Co si myslet? Chce se mnou dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
22.5.13 15:37
@janees píše:
Nemyslím si, že to, že ti nedokázal říct „nejezdi“ znamená, že je mu to jedno. Spíš bych ho tipla na to, že jede ve stejném módu jako s bývalkou - nechce ti stát ve štěstí. A proto je to na tobě. Pokud ale odjedeš, myslím že už ho to zlomí úplně a ženám už nebude důvěřovat pro jistotu vůbec. Těžko řícrt, neznám ho. Pokud má problém o vašem rodičovství mluvit otevřeně, zkusila bych mu navrhnout, jestli ti to nechce třeba napsat v dopise nebo tak něco, když je pro něj snažší ti o svých pocitech napsat. Zvláštní je to, že on sám navrhl vysazení antikoncepce, kdyby měl obavy co se týče jeho schopnosti počít, asi by to nenavrhoval. Ale třeba ho přepadly až potom. Každopádně bez nějaké jeho alespoň částečné otevřenosti to asi vyřešit nepůjde. Ale zase nevím, jestli je dobrý nápad na něj tlačit a chtít vyřešit vše hned, on spíš vypadá, že potřebuje čas.

Přesně tohle si myslím taky,,, ono tady radit abys odjela do Mexika je velice snadné, pokud ho miluješ a si s ním 8 let a on tě taky miluje tak na řeči abys šla a jeho nechala tady jsou opravdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.5.13 15:44
@Violett píše: Ženy mám ted momentálně s přítelem divnou situaci a potřebuji Vaše nazory. Jsem zoufalá, s přítelem jsem se domluvila, že v Březnu vysadím Ha což se stalo. Sám řekl, že teda začnem pracovat na malém :srdce: jo jenže to do mě pustil jen v dubnu a to jednou, když jsem mu řekla, že to jednou nestačí začal mi psát sms, že má divné období a bla, bla. Nemá žádné starosti, má dům, práci pohodu je svobodný já u něj jsem jen, když má volno. Jenže ten hlavní problém proč je to tak divné je ten, že se věnuje cizím dětem od známých, jezdí jim dávat hračky, maluje si s nimi a má dokonce pár obrázků od dětí na ledničce! Fotku své neteřinky a v autě má plyšáka, když mu řeknu jestli nechce raději tohle šetřit pro své děti tak my ani nechce odpovědět. :nevim: nevím co si mám myslet :cert: :nevim: tohle mi přijde taaaak divné :roll: jaký je Váš názor? děkuji, že máte trpělivost číst tenhle román :srdce:

Z vlastní zkušenosti ti mohu říct diagnozu, že má dítě s jinou a už další nechce :D Proto nacházíš obrázky na ledničce a plyšáky v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.5.13 15:46
@pannacotta píše:
Přesně tohle si myslím taky,,, ono tady radit abys odjela do Mexika je velice snadné, pokud ho miluješ a si s ním 8 let a on tě taky miluje tak na řeči abys šla a jeho nechala tady jsou opravdu :roll:

Ono to Mexiko se neobjevuje, jako nabídka, každý den, tak aby pak zakladatelka jednoho dne nelitovala. Já být opravdu bezdětná, tak bych Mexiko kvůli chlapovi, co se mnou ani nebydlí rozhodně neobětovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 15:50
@rybka56 píše:
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct diagnozu, že má dítě s jinou a už další nechce :D Proto nacházíš obrázky na ledničce a plyšáky v autě.

tiež ma napadla aj táto myšlienka, bohužial

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.5.13 16:15
@Anatalia píše:
tiež ma napadla aj táto myšlienka, bohužial

a proto spolu ani nebydlí. Navíc řešit zásadní věci smskama?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 16:22
@rybka56 píše:
a proto spolu ani nebydlí. Navíc řešit zásadní věci smskama?? 8o

tak tak, nebolo tu povedané všetko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
22.5.13 16:24

Nebydlíte spolu, on se chová podivně, píše ti jen sms, nedokáže ve 44letech o problémech, pocitech mluvit. Neměla bych na to nervy a jela se vyslunit do Mexika. Možná mu to během té doby docvakne a pokud ne a vrátíš se s tím, že jste zajeli do starých kolejích, tak to asi nemá moc smysl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1823
22.5.13 16:31

No.. at ma dite jinde ci ne… :roll: moje zkusenost proste veli, at je to v dany okamzik jakkoli bolestne, necinit zadne zasadni zivotni kroky s chlapem, kterej „nevi“.. Ono to totiz volne prelozeno znamena „nevim jak ti rict ne“.. coz je nejhorsi varianta ze tri moznych.. pac se snadno uvrtas do zavazku s nekym kdo vlastne nechtel a jeste je to nezrala osobnost, ktera neumi rict nebo nevi co chce.. coz je double trouble.. :nevim:

A kecum jak nechtel sve ex slapat po fialkach??? Vidis sama.. Mozna by ses divila..

A naposled.. ted tu budu za tu co udela z komara velblouda.. :mrgreen:..ja bych se klidne posunula od neplodnosti a mimopartnerskeho decka.. co kdyz decka miluje i uplne jinak.. neterinky.. pak bych tez nedivila, ze ma strach mit vlastni.. :poblion: jen volne uvazuju..

ale v kazdym pripade, 40 letyho chlapa, co prinejmensim nema v hlave jasno, NEBRAT..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
22.5.13 16:41

@rybka56 taky si to myslím :palec: upřímě to bylo první co mě napadlo že nejezdí za jinýma dětma ale za svýma dětma nebo dítětem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 16:46
@samanta2208 píše:
@rybka56 taky si to myslím :palec: upřímě to bylo první co mě napadlo že nejezdí za jinýma dětma ale za svýma dětma nebo dítětem :palec:

Však ked sa pozriete na iné diskusie, tak to nie je o ničom inšom, len o tom, že nedat otca do RL, to sa potom robia deti, a prakticky ak by prišlo na lámanie chleba, tak tá dotyčná nemá nič čierne na bielom. Obalky s pruhom nehrozia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.5.13 17:03
@Yvonne píše:
Ono to Mexiko se neobjevuje, jako nabídka, každý den, tak aby pak zakladatelka jednoho dne nelitovala. Já být opravdu bezdětná, tak bych Mexiko kvůli chlapovi, co se mnou ani nebydlí rozhodně neobětovala.

Přece psala že spolu bydleli ale ted z nám neznámých důvodů bydlí s rodičema ;)
A pokud mají dva vztah a najednou se zjistí že chlap je neplodný tak to je pro tebe důvod k rozchodu? Jak se pak ten chlap má cítit?
Tady s tímto je jediný problém v komunikaci, a to je potřeba hned řešit rozchodem? :roll:
Když si pořádně promluví, i kdyby těma blbýma dopisama, tak se to dle mně vyřeší, Zakladatečlin partner má podle mého strach že bude její tělo taky alergické na jeho sperma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
22.5.13 17:09

@Anatalia přesně tak můj snoubenec chtěl rodinu já jsem mu řekla ano ale vezeš si mě. no a taky že ano máme před svatbou už jen pár dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.5.13 17:12

Těžko radit, nežijeme ve vašem vztahu a známe názor jen jedné strany. Přinejmenším je divné, že jste spolu už 8let a on nechce o dětech slyšet. Toto byste měli mít vyřešené už dřív, kor když vám není 20. Problémy bych neřešila smskama, ale rozhovorem z očí do očí, jak jinak poznáš, jak se cítí? Smsky matou! Nevím, zda jsem to nepřehlédla, ale na jak dlouho by to Mexiko bylo? pokud jen na pár měsíců, není co řešit. A on tam může přijet za Tebou na dovolenou a třeba odjedete ve třech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
22.5.13 17:33

Zakladatelko
souhlasim tady s holkama, hlavne mu nedavej penize.To malo co mas si nechavej pro sebe a dite, chlap se ma postarat a pokud jsou problemy s podnikanim mel by s tebou mluvit a resit to…preji at to brzo vyresis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.5.13 17:38

Nechápu, ale vůbec..proč spolu nebydlíte, proč si po 8 letech vztahu nepromluvíte narovinu..je to divný a do žádnýho dítěte bych v tomhle případě nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí