Co si myslíte o Barbie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
5.3.15 13:58

Jů, z oblečků bych měla radost snad ještě ve 13ti. Já měla za život 2 barbíny, ty nejlevnější. Z toho tu druhou jsem si koupila sama tajně z kapesného ve 12ti.

Těším se, že dcerka bude mít barbíny, teď má rok a půl, a už mám jednu koupenou ve skříni, s parádním bourákem Hello Kitty. :lol: Dřív bych to do sebe nikdy neřekla, ale cítím velkou újmu, tím, že nám to naši skoro nedopřáli, a to jsme byly dvě holky. :? Já dcerce nějaké dopřeju, když jí to bude bavit. Syn má taky armádu autíček. :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
13.7.15 08:41

Já také proti bárbínám nic nemám - a ani proti růžové… ještě než se mi narodila dcera, vykřikovala jsem, že nic růžového nosit nebude a ejhle:-), jak jí to sluší. Jinak náš celorodinný vztah na panenky Barbie, ba i na Kena revolučně ovlivnilo, když jsem se dostali k pohádce Toy story 3. Tam jsou oba tak skvělí, že je prostě všichni milujeme:-), včetně tatínka a syna. Vlastní doma ještě tedy nemáme… dcera si s panenkami moc nehraje, ale určitě k nám časem dorazí. A upřímně, mnohem hůř na mě působí autíčka cars… ne jak hračky, ale jejich filmová podoba, myslím, že pro děti nepříliš vhodná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.7.15 10:55

Barbie ne

Ahoj, myslim si, ze Barbie znacka je jiz zbytecne preplacana a predimenzovana a nepodporuje fantazii a kreativity ditete, nekupuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.24 19:35

Nejlepší je hrát si s polenem. Prostor pro fantazii. Barbie měla kamarádka z NSR a cumeli jsme všichni asi dva dny, pak sli na dvorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí