Čo si myslíte o plastike prs?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3792
17.9.23 20:02

Šla bych, kdyby se nemusely po X letech obnovovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
17.9.23 20:12

Já byla na zmenšení a modelaci, bylo to celkem potřeba. Výsledek je fajn :) Kdybych měla malá, hezká prsa, tak bych se na to vykašlala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9820
17.9.23 20:20

Když si představím všechna možná i nemožná rizika, tak bych nešla ani omylem. Operaci jen život/zdraví zachraňující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
17.9.23 21:21

Já bych tak ráda měla prsa (jsem totálně plochá 🙄), ale do plastiky prostě jít nechci. Manžel si mě s malými prsy vzal a po dětech má holt prkno 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
17.9.23 21:42
@tigrica píše:
Pekný večer, videla som tu temu o plastike prs
Otázka na ženy aj mužov. Čo si o tom myslite, ženy išli by ste na plastiku prs? MUži vadilo alebo nevadilo by vám to?

mně už ty každodenní diskuse o plastice prs ve slovenštině fakt, ale fakt nebaví

• jsi s tím už trapná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.9.23 05:40

To je těžká otázka. Když je některá plochá jak deska, tak to i pochopím. Stejně tak, pokud má hodně zničené prsa po dětech, hlavně kojení. Tam je ale spíš vhodnější modelace. Osobně bych do toho nešla, protože to nepotřebuju. Ale obecně to neodsuzuji. Co nechápu jsou takové ty Dolly, co si nechají udělat desítky, že je pak bolí páteř a nemůžou ani chodit, to už je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
18.9.23 06:14

Prsa mám hezká, možná časem s přibývajícím věkem bych zvažovala nějakou remodelaž. Ale chápu, když to některou trápí na tolik, že jde na plastiku. Pokud to tě dotyčné zlepší kvalitu života, tak proč ne. Na druhou stranu můj manžel měl ex se silikony a moc fanoušek nebyl, údajně nepříjemné na dotek. No a moje babička ve svých 40.letech prodělala rakovinu prsu, které jí odstranili. Celý zbytek života měla jenom jedno, ale láska mezi ní a dědou byla nepopsatelná, měla jsem pocit, že děda měl chuť ještě v 90 8o :lol:.
Takže prsa neprsa, ve výsledku vztah je o jiných věcech. Ale pokud to někomu pomůže se sebevědomím, tak hurá do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
18.9.23 06:33

@Adulinka186
Já byla s tím, co mi život nadělil nadmíru spokojená, ale dvě děti tomu poněkud zatnuly tipec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.9.23 08:06
@LiduNe píše:
No, a jsou furt ve slovenštině :think:

To bude ta samá uživatelka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
18.9.23 08:20

Problém je, že je z toho móda a ženy pak mají pocit, že oproti ostatním nejsou dokonalé :-( Jsou.

Nicméně chápu například zmenšení obrovských prsou ze zdravotních důvodů, vymodelování např. po vážné nemoci, případně přirozená umělá malá prsa pokud žena má opravdu zcela plochý hrudník. Na to se velmi špatně kupuje i oblečení. Jinak mi to přijde rozmařilost, hazard se zdravím a nesmyslná touha po dokonalosti.

To stejné platí k výplním rtů. Umím pochopit nějaký miniaturní zákrok k drobnému zvýraznění, ale v drtivé většině vidím kolem sebe kačeří tlamy, protože jak jdeš jednou, chceš víc a víc :-(

A orlí nos? Ten chápu asi úplně, dost výrazná věc v obličeji a většinou dopadnou takové operace rozumně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
18.9.23 18:50

@Kryptozoo
To chápu :D :lol: :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.23 23:10

Me to za mesic ceka a moc se tesim. Chapu, ze pro některé zeny, které aspon nejake prsa maji to je zbytecne. Mne příroda opravdu nic nenadelila, mam dost povisle prsa, spis je to jen vytahana kůže a velikost tak sotva 1,driv jsem mela aspon kulaty hezky 1,ted je to opravdu příšerný pohled a to jsem poměrně mlada. Mne dr. rikala, ze na reoperaci nemusim. Moje mama je ma udelany pred 20ti lety, chodi kazdy rok na kontroly prsou (mame v rodine rakovinu prsou),kde ji zkontroluji i implantáty a vse je ok. Ta reoperace je vetsinou u tech levných za 60k… Kazdymu nemusi sednou vsechno, takze chapu, ze nekdo ma po zvětšení problemy, ale to je tak se vsim a u vseho.

• Citovat
  • Upravit
tigrica
20.9.23 19:24

@stinga Je to moja prvá ale tak asi si vedma predpokladám

• Citovat
  • Upravit
77375
20.9.23 20:56
@tigrica píše:
@stinga Je to moja prvá ale tak asi si vedma predpokladám

jasně, během tří dnů tu založily tři! různé Slovenky diskuse o plastice prsou :zed:
a teď tu o Karkulce, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.23 21:23

Ne, nikdy. Duvodu je mnoho-hlavne proc si davat dobrovolne plast do tela? Proc si poskozovat zdravi? Maximalne si to dovedu predstavit po odstraneni prsu kvuli nemoci, ale i to bych radeji brala vlastni tuk. Zeny argumentujici sebevedomim vy nely spise navstivit psychologa/psychiatra, protoze jejich problem neni v prsech ale v jejich palici. Ja sama mam maly prsa, vykojeny, nesoumerny kvuli kojeni, ale vsak he ukazuju jen manzelovi, tak o nic nejde. Tyhle plastiky nechapu…ze si nekdo dobrovolne nici zdravi…forma automutilace…proste pripad pro psychiatra.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky