Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Připadá mi to už fakt směšné ale jsem z toho zoufalá. Mám podezření na nevěru. Manžel je kamioňák 5 dní pryč a 5 dní doma. Co si o tom myslíte vy?
Třeba tě jen nechce nakazit…
Tak mne to připadá taky divné. Neviděla bych v tom jednu milenku, ale bokovky na cestách.. Víte co myslím. Jakoby chtěl vzruso, tvoji iniciaci, abys ho, jak to říct.. Obletovala z každý strany postele. Jako by mohl byt zvyklý z cest po zaplacení se každá snaží.. Ale kdo ví:) můj názor
@Anonymní píše:
Ještě je tu jedna věc co mi vrtá hlavou. Když jsme přes tel. a sms měli výměnu názorů tak mi od něj přišla sms: Miláčku říkal jsem ti, že je to bezcitná svině…hned potom začal kličkovat a vymlouvat se, že to psal mi schválně abych žárlila..No dělá ze mě debila?
Si asi jen spletl číslo, to nic nedokazuje.
Tak si dejte trochu vínka na uvolnění atmosféry a zeptej se přímo, případně navrhni manželskou poradnu. O problémech se musí mluvit, když mluvit nebude, nikam se to neposune…
@123Soňa píše:
Tak si dejte trochu vínka na uvolnění atmosféry a zeptej se přímo, případně navrhni manželskou poradnu. O problémech se musí mluvit, když mluvit nebude, nikam se to neposune…
kecáním se také nevyřeší, někdy se to ještě více zhorší.
@Anonymní píše:
Ještě je tu jedna věc co mi vrtá hlavou. Když jsme přes tel. a sms měli výměnu názorů tak mi od něj přišla sms: Miláčku říkal jsem ti, že je to bezcitná svině…hned potom začal kličkovat a vymlouvat se, že to psal mi schválně abych žárlila..No dělá ze mě debila?
Jo aha.. Tak to je vlastně asi jasný ![]()
Zakladatelko, myslím, že s nevěrou to pravděpodobně vůbec nesouvisí.
Příčina bude nejspíš jinde. Zřejmě se manžel odcizil. Za tím nemusí být žádná jiná žena (či muž), za tím může být od únavy ze vztahu, nějaká zklamání, která zažil, prostě cokoliv.
Ohledně sexu se domnívám, že má spíše partner problémy s erekcí, a protože si je nechce přiznat a řešit je, tak to takhle zahrává. To by odpovídalo tomu, že tě začne mazlit a pak z ničeho nic odejde. Asi prostě v tu chvíli cítí, že nebude sexu schopen.
@Premek_Orac píše:
Zakladatelko, myslím, že s nevěrou to pravděpodobně vůbec nesouvisí.
Příčina bude nejspíš jinde. Zřejmě se manžel odcizil. Za tím nemusí být žádná jiná žena (či muž), za tím může být od únavy ze vztahu, nějaká zklamání, která zažil, prostě cokoliv.
Ohledně sexu se domnívám, že má spíše partner problémy s erekcí, a protože si je nechce přiznat a řešit je, tak to takhle zahrává. To by odpovídalo tomu, že tě začne mazlit a pak z ničeho nic odejde. Asi prostě v tu chvíli cítí, že nebude sexu schopen.
Opět.
Proč to neřekne? To nechá svou milovanou partnerku se trápit a ještě je na ni hnusnej jen proto, že mu nestojí? Mimochodem tu psala, že on v tomto problémy nemá.
Po té omylem odeslané SMS je to mě úplně jasné a jí asi taky. To se mu halt nepovedlo.
I podvádět se musí umět.
@Kobliha51 Tak někteří chlapi jsou v tomhle hrozně hákliví. I ta sms, byť je divná, tak prostě nemusí být důkazem.
Jsou to dva dospělí lidé, kteří by měli k sobě mít alepsoň tolik repsektu, že budou schopni si spolu sednout a normálně promluvit ![]()
@Kobliha51 píše:
Opět.Proč to neřekne? To nechá svou milovanou partnerku se trápit a ještě je na ni hnusnej jen proto, že mu nestojí? Mimochodem tu psala, že on v tomto problémy nemá.
Po té omylem odeslané SMS je to mě úplně jasné a jí asi taky. To se mu halt nepovedlo.I podvádět se musí umět.
No, tak pokud by šlo o problém s erekcí, tak naprosto chápu, že manžel neběží všechno vyklopit, tohle je pro ně obrovské selhání a chlapi jsou ješitní, chápala bych, že mi to hned neřekl ![]()
@Anonymní píše:
tak tohle je dost všeříkající
kdopak asi je ta bezcitná ![]()
@Premek_Orac píše:
@Kobliha51 Tak někteří chlapi jsou v tomhle hrozně hákliví. I ta sms, byť je divná, tak prostě nemusí být důkazem.
Jsou to dva dospělí lidé, kteří by měli k sobě mít alepsoň tolik repsektu, že budou schopni si spolu sednout a normálně promluvit
Souhlas.
Chlapi požadují jasné pokyny, nic nenaznačovat a podívejme se, jak jde o ně, tak co? Jejich požadavek na ně neplatí?
@radkka píše:
No, tak pokud by šlo o problém s erekcí, tak naprosto chápu, že manžel neběží všechno vyklopit, tohle je pro ně obrovské selhání a chlapi jsou ješitní, chápala bych, že mi to hned neřekl
Chápu, že potřebuje získat odvahu. Ale za rok a půl ji ještě nedostal?
To bude něco jiného. ![]()
@Anonymní píše:
Tak miláčku ti určitě říct nechtě, takže jsi asi to druhé. Někdy je dobře vědět, co si kdo o tobě myslí. A nic si z toho nedělej, on tě potřebuje očernit, aby si ospravedlnil své chování. Dělají to tak skoro všichni a dokonce skoro všechny, ať tu nepíšu jen o chlapech.