Co si myslíte o Barbie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
14.9.08 00:08

Takže situace u nás po roce :D

Bárbínky máme, dokonce několik a holky je mají rády - ale úplně normálně, žádná mánie. Já na ně šiju a pletu a háčkuju, Knhůtky je převlíkají a jsou spokojené. Koupila jsem jin Bárbie chic přímo od Matella, stály kolem 150 Kč a jsou o něco tlutší, prdelatější a méně prsaté než je pamatuju a hlavně jsou odolné a kvalitné. Od vánoc vydržely mnohé a vlasy jim drží a necuchají se. Máme i nějaké Steffi a nedá se to srovnat…

No, asi je fakt lepší dopřát dušičce po čem touží, pak nevypuká mánie… A koupit kvalitně :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
30.9.08 15:33

Tak my zatím odoláváme stejně jako čemukoliv módnímu (holky 8 a 3,5) - u starší vedou koně ve všem a na všem, u mladší momentálně lovci mamutů.

To by mně zajímalo, co z nich při téhle výchově bude.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
15.10.08 11:50

Mě Barbie neminula, hrozně moc jsem záviděla sestřence její pravou od Mattela. Dokonce ještě ve 14 jsem si ji půjčovala. Sama jsem měla ty nepravé. Jsem též postavy oblé a nikdy mě nenapadlo vypadat jako ona, jen jsem ty panenky moooc ráda stříhala a oblékala :) Dítko zatím nemám, takže ani nevím, zda bych jednou dceři kupovala. Nejspíš bych jí nacpala ty moje ošmikané :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
7.5.13 21:44

Zdravím, dovolím si oživit diskuzi-mě osobně je z barbie na blití… vlasatou panenku ano, ale-aby měla normální proporce. tv doma nemáme takže reklamy holky míjí, zatím. sice jsme našla jednu panenku velikostně jako barbie ale ta je zas potetovaná a oblečená jak do perlovky… nemáte někdo náhodou tip na „normální“ panenku? občas přemýšlím jestli to nepřeháním, nehrabe mi, ale barbie prostě nezkousnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 21:50

@spiky01 také ty anorektičky nemám ráda :roll: Co třeba Nancy, Hannah atd.

Edit: jako dítě jsem po ní pochopitelně toužila celým srdcem :-)

Příspěvek upraven 07.05.13 v 22:16

• Citovat
  • Upravit
2230
7.5.13 21:55

@Reyne na nancy jsme koukala ale ta už je moc velká, chtěla bych něco kolem těch 30cm aby to mohkly holyk brát sebou když někam jdem. a koukám že hannah je taky velká. proporčně se mi líbí evička ale ta je zas cca kolem 11cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
7.5.13 21:58

@Reyne ta profilovka mně děsí :think: opravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 21:59

@Becky00 proooč? Jsem mladá, krásná, sexy…skoro jak Barbie :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22005
7.5.13 22:01

Tip na normální panenku nemám, připadají mi všechny podobné.

A upřímně - moje dcera má Barbíny už dvě, nepovažuju to za problém. Když ji nebude mít doma, uvidí ji u kamarádek, v obchodě, kdekoli. Nejde mi o to ji od takovýchto věcí izolovat (ostatně to ani nejde, když to nebude barbína, bude to něco jiného) - jediné, o co mi jde, je vypěstovat v ní takové sebevědomí, takovou osobnost a takovou sebeúctu, že ji ani regiment podobných nereálných příšerek nepřiměje ubližovat sama sobě kvůli tomu, aby se jim podobala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.5.13 22:02

Proč na blití? :mrgreen: Mně neva, mně vždycky říkali bárbínka :D ale nejsem blond model :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 22:05

Jako mládě jsem Barbie měla a přála jsem si mít kozy jak ona

• Citovat
  • Upravit
4466
7.5.13 22:08

Nemyslím si nic, my je neměly (se segrou), protože na ně nebyly prachy (ale na video jo :cert: ) a se*e mě to ještě dneska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.5.13 22:13

Já falzifikáty Barbie měla (blbej plast, jinak totéž) a žádný šrámy to na mě nezanechalo. Jen jsem nevěděla, jak si s nima hrát, když mi rodiče nechtěli koupit Barbie domek :cert: :mrgreen: Tam jsem jim ostříhala háro a bylo.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.5.13 22:14

Barbína je jako každá jiná panenka, dcera je má a nevidím jediný problém. Holčičky je prostě chtějí, v televize jsou líbivé, hudebně podkreslené reklamy a to se holčičkám líbí.
To je jak kdybych řekla, že synovi nekoupím hračku motorku, protože až bude dospělý tak si ji koupí a zabije se na ní. Nemám motorky ráda, ale nemůžu mu kvůli tomu odpírat hračku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3172
7.5.13 22:16

@Reyne já jsem to chtěla číst, ale to se nedáá :mrgreen: jak jsem viděla tvoji profilovou fotku, tak z ní nemůžu spustit oči :mrgreen: 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: se bojím, aby to na mě nebaflo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí