Co si o tom myslíte - nevěra?

Anonymní
10.11.16 13:46

co si o tom myslíte? nevěra?

Anonym, je to citlivé téma. Prosím o váš názor. jsme manželé 5 let a celkem deset let partneři. Manželství bylo celkem v klidu, máme dvě děti 4 a 8 let. Poslední cca rok a půl je manžel úplně jiný. Všechno mu na mě vadí, jen uráží, kritizuje a neustále vyvolává hádky. Vždycky byl hodně sexuálně aktivní, teď si vzpomene tak jednou týdně a to ještě aby mi zavřel takříkajíc pusu, když se začnu ohrazovat, že je to nějaké divné tak málo sexu atd. Když chci sex musím pořád začínat já, a to už mě nebaví. Přestal se o mě úplně zajímat. Chci do kina, nechce se mu. Večeře ve dvou?-scifi. Aktivity jen ve dvou jsou nulové…jen výlety s dětma podnikáme. Ale to je spíš pro děti a o dětech, mi se nevěnuje. Nepochválí, nezeptá se jaký byl den…NIC.
Napíšu pár příkladů jak vyvolává hádky vždycky večer abych po něm v posteli náhodou nic nechtěla:
1: Lehne do postele a čučí na telku, po 5 minutách začne funět, vyskočí z postele, ptám se co je? On: Vidím že s tebou nic není a důležitě odchází dolů do obýváku na gauč a dělá uraženého. Jdu za ním ptám se co to jako bylo? Jestli chce sex že já taky tak ať jde nahoru. On samozřejmě nejde je uražený..ale proč? Jen ležel a nenaznačoval že něco chce.
2: Jeho kecy kdy sis naposledy kvůli mě koupila prádlo? Kašleš na mě. Tak jsu a koupím sexy košilku, večer obleču, lehnu, nakrucuju se. On teda se přitulí a začne předehra, pak zničeho nic přestane a je uražený. Ptám se co je? Něco ti vadí? On: Ne, tak budem čumět na telku. Říkám, co? proč na telku? Děláš si srandu? On:když se na ni u toho díváš, tak se dívej dál. Já se ale vůbec nekoukala, ani jsem neměla otočenou hlavu na stranu kde telka je..tak to mě rozčílí a on opět důležitě odchází na gauč.
Když už něco je, tak mu ani pořádně nestojí.
Připadá mi to už fakt směšné ale jsem z toho zoufalá. Mám podezření na nevěru. Manžel je kamioňák 5 dní pryč a 5 dní doma. Co si o tom myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
10.11.16 13:51

Zaprvé bych zrušila TV v ložnici.
Nebude problém právě v erekci? Že by třeba chtěl, ale nejde to.
To mi připadalo v tom 1. odstavci. Že se třeba vzrušil, ale než se stačil otočit k tobě, tak klesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2706
10.11.16 13:51

A dřív to bylo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.11.16 13:53

Mno, ty musíš vědět někde uvnitř. Ale podle toho co píšeš bych si myslela totéž. Zkusila jsi to na něj vybalit napřímo? Asi bych to vybalila. Ale já osobně bych došla ke stejnému závěru, že někoho má. Nicméně neumím mlčet, uhodila bych na něj a tak dlouho tlačila až bych získala co chci, ale každá jsme jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Prestala bych s nim spat. Prijde mi, ze ma „dole“ nejake problemy a snazi se svoji situaci hodit na tebe. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2706

A v jiných ( neintimních) situacích to dělá také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.11.16 13:55

Asi bych se jako nad prvním zamyslela nad tím, jestli si ho dostatečně všímám, jestli se chovám jako manželka, jestli se mu věnuji, jestli se necítí odstrčený, nemilovaný.
Může mít krizi „středního“ věku, může mít i milenku. Opravdu nejde v klidu si s ním sednout, udělat dobrou večeři a promluvit si? Řevem z něj asi nic nedostaneš, šla bych na to vlídně, i když chápu, že se ti asi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.11.16 13:56

:nevim:Těžko říct. Může jít o nevěru a nemusí. Může mít problém sám se sebou - pracovní, finanční, intimní, o kterém se ti z ješitnosti stydí říct. Nebo kdovíco jiného. Určitě bych si s ním sedla a řekla mu, a´t narovinu vyklopí, co se děje, nebo to bude směrovat k rozchodu. Nebo to zkusit v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.11.16 13:56
@bublinek píše:
Zaprvé bych zrušila TV v ložnici.
Nebude problém právě v erekci? Že by třeba chtěl, ale nejde to.
To mi připadalo v tom 1. odstavci. Že se třeba vzrušil, ale než se stačil otočit k tobě, tak klesl.

To je taky možnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.11.16 14:01

Za tímhle není nevěra, ale jeho selhání jako muže. Evidentně má problémy s erekcí a potencí vůbec a místo, aby to řešil, hází vinu na tebe. Klasická mužská ješitnost. Spíš než na nevěru bych se zaměřila tímhle směrem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 14:03
@123Soňa píše:
A v jiných ( neintimních) situacích to dělá také?

ano a to je to divné. Vyloženě hledá, jen aby mohl mít důvod se urazit. všechno přetočí tak, aby to pochopil jako útok na něj a mohl se urazit. Dřív takový nebyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 14:06
@Janli píše:
Za tímhle není nevěra, ale jeho selhání jako muže. Evidentně má problémy s erekcí a potencí vůbec a místo, aby to řešil, hází vinu na tebe. Klasická mužská ješitnost. Spíš než na nevěru bych se zaměřila tímhle směrem.

V tom to nebude, když chce stojí mu pořádně, spíš si myslím, že má blok z milenky, má asi vůči ní špatné svědomí když má spát se mnou. Když má trochu upito problém se sexem nemá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 14:09

@Tiger-lily pracovní ani finanční problém v tom není, tím jsem si jistá. Mluvit s ním nejde, po dobrém se uráží a po zlém řve a stáčí pozornost jinde, jen aby nemusel odpovídat na otázku milenky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 14:12

Co si myslíte, že dělá kamioňák, když nejede? Sexuální aktivity všeho druhu. Schválně se zeptejte nějakého kamaráda, který kamionem jezdí. Manžela určitě ne, ten to neřekne. Je to těžká práce, ale velká svoboda a kdo si zvykne a takhle žije a z kamionu nechce za žádnou cenu. Tak dva z deseti se těší domů na rodinu. Ostatní se těší, až budou zas z domova. Pracovala jsem mezi nimi, takže mám informace z první ruky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 14:15

Ještě je tu jedna věc co mi vrtá hlavou. Když jsme přes tel. a sms měli výměnu názorů tak mi od něj přišla sms: Miláčku říkal jsem ti, že je to bezcitná svině…hned potom začal kličkovat a vymlouvat se, že to psal mi schválně abych žárlila..No dělá ze mě debila?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky