Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Reyne no to doslova!!
to je taková barbie na téma Jack rozparovač ![]()
@Deniel tak už je Barbie Zombie, Barbie punk
Třeba budu slavná a budu mít svoji Barbie:-)
@Reyne to možná jo
jen jsem zvědavá jestli najdeš i kupce těch tvých barbie
a jestli hlava bude vypadat takhle, jako na obrázku, nechci vědět, jak bude vypadat zbytek těla
![]()
@Deniel když vezmu křovinořez, nebude to tak zlý
Pak se třeba i vyfotím ![]()
@Reyne Jsem usilovne premyslela, co ma Zvonilka spolecnyho s Rozparovacem. A uz chapu
Moc slusi! ![]()
Jinak k nam doputovala Steffi, holt uz mi to tyhle Vanoce neproslo, ale celou dobu tvrdim, ze je to Barbie, jen neni tak zmalovana ![]()
@asha píše:
@Reyne Jsem usilovne premyslela, co ma Zvonilka spolecnyho s Rozparovacem. A uz chapuMoc slusi!
Jinak k nam doputovala Steffi, holt uz mi to tyhle Vanoce neproslo, ale celou dobu tvrdim, ze je to Barbie, jen neni tak zmalovana
ooo děkuji, jsem poctěna
![]()
Dřív byla i Sindy, kupovala se v Tuzexu. Taky to nebyla pravá Barbie, ale měla pěkný obličej. Dokonce měla náušnice s růžovým S.
![]()
Tak proti Barbie nic nemam. Jako mala sem mela kopie, na origo nebyli penize a jak sem zavidela tem, co meli origo
Ale pak sem od nekoho dostala asi v 11 pravou a jak sem byla stastna! Mam schovany ruzny panenky po sobe, ale jeste i po mamce! A spoustu doplnku a nabytku, oblecky i co sila mamka, vsechno v perfektnim stavu, nebyla sem dite nicitel, takze az u nas vypukne panenkovska manie, tak sem vybavena
Ale i nejakou novou poridim, tomu se nevyhnu. Ale doufam, ze nebude chtit mit Barbie na vsem…
@Reyne píše:
ooo děkuji, jsem poctěna![]()
Dřív byla i Sindy, kupovala se v Tuzexu. Taky to nebyla pravá Barbie, ale měla pěkný obličej. Dokonce měla náušnice s růžovým S.
![]()
Tu si pamatuju! Ja teda nemela nic, ani kopii, nebyly prachy a ani jsem po tom nejak neprahla
No a ted mam za trest celou ruzovou holcicku touzici po Barbie a My Little Ponny
Tak dostala Steffi s konem a je na cas pokoj ![]()
Mmch. vsimla jsem si, ze nejen ze Steffi ma hezci oblicej, ale ma i hezci saty ![]()
@LucajdaS píše:
Tak proti Barbie nic nemam. Jako mala sem mela kopie, na origo nebyli penize a jak sem zavidela tem, co meli origoAle pak sem od nekoho dostala asi v 11 pravou a jak sem byla stastna! Mam schovany ruzny panenky po sobe, ale jeste i po mamce! A spoustu doplnku a nabytku, oblecky i co sila mamka, vsechno v perfektnim stavu, nebyla sem dite nicitel, takze az u nas vypukne panenkovska manie, tak sem vybavena
Ale i nejakou novou poridim, tomu se nevyhnu. Ale doufam, ze nebude chtit mit Barbie na vsem…
Jak se rozpozná origo? Já jich měla spousty. Z Německa (ale možná jen napodobeniny). Dvě mi i zpívaly a tančily. Škoda, že jsem všem stříhala vlasy a rvala hlavy, mohla jsem mít památku.
@Elilen ty origo mely jakoby kalhotky, proste ten plast byl treba bilej a na nem loga Barbie, ale nevim, jestli vsechny to tak mely a proste celkove bylo poznat, ze jsou kvalitnejsi-lepsi a hustejsi vlasy, neupadavajici koncetiny…
Mám divné rodiče, když jsem žadonila o Barbie, koupili mi stříbrné porsche na setrvačník… a byla jsem hvězda, všichni kluci se mnou chtěli kamarádit (kromě jednoho, ale ten pak vstoupil do kláštera a dnes je z něj velmi charismatický farář, který mi nikdy nezapomene omlátit o hlavu, že jsem mu ve 4. třídě snědla svačinu).
Origo barbie většinou poznat jde, ten plast je takový tuhý ale svým způsobem měkký, taky mají hýbací klouby, kolena, lokty atd. a důležitá je i cena. I když v dnešní době se dá sehnat i origoš za 3 stovky, třeba v povánočních výprodejích.
@neumisa píše:
Mám divné rodiče, když jsem žadonila o Barbie, koupili mi stříbrné porsche na setrvačník… a byla jsem hvězda, všichni kluci se mnou chtěli kamarádit (kromě jednoho, ale ten pak vstoupil do kláštera a dnes je z něj velmi charismatický farář, který mi nikdy nezapomene omlátit o hlavu, že jsem mu ve 4. třídě snědla svačinu).
a prooooč? Jsem jako bych Barbie z oka vypadla