Co si myslet? Chce se mnou dítě?

15
22.5.13 10:19

co si myslet ?

Ženy mám ted momentálně s přítelem divnou situaci a potřebuji Vaše nazory. Jsem zoufalá, s přítelem jsem se domluvila, že v Březnu vysadím Ha což se stalo. Sám řekl, že teda začnem pracovat na malém :srdce: jo jenže to do mě pustil jen v dubnu a to jednou, když jsem mu řekla, že to jednou nestačí začal mi psát sms, že má divné období a bla, bla. Nemá žádné starosti, má dům, práci pohodu je svobodný já u něj jsem jen, když má volno. Jenže ten hlavní problém proč je to tak divné je ten, že se věnuje cizím dětem od známých, jezdí jim dávat hračky, maluje si s nimi a má dokonce pár obrázků od dětí na ledničce! Fotku své neteřinky a v autě má plyšáka, když mu řeknu jestli nechce raději tohle šetřit pro své děti tak my ani nechce odpovědět. :nevim: nevím co si mám myslet :cert: :nevim: tohle mi přijde taaaak divné :roll: jaký je Váš názor? děkuji, že máte trpělivost číst tenhle román :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
22.5.13 10:25

@Violett myslím :think: že by jste si měli o tom promluvit, jestli opravdu stojí o to mít s tebou vlastní dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
22.5.13 10:25

Je to prostě chlap a v něm se nevyznáš nikdy :mrgreen: Třeba se ještě ani sám nedokáže porovnat pořádně s tím, že by měl vlastní děti. Ale alespoň vidíš, že má dobrý vztah k dětem a to je taky důležitý. Nenech se stresovat až to přijde, tak bude mít přítel radost, že máte spolu prcka. A nebo se na rovinu zeptej jestli je na to už připravený a nebo chce ještě počkat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.5.13 10:27

Přítel asi pochopil, že nejsnadnější je pohrát si s cizím děckem a pak ho hezky vrátit a jet si domů do svého klídku a pohodičky :mrgreen:
Bojí se zodpovědnosti, možná mu na těch návštěvách někdo povykládal, jaký to bylo, když byly ty roztomilé dětičky miminka, jak třeba ječely, nespaly…
Nevím co poradit, tohle si zkrátka musíte vyříkat, ty ho znáš nejlíp. Nebo je otázka, zda ho znáš nejlíp, když spolu nebydlíte, většinou se lidi nejdřív sestěhují a pak počnou, protože po sestěhování i můžou začít lízt na nervy a zjistí, že spolu ani počít nechtějí a ještě rádi se rozejdou a najdou si partnera, se kterým to klape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.5.13 10:28

Nezjistil, že může mít třeba problémy s oplodněním? Nebo nemáte mezi sebou problémy? Třeba ho nechce s tebou. :nevim: (Zní to straně, ale nemyslím to zle. :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 10:29

Ahoj za prvé mě zaráží že „planujete“ dítko a nežijete spolu, ale to je vedlejší.
Když jsem četla tvůj dotaz tak přítel má děti rád tak mě napadlo jestli nemá zdravotní problémy o kterých ti neřekl (neplodnost) mám kamaráda, který ví že je neplodny a jeho přítelkyně to neví. Ale může to být cokoliv necítí se na to být otcem a bojí se ti to říct… důvodů může být víc. Zkus si s ním v klidu promluvit a třeba ještě počkat. Držim palce :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
22.5.13 10:30

Viděla bych to podobně jak píšou holky, nejdřív bych s přítelem začala bydlet a viděla bych, jak nám to klape. Taky sice může říkat, že děti chce, ale od teorie je k praxi daleká cesta :-) Mohlo ho to trochu vylekat, že UŽ TEĎ budete mít dítě. S cizími je to jiné, k těm nemá zodpovědnost, ale mít vlastní je velký krok. Promluvte si o tom, neviděla bych v tom větší problém :-)

• Citovat
  • Upravit
101633
22.5.13 10:32

@Violett Já ho celkem chápu, taky bych nechtěla tvořit dítě s někým s kým nežiju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
22.5.13 10:32

@Violett v prvé řadě bych vyřešila váš vztah… jak můžete pracovat na miminku a tvořit „rodinu“ když spolu ani nebydlíte?? :think: Jak si to představuješ ty a jak on?? Plánujete společné bydlení? Nevyhovuje mu třeba že je vlastně volný a jen s tebou chodí, a nezalekl se závazku v podobě dítěte? Jak dlouho spolu jste?
O tom všem by si s ním měla nejprve pohovořit, z očí do očí, ne po smskách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.5.13 10:35

Asi dostal strach mít najednou vlastní děti :nevim:
Zkuste si o tom v klidu promluvit, a navíc sorry že se tak blbě ptám, ale proč už tedy spolu nebydlíte když se snažíte o dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
22.5.13 10:43

A ty pracuješ, jsi zabezpečená, bydlíte spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 10:44

Já s ním jsem 8 lety, společné bydlení bylo, ale momentálně musím bydlet u sebe a ví, že pokud by to klaplo budeme bydlet společně. No už má věk 40let :nevim: a v prvním manželství jeho žena mít dítě nemohla, ale prý jen s ním, že nějaká alergie mezi sebou.

Příspěvek upraven 22.05.13 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
22.5.13 10:44

Proc spolu nebydlite?

• Citovat
  • Upravit
24603
22.5.13 10:45

A nemá třeba strach že ani s tebou to nepůjde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.5.13 10:48

Možná taky jsem myslela na ten jeho strach a zklamání. jenže bez snažení to asi nezjistíme :nevim: začal se chovat uplně jinak po 8 letech je z něj emoční šutr, nepoznávám ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí