Co si myslíte o Barbie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
7.5.13 22:17
@Deniel píše:
@Reyne já jsem to chtěla číst, ale to se nedáá :mrgreen: jak jsem viděla tvoji profilovou fotku, tak z ní nemůžu spustit oči :mrgreen: 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: se bojím, aby to na mě nebaflo :mrgreen: :mrgreen:

a prooooč? Jsem jako bych Barbie z oka vypadla :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3172
7.5.13 22:18

@Reyne no to doslova!! :mrgreen: :mrgreen: to je taková barbie na téma Jack rozparovač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 22:20

@Deniel tak už je Barbie Zombie, Barbie punk :mrgreen: Třeba budu slavná a budu mít svoji Barbie:-)

• Citovat
  • Upravit
3172
7.5.13 22:22

@Reyne to možná jo :mrgreen: jen jsem zvědavá jestli najdeš i kupce těch tvých barbie :mrgreen: a jestli hlava bude vypadat takhle, jako na obrázku, nechci vědět, jak bude vypadat zbytek těla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 22:24

@Deniel když vezmu křovinořez, nebude to tak zlý :-) Pak se třeba i vyfotím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
7.5.13 22:28

@Reyne Jsem usilovne premyslela, co ma Zvonilka spolecnyho s Rozparovacem. A uz chapu :mrgreen: Moc slusi! :palec:

Jinak k nam doputovala Steffi, holt uz mi to tyhle Vanoce neproslo, ale celou dobu tvrdim, ze je to Barbie, jen neni tak zmalovana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 22:31
@asha píše:
@Reyne Jsem usilovne premyslela, co ma Zvonilka spolecnyho s Rozparovacem. A uz chapu :mrgreen: Moc slusi! :palec:Jinak k nam doputovala Steffi, holt uz mi to tyhle Vanoce neproslo, ale celou dobu tvrdim, ze je to Barbie, jen neni tak zmalovana :mrgreen:

ooo děkuji, jsem poctěna :oops: :oops:

Dřív byla i Sindy, kupovala se v Tuzexu. Taky to nebyla pravá Barbie, ale měla pěkný obličej. Dokonce měla náušnice s růžovým S. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Bauli
7.5.13 22:36

Tak proti Barbie nic nemam. Jako mala sem mela kopie, na origo nebyli penize a jak sem zavidela tem, co meli origo :oops: Ale pak sem od nekoho dostala asi v 11 pravou a jak sem byla stastna! Mam schovany ruzny panenky po sobe, ale jeste i po mamce! A spoustu doplnku a nabytku, oblecky i co sila mamka, vsechno v perfektnim stavu, nebyla sem dite nicitel, takze az u nas vypukne panenkovska manie, tak sem vybavena :lol: Ale i nejakou novou poridim, tomu se nevyhnu. Ale doufam, ze nebude chtit mit Barbie na vsem…

• Citovat
  • Upravit
29730
7.5.13 22:41
@Reyne píše:
ooo děkuji, jsem poctěna :oops: :oops:Dřív byla i Sindy, kupovala se v Tuzexu. Taky to nebyla pravá Barbie, ale měla pěkný obličej. Dokonce měla náušnice s růžovým S. :pankac: :pankac:

Tu si pamatuju! Ja teda nemela nic, ani kopii, nebyly prachy a ani jsem po tom nejak neprahla :think: No a ted mam za trest celou ruzovou holcicku touzici po Barbie a My Little Ponny :mrgreen: Tak dostala Steffi s konem a je na cas pokoj :lol:

Mmch. vsimla jsem si, ze nejen ze Steffi ma hezci oblicej, ale ma i hezci saty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 23:20
@LucajdaS píše:
Tak proti Barbie nic nemam. Jako mala sem mela kopie, na origo nebyli penize a jak sem zavidela tem, co meli origo :oops: Ale pak sem od nekoho dostala asi v 11 pravou a jak sem byla stastna! Mam schovany ruzny panenky po sobe, ale jeste i po mamce! A spoustu doplnku a nabytku, oblecky i co sila mamka, vsechno v perfektnim stavu, nebyla sem dite nicitel, takze az u nas vypukne panenkovska manie, tak sem vybavena :lol: Ale i nejakou novou poridim, tomu se nevyhnu. Ale doufam, ze nebude chtit mit Barbie na vsem…

Jak se rozpozná origo? Já jich měla spousty. Z Německa (ale možná jen napodobeniny). Dvě mi i zpívaly a tančily. Škoda, že jsem všem stříhala vlasy a rvala hlavy, mohla jsem mít památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
7.5.13 23:25

@Elilen já svouji na památku mám, ale má jen jednu nohu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Bauli
8.5.13 09:06

@Elilen ty origo mely jakoby kalhotky, proste ten plast byl treba bilej a na nem loga Barbie, ale nevim, jestli vsechny to tak mely a proste celkove bylo poznat, ze jsou kvalitnejsi-lepsi a hustejsi vlasy, neupadavajici koncetiny…

• Citovat
  • Upravit
26232
8.5.13 09:11

Mám divné rodiče, když jsem žadonila o Barbie, koupili mi stříbrné porsche na setrvačník… a byla jsem hvězda, všichni kluci se mnou chtěli kamarádit (kromě jednoho, ale ten pak vstoupil do kláštera a dnes je z něj velmi charismatický farář, který mi nikdy nezapomene omlátit o hlavu, že jsem mu ve 4. třídě snědla svačinu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.5.13 09:14

Origo barbie většinou poznat jde, ten plast je takový tuhý ale svým způsobem měkký, taky mají hýbací klouby, kolena, lokty atd. a důležitá je i cena. I když v dnešní době se dá sehnat i origoš za 3 stovky, třeba v povánočních výprodejích.

• Citovat
  • Upravit
Bauli
8.5.13 09:17
@neumisa píše:
Mám divné rodiče, když jsem žadonila o Barbie, koupili mi stříbrné porsche na setrvačník… a byla jsem hvězda, všichni kluci se mnou chtěli kamarádit (kromě jednoho, ale ten pak vstoupil do kláštera a dnes je z něj velmi charismatický farář, který mi nikdy nezapomene omlátit o hlavu, že jsem mu ve 4. třídě snědla svačinu).
:mrgreen: tak na poradny auto chlapa sbalis, to je jasny, rodice uz v tak malym veku chteli mit jistotu, ze nezustanes na ocet :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino