Čo si myslíte o plastike prs?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
tigrica
17.9.23 18:50

Čo si myslíte o plastike prs?

Pekný večer, videla som tu temu o plastike prs
Otázka na ženy aj mužov. Čo si o tom myslite, ženy išli by ste na plastiku prs? MUži vadilo alebo nevadilo by vám to?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17204
17.9.23 18:52
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.9.23 18:58

Poslední dobu se tu množí diskuze o plastice prsou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148260
17.9.23 19:00

Nešla. Ale pokud to má někdo zapotřebí, tak proč ne, mě do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
17.9.23 19:00

Dají se udělat hezká, ale divně se na to sahá. Chápu to u lidí s poškozením nebo ke kterým příroda nebyla zrovna přející. U takových je to žádoucí procedura a díky za ni.

Ať si každý dělá co chce, ale mě se to obecně moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
17.9.23 19:01

Kdyby to bylo jednou a na cely zivot, tak bych si to dokazala predstavit… ale chodit co 10 let na reoperace to teda ne

• Citovat
  • Upravit
164
17.9.23 19:13

Ať si každý dělá co chce. Pokud to tedy není nějaký extrém. Jelikož stále kojím, tak si o tom můžu nechat jen zdát. Ale až dokojím, tak počítám, že si ty svoje psí uši nechám trochu poupravit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.9.23 19:15

Nešla bych. Každé ženě život nadělil taková prsa, jaká má mít. Operaci chápu v případě, že žena projde nádorovým onemocněním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148260
17.9.23 19:23
@Adulinka186 píše:
Nešla bych. Každé ženě život nadělil taková prsa, jaká má mít. Operaci chápu v případě, že žena projde nádorovým onemocněním..

Taky není pravda. Mámy kamarádka má dlouhodobě velké problémy s páteří kvůli opravdu velkým prsům. Lékař jí doporučil zmenšení prsou a úpravu, na pojišťovnu. Její pán a vládce jí to zakázal, on si jí přece kvůli kozám vzal. Jeho slova. Tak trpí léta dál. Bych se na vola vykašlala a šla bych, v tomto případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.9.23 19:27

@Anna766
Tak když má někdo takovéto problémy, tuto operaci chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
17.9.23 19:31

Byla jsem na ni už před léty a jsem spokojená. Při hledání partnera jsem to vždy opatrně hlásila dopředu, ale žádnému to nevadilo. Ale má to svá pro a proti, jako všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
17.9.23 19:54

Nesla bych. Cizorody material v tele, riziko nemoci prsnich implantatu a nejenom te, zbytecny zasah do tela, nutnost reoperace, jizvy a s nimi souvisejici mozne potize… Stacilo mi, jak mi prtava jizva po laparo na brise zpusobila vyoseni panve a bolesti bederni patere. Dekuju pekne. Na implantaty se mam moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.9.23 19:55

Jednou bych na ni jít chtěla. Určitě ne zvětšit, ale vytvarovat. Až přestane fungovat na prsa posilování.
Sestra zas zmenšit. Jednak má lupénku a nešťastné i pod prsama. Takže kolikrát kůže do krve rozedraná. A hlavně má obří přírodní prsa. Což je nepříjemné, když je taková zátěž. Ona k tomu má zdr. důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
17.9.23 19:59
@topazio píše:
Poslední dobu se tu množí diskuze o plastice prsou. :zed:

No, a jsou furt ve slovenštině :think:

• Citovat
  • Upravit
11796
17.9.23 20:02

Já osobně bych šla na výplně asi jediné po předchozím odebrání kvůli např. nádorů. Ale někomu kdo má malá prsa to může dodat sebevědomí. Zvlášť pokud se mi třeba kvůli tomu posmívali nebo je opustil chlap kvůli ženské která je měla větší…
Ale na zmenšující operaci bych šla hned…mám velká prsa, vadí mi to a bolí mě z toho i zada a za krkem…navíc mám jedno prso výrazně větší než druhé takže najít padnoucí oblečení je dost problém…mám ji v plánu…ale musím počkat až se po rodicaku vrátím do práce…pak snad naskudlim 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí