Co si o tom myslite?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
25.10.05 14:42

Osobně mě to neláká … ale proč hned takový výrazy jako „úchylné“ nebo „nechutné“? Ať si každý dělá, co je mu libo, ne?

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
25.10.05 14:47

Já to beru tak, že je to mezi dvěma lidma kterým to vyhovuje, tak proč by se měli omezovat. Nikomu tím neubližují, veřejně nepohoršují a zákony to nepřekračuje a jestli je to úchylné, tak se teda přidávám na stranu zvrhlíků!!!
 Radka

• Citovat
  • Upravit
1966
25.10.05 14:50

Nikomu neříkám, co má nebo nemá dělat, napsala jsem jen svůj názor!!!
Nejmenuje se tato diskuze „co si o tom myslíte“??? Je mi úplně fuk, kdo koho kojí, já jsem jen napsala, co si o tom myslím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
25.10.05 14:53

Pridavam se na stranu zvrhliku. Zkouseli jsme to a manzel mliko (jakekoliv) rad. My radi zkousime neco noveho v oblasti sexu, protoze neni nic horsiho nez nuda v posteli.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
25.10.05 15:12

Priznam se ze me fakt nenapadlo tohle v praxi vyzkouset.. Osobne si myslim, ze co delaji dva za dvermi loznice (kuchyne, pradelny, komory, jak je libo…) je jen a jen jejich vec a samotny fakt ze zrovna tohle nekdo rad, me nepohorsuje. Ale ja bych si takto intimni zazitky opravdu nechala pro sebe…

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.10.05 15:19

Uvádím na pravou míru, co jsem napsala.
Je mi srdečně jedno, jestli to někdo praktikuje nebo ne, vždyť co není zakázáno, je povoleno :D a taky pokud to oběma vyhovuje, tak proč ne…
Jen jsem napsala, že mně to přijde nechutné, tečka. A navíc velmi intimní, jak psala Anina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.10.05 15:25

No mě by zajímalo, k čemu že to jako pomáhalo. To ta maminka z rodiny.cz neměla chuť na sex a tohle ji pomohlo ? To by mě zajímalo, ty souvislosti…
Jinak jsem o tomhle slyšela jako o první pomoci při zánětu prsu. TO bych k tomu byla i svolná. Bohužel, když mě to stihlo, tak jsem protrpěla noc a ráno jsme jeli pro odsávačku. A řešení bylo táááák jednoduché..... Jenže manžel o tom nechtěl ani slyšet a já byla už zralá na blázinec z horečky… NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.10.05 21:04

Ja jsem zastance „zvrhliku“,osobne me to laka, ale nazivo to asi nepujde. Manza nerad mleko v jakekoli podobe :( :oops: Chtela jsem tu vypoutat diskusi o takovychto zalezitostech, protoze mi prijde, ze se o sexu pri kojeni a detech skoro vubec nemluvi. :wink: Jako pomoc pri zanetu jsem take slysela, ale me prsa vypadali tak strasne, ze bych do toho manzu ani nepobizela.

Myslim si, ze pro mnoho muzu jsou prsa v obdobi kojeni upne tabu. U nas je to tak spis na pul, hlavne kdyz je tma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.05 21:26

Presne tak - tahle diskuse se jmenuje co si o tom myslite, tak si myslim, ze kazda tady muze svobodne vyjadrit svuj nazor. Muj nazor je takovy, ze je to celkem intimni vec tech dvou a at si kazdy doma dela co chce. Pro me za me at si treba behaj v latexu a mlatej se bicikama :lol: Jenom si proste myslim, ze sex je intimni zalezitost mezi dvema lidmi a tak by to melo i zustat. Takze i kdybych kojila manzela a u toho mela deset orgasmu tak se s tim na verejnem webu nebo pred kamaradkama rozhodne chlubit nebudu…
Primo zvrhle mi to neprijde, ale normalni taky ne. Nerikam kdyz si chlap obcas cucne mlika, ale denne se tesit na sex s tim, ze ho budu kojit no dekuju pekne…

• Citovat
  • Upravit
169
25.10.05 21:30

Jsi to nejak nepochopila :roll: , vzdyt ses anonymni. Ale jinak dik za nazor. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.05 21:39

Kleri ted jsem to pro zmenu nepochopila ja - jak s tim souvisi moje anonymita? Ja sexokojeni neprovozovala a neprovozuju a i kdybych nakrasne provozovala tak se s tim fakt nikomu nechlubim, i kdyz je net sebevic anonymni…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.10.05 22:28

Čau anonyme,

a proč se tedy bojíš podepsat? To máš tak blbý jméno, že s ním nemůžeš mezi lidi? Nebo jseš chlap?

To já se podepsat nebojím, pod sebe větší volovinu, kterou napíšu. A že ze mne občas padají perly …
Když člověk leze na veřejnost, tak má být ochoten nést kůži na trh.

Takže papapa a příště více odvahy, beruško.

Evča

• Citovat
  • Upravit
932
25.10.05 22:52

Ahoj,

vrátím se k věcným odpovědím.

Podle mě je naprosto přirozené, když chce manžel mlíčko ochutnat, ale já osobně to řešila odstříkáním. „Kojení“ manžela se mi prostě psychicky příčí, i když jinak nejsem rozhodně žádná puritánka. Cítím to tak, že teď patří má prsa čistě Aničce, manželovi až potom, když přestanu kojit. Je to můj názor, který nikomu nevnucuji.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.05 23:22

no evco, kdyz ti to teda udela dobre tak se podepisu i kdyz nechapu jakej to ma smysl - asi tak jako tobe muzu a nemusim verit, ze si evca…a mas pravdu - perly uz z tebe padaly ted…O svoji kuzi se fakt nebojim, akorat opravdu nechapu smysl - vzdyt jako anonymni se muzu podepsat jakkoliv.
Me spis prijde, ze asi nechapete vy - nakonec tu vypadam jako ja, ktera kojim manzela. No te prsk! Takovyho chlapa bych teda chtela mit doma. Taky nemam nic proti, kdyzi chlap olizuje prsa nebo si cucne proc ne, ale planovite ho kojit - to mi fakt hlava nebere.
takze holky HELENA - spokojene? :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.10.05 23:35

taky zkusim byt vecna a trochu se zastat anonymu. Ja tu totiz taky mam registraci Hanka1, ale proste mi to furt nejak blbne a kdyz jsem chci rychle skocit a napsat tak proste neztracim cas se prihlasovanim apod. A jako anonym se fakt muzu podepsat jak chci.
Uz jsem tu driv psala, ze jsem tohle cetla na rodine a moc jsem to nechapala v cem to jako autorce pomohlo nebo co byl impuls, ze to dala na verejnou diskuzi, ale to je jedno…
A taky jsem psala, ze me osobne by to bylo neprijemne a tecka.
A normalne jsme se bavili v praci s kolegou, ktery prave rekl, ze takhle odpomohl manzelce pri odstavovani a ze tu chutna jako kakao - jeste jsme se tomu smali a ja mu rikala, ze tohle vedet a manzelovi argumentovat kakaem tak usetrim osmnact stovek za odsavacaku Avent :lol:
Jinak ale souhlasim s anonymem, ze at si doma kazdej dela co chce - co je pro jednoho uchylny druhymu prijde jako normalni praktika.
Kojit manzela a jeste to podat na verejnem webu anonymita neanonymita jak je to skvele mi prijde trochu na hlavu nebo treba autorka ma v sobe kus exhibicionismu nevim.
Ale jak uz tu psala v pocatku Evca - proti gustu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure