Vzrušení žen - mužské tělo

Anonymní
17.9.23 18:16

Vzrušení žen - mužské tělo

Milé dámy,

moc ráda bych zjistila, zda jsem v tomto sama, nebo je to pro ženy běžné..
Nedávno jsme s kamarádkou vedly diskuzi o tom, co nás při sexu vzrušuje, a zjistily jsme, že naše zkušenosti jsou dost odlišné..

Sex s mým mužem mě vzrušuje - vzrušuje mě, když mě políbí, když cítím jeho penis přes kalhoty, když se mě dotýká, když mi šeptá nemravná slůvka do ouška, když je vidět, že má na mě chuť..
Ale.. na rozdíl od kamarádky necítím nějaké velké vzrušení, když se dotýkám jeho nahého těla - samozřejmě to dělám ráda, patří to k sexu a ráda dělám to, co ho vzrušuje - ale když mu jezdím rukama po holé hrudi, není to vyloženě to, co by mě nějak dostávalo.. spíš mě dostává, jak vidím, že je z toho paf, když sténá, ale asi ne vyloženě ten dotek. Když ho vidím nahého, přijde mi sexy, má pěkná záda i ramena, ale samotný pohled na něj mě tak docela nevzruší - potřebuji ty polibky atd..
Jsem divná, když mě vzrušuje hlavně to, jak se dotýká mě, ale naopak takové vzrušení nepociťuji? Máte to tak taky některá? :oops:

Předem děkuji za odpovědi! :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
17.9.23 18:20

Nejsi vůbec divná. Prostě to máš takhle. :kytka: mě manžel vzrušuje už tím jak je. Umi se chovat, líbí se mi, miluji se Ho všude dotýkat a miluji když u toho sténá. To je slast pro uši. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
17.9.23 19:56

To je fuk jestli chlap nebo ženská - někdo rád osahává, jiný je radši osahávaný, jiný zas jede na vizuální stimul, zvukový stimul, čichový stimul, někdo mix. Může to být i u různých milenců jináč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.23 20:17

Mě tělo mého manžela vzrušuje. Co mě ale vůbec nevzrušuje, je pohled na penis (obecně všechny penisy, ne jen ten manželův). Ten se pánům tvorstva fakt nepovedl. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21439
17.9.23 20:19

Zeny nejsou vizualne vzrusive. To rikal uz Plzak.
To by meli chlapi celkem lehke, ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.23 20:33

No já vám tedy popravdě závidím, že vás vás chlap vzrušuje. Ve mě budí spíš odpor. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.23 20:39

Tak je tělo a tělo žejo.
U některých milenců jsem padala do mdlob jen při pohledu, u jiných vůbec a muselo se přistoupit k činu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.23 20:56

Děkuji za odpovědi..
No, já to mám tak, že se mi přítelovo tělo vizuálně líbí, přijde mi sexy, ale při pohledu na něj, když je nahý, necítím přímo vzrušení - takové, jako když se líbáme atd.. Prostě přitahuje mě, ale ke vzrušení mi pohled na něj nestačí. A když se toho jeho těla dotýkám, tak taky necítím jakoby vzrušení - vzrušují mě polibky, když vidím, jak mě chce atd, ale když mu budu přejíždět rukou po hrudi a nic okolo se nebude dít, tak toto konkrétně ve mně vzrušení spíš nevyvolá.. a zajímalo by mě právě, jestli to tak někdo má taky.. Že se mu nerozbuší srdce a nebude paf z toho, když chlapovi jezdí rukama po zádech, pozadí atd.. :D
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
17.9.23 21:56

Chlupy na hrudi jsou fajn. Jinak samozřejmě výška, aby byl štíhlý a pokud možno mladý :)

• Citovat
  • Upravit
4785
17.9.23 22:03

Mně teda vzrušují chlapi hodně i vizuálně :oops: i na dotek, úplně miluju dotýkat se pěkné hrudi, břicha, ramenou :srdce: kapitola sama pro sebe jsou pak žhavé pohledy z očí do očí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
17.9.23 22:13

Čím jsem starší, tím víc mě vzrušuje asi všechno kolem sexu. :mrgreen: Dřív to byl hlavně stimul (doteky, polibky), teď je to i pohled na jeho tělo, hlas a slova, vůně, zvuky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.23 06:51

Mně hlazení jeho a jeho vůně vzrušuje.

• Citovat
  • Upravit
75854
18.9.23 09:06

Můj chlap je vizuálně jak ze starých řeckých bájí a pověstí, když člověk kouká na Souboj titánů nebo tak něco. Vysoký, široká ramena, relativně útlý pas (a trošku bříško, už mu nejni 20 ani 30), malej zadek a svalnatý ruce a nohy.
Vždycky jsem byla fixlá na pěkný mužský ruce - a tenhle má teda úžasný pacičky. :srdce:
Takže jo, konkrétně toto mužské tělo mě vzrušuje velmi, a to včetně penisu.
Když vyleze ze sprchy, neodolám alespoň se dotknout, i když na sexik zrovna není čas.
Mně to nepřijde jako až tak nevydařená součást výrobku.
:nevim: :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
18.9.23 09:13
@sirikit píše:
Můj chlap je vizuálně jak ze starých řeckých bájí a pověstí, když člověk kouká na Souboj titánů nebo tak něco. Vysoký, široká ramena, relativně útlý pas (a trošku bříško, už mu nejni 20 ani 30), malej zadek a svalnatý ruce a nohy.
Vždycky jsem byla fixlá na pěkný mužský ruce - a tenhle má teda úžasný pacičky. :srdce:
Takže jo, konkrétně toto mužské tělo mě vzrušuje velmi, a to včetně penisu.
Když vyleze ze sprchy, neodolám alespoň se dotknout, i když na sexik zrovna není čas.
Mně to nepřijde jako až tak nevydařená součást výrobku. :nevim: :oops: ;)

To je úplně krásný číst, když někoho partner tak moc přitahuje, a dokáže to napsat tak hezky a poeticky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30980
18.9.23 09:29

Nepřijde mi to nějak neobvyklé. Z toho co vím já, tak mnohé ženské milovaly spíš to co s nemá chlap umí a co dokáže, než že by jim stačil pohled na tělo. A všecky miluji být obdivované a že dokáží chlapa rozpálit jen tím jak vypadají :P. Obecně platí že šou muzi daleko víc vizuálně orientovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí