Co si myslíte o Barbie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
8.5.13 13:14
@Reyne píše:
@Elilen já svouji na památku mám, ale má jen jednu nohu :mrgreen: :mrgreen:

Hmm, krásná představa dcery pokoje, kde na poličku vystavuju 10 ubohých bezhlavých bárbín. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.5.13 13:17

@LucajdaS Ve třech jsem se zajímala, co mají pod sukní, než abych okukovala logo Barbie. :mrgreen: Ohýbací kolena ale některé měly. Tátu jsme tenkrát viděli 1× do měsíce, tak se asi chtěl předvést. :roll: Tenkrát jsem ale ani nevěděla, že jsou origoš a napodobeniny. Byl pro mě důležitějí táta, než kus plastu, kterému se dobře stříhaly a barvily fixou vlasy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.5.13 22:35

Ahoj, já to beru tak, že Barbie prostě je, dcerka jednu má, dostala ji k Vánocům a toužila po ní, protože děti prostě chtějí to, co vídí u kamarádů…
Podle mě je prostě špatně dělat, že Barbie není, až bude mít věk, kdy bude vnímat nějaké tělesné proporce, bude čas jí vysvětlit, co je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
5.3.15 11:02

Ahojte holky,

rychlý dotaz - do kolika let si tak holky hrají s bárbínama? Chtěla bych ušít neteři šatník pro panenku. Má narozeniny v prosinci a bude jí 7. Bude jí to ještě bavit? Nebo už už je pozdě?

Dík moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.3.15 11:05

Tsi jo já s nimi hrála určitě ještě ve třinácti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
5.3.15 11:11

Já si s nima hrála dlouho, ale dcera naposledy tak v 10. Ale v 7 letech to určitě ocení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
5.3.15 11:15
@Lesina píše:
Ahoj,

Ada má čtyři roky a začíná nám hrozit panenka Barbie. No a v této souvislosti mě napadlo udělat malinkou anketku, jaký máte vztah k této superštíhlé legendě.

Tak povídejte, máte jí rády? A od kolika let je podle Vás vhodná?

L.

PS: Musím se přiznat, že já k ní mám značně rezervovaný vztah :o

Barbie jsem nikdy moc nemusela, ne proto, že bych jí záviděla tu její postavu, ale proto, že hýřila vždycky tou sladkou růžovou barvou.
jako malá jsem doma takové panenky měla 4 a celkem jsem si s nima prý hrála.
Když po ní zatoužila moje dcera, tak jsem řekla, že teda proč ne, když já sama jsem jí měla také. První takovou panenku dostala ke 3 narozkám a hrála si s ní hodně. Myslela jsem si naivně, že jedna taková,,kámoška,,jí bude stačit, ale ne.
Jak dcera rostla, tak vyžadovala snad i díky reklamám v tv další a další a když se šlo do hraček, tak jsme se řevem odcházely, že jí nutně potřebuje.
Samozřejmě se toho chytly babičky a kamarádky a vždycky jí k narozkám, vánocům nějakou darují. Naštěstí dcera zůstala jen u samotné panenky, nechce mít vše růžové, natož snad vymalováno na růžovo nebo růžovou postel.
Abych to shrnula, už má doma pěknou sbírku od těch úplně obyčejných po ty,,lepší,,jako je Catania, Zvonilka, Locika, Mariposa a další,,hvězdy,,Celkem 25 panenek :roll: Naštěstí si s nimi aspon pořád hraje, tak to nejsou vyhozené peníze.

• Citovat
  • Upravit
1464
5.3.15 11:22

@Zabka-kvak šatník pro panenku je skvělý nápad :palec:
Moje osmiletá teď dostala Barbie k narozeninám, je taková hrací, občas je vytáhne a hraje si s nimi, počítám, že ty dva roky jí to vydrží.
Starší dcera si s panenkama hrála jen párkrát v životě, celkově není moc na hračky.
Takže záleží na dítku;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
5.3.15 12:05

@RyBANA to já taky tak dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.3.15 12:06

Já myslím, že pro 7 letou holčičku je to ideál. Já si hrála s barbinama ještě ve dvanácti. A i když jsem si s nima pak už nehrála, tak i tak jsem měla radost, že jsem nějakou dostala. Sbírala jsem je… Mám jich něco kolem padesátky a všechny schované. Až přijde čas bude si s nima hrát dcerka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
5.3.15 12:15

Kamaradky dcera ma 8 let a s barbinami si hraje porad, pritom uz je jinak takova hodne vyspela na svuj vek. Ja sama jsem si s nimi hrala tak mozna do tech 9 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.3.15 13:07

Starší dcera od 3r. mladší tím, že už je doma plno Barbín, tak nějak od 2r. ráda je převléká a čase, dává je spát, jako krmí.
Ovšem pozor u nás se Barbinam nebrání ani syn :-D.
Teď má 22 měs. a panenky už tak půl roku ho berou. Ale to bude přirozeně tím, že má dvě sestry :mrgreen:

Do kolika, naše skoro 7letá si hraje stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
5.3.15 13:09
@Kelsey píše:
Starší dcera od 3r. mladší tím, že už je doma plno Barbín, tak nějak od 2r. ráda je převléká a čase, dává je spát, jako krmí.
Ovšem pozor u nás se Barbinam nebrání ani syn :-D.
Teď má 22 měs. a panenky už tak půl roku ho berou. Ale to bude přirozeně tím, že má dvě sestry :mrgreen:

Můj brácha měl jen jednu sestru a taky si vyhrál s panenkama a švagr neměl sestru žádnou a panenek měl doma několik :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1524
5.3.15 13:48

Díky moc, holky!

To víte, je potřeba aktuální info. Za nás byly Bárbie až po revoluci, velká bomba, a ty s ohýbacíma kolenama (nebo dokonce rukama), to měl jen někdo :mrgreen: Prostě velká móda a bomba a každý je chtěl:+)

Přiznám se ale, že si vůbec nepamatuju, do kolika bavily mě. Měla jsem je asi tři, ale ať to bylo jak chtělo - teď už je tolik věcí jinak… Takže díky moc za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.3.15 13:51

Největší bomba jsou ty doplňky a auta, domy atd. k nim, to je takový výběr parádní :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí