Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak mně by vadily ty nahé neznámé, asi jsem divná
Já jsem přítelovi našla jednou v počítači fotky holek z nějaké seznamky. No to byla scéna! Pak mi vysvětlil, že to je dávno a že to tehdy byla hrozná kauza, že unikl soubor fotek a on jakožto stahovač všeho, tohle prostě musel mít. Když se vrátí z nějaké akce a ukazuje mi fotky z foťáku, tak tam je většinou víc kolegyň než kolegů, nu což, tak není na chlapy, žejo. Hlavně, že se tam s žádnou neobjímá. Já mu věřím, máme spolu dítě a nemůžu po něm chtít, aby se bavil jen s klukama
Jinak fotky s bývalkou v počítači máme taky, nemůžu po nikom chtít, aby mazal svojí minulost. Já tam mám taky fotky s bývalým. Žádné nahaté, to by mi asi vadilo, já stejně na focení na nahato moc nebyla ![]()
Ahoj nedá mi to a podělím se o mou zkušenost s nynějším manželem jsem se seznámila když byl synovi rok v té době bylo manželovi 26 let byl to fajn chlap hodnej… jen samá baba já jako naivka jsem si myslela že když se chce usadit tak toho nechá vymaže přídadně si schová fotky do krabice na kartu atd. ale omyl vše měl krásně dál v mobilu pc.. kdyby to bylo obyč fotky neřekla bych ani slovo ale všude byly nahé bývalky, psal si s kamarádkama co s nima spával lítal po seznamkách po 2 měsících už jsem nevydržela a na rovinu mu řekla že mi to vadí a že mi přijde ještě mladý a at se tedy ještě vyblbne a mi já a syn zmizíme byl z toho v šoku a do rána vše zmizelo a od té doby je klid fotí si mě a syna na tapetě v mobilu má auta a je to ten nejlepší táta a manžel na světě tak držím palce at i ty se dočkáš klidu sama vím že to příjemné není
Mě by to prostě strašně mrzelo a taky urazilo…myslím si, že já mám doma rozumného chlapa, člověka a žádné nechutné zvíře, které slintá nad každou polonahou fotkou…často se za pěknou babou ani neotočí (což mi nevadí, já koukám taky
) říká, že si užil zamlada a teď nevidí smysl v tom čumět po jiných, že nemají nic zvláštního proč by je měl hypnotizovat…kdy už si sakra chlapi uvědomí, že nejsou zvířata??? No když já pomyslím, kolik těch umaštěných dělníků, kteří vedou oplzlé řeči, když jde kolem pěkná baba má doma milující a krásnou ženu je mi zle
no já jsem asi trochu moc puritánská no