nemůže být jista že nějaké dítě vůbec může mít či donosit… ale asi je to na každé jak se rozhodne. Stejně tak jako jsem měla na výběr jestli budu s cukrovkářem…
Já bych si dítko adoptovala i teď, i když mám svoje děti… u mě by asi neplodnost chlapa nebyla překážka. ![]()
@jalemina píše:
to je, zlášť kdy si ani žena dnes nemůže být jista že nějaké dítě vůbec může mít či donosit… ale asi je to na každé jak se rozhodne. Stejně tak jako jsem měla na výběr jestli budu s cukrovkářem…
Já bych si dítko adoptovala i teď, i když mám svoje děti… u mě by asi neplodnost chlapa nebyla překážka.
Moje řeč.
Já se nemůžu ani rozhodovat o dítěti, když nevím jaká je pravda
pokud by byl upřímný nezachovám se jako svině, ale takhle??
mi nic jiného nezbývá ![]()