Bezdotykové manželství?

Anonymní
10.11.16 08:02

Bezdotykové manželství?

Dobré ráno,
prosím o anonymitu, protože jde o intimní záležitosti. Nevím, s kým se poradit, tak to zkouším tady.
S mužem máme dceru, které je víc jak rok. Já jsem na mateřské a muž chodí do práce. V podstatě už od narození dcery přestal vyhledávat fyzický kontakt se mnou - mazlení, sex, objímání, pusa. To vše je jen výjimečně a na můj popud. Dříve jsme si například před spaním nebo odchodem do práce dávali pusu - takový rituál. Teď nic. Nutno říct, že jsem tím už tak otrávená, že se poslední dobou ani nesnažím ten kontakt navázat, protože si připadám tak nějak poníženě, jako bych za chlapem dolízala. Bavíme se spolu docela normálně, ale už dlouho jsme si nepovídali jen tak o tom, co nás baví. Pořád řešíme nějaké problémy a pokud zrovna nic neřešíme, tak si manžel zapne telku nebo počítač, popřípadě si hraje s mobilem :pocitac:
Už několikrát jsem s ním o tom mluvila a nikdy mi nebyl schopen nic kloudného říct. Posledně jsem mu položila dvě zásadní otázky: 1) Miluješ mě? 2) Chceš s námi zůstat? Na obojí mi odpověděl NEVÍM :,(
A já teď taky nevím. Zažila jste některá něco takového?
anonymka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
222
10.11.16 08:11

No tak mě na tyto otázky odpovědět manžel :„NEVÍM“… se asi psychicky zlomím :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.16 08:13

No to je hrozný. Ne, nemáme to tak. I když s příhodem dětí nám nezbývají moc síly a prostor na manželský život, objetí a pusa zůstávají. Radu bohužel nemám. :nevim: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.16 08:13

@ewelinka Já též. První mě napadlo, jestli nemá jinou, to se priznám :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.16 08:16
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
prosím o anonymitu, protože jde o intimní záležitosti. Nevím, s kým se poradit, tak to zkouším tady.
S mužem máme dceru, které je víc jak rok. Já jsem na mateřské a muž chodí do práce. V podstatě už od narození dcery přestal vyhledávat fyzický kontakt se mnou - mazlení, sex, objímání, pusa. To vše je jen výjimečně a na můj popud. Dříve jsme si například před spaním nebo odchodem do práce dávali pusu - takový rituál. Teď nic. Nutno říct, že jsem tím už tak otrávená, že se poslední dobou ani nesnažím ten kontakt navázat, protože si připadám tak nějak poníženě, jako bych za chlapem dolízala. Bavíme se spolu docela normálně, ale už dlouho jsme si nepovídali jen tak o tom, co nás baví. Pořád řešíme nějaké problémy a pokud zrovna nic neřešíme, tak si manžel zapne telku nebo počítač, popřípadě si hraje s mobilem :pocitac:
Už několikrát jsem s ním o tom mluvila a nikdy mi nebyl schopen nic kloudného říct. Posledně jsem mu položila dvě zásadní otázky: 1) Miluješ mě? 2) Chceš s námi zůstat? Na obojí mi odpověděl NEVÍM :,(
anonymka

Já bych brala slovo nevím jako ne, které se bojí říct. Požádala bych ho, aby navrhl, co s tím. Ať si to rozmyslí. A ať to netrvá moc dlouho. Takhle se žít nedá tak ať se alespoň projeví jako chlap a nějak se k tomu postaví. Většina chlapů čeká, až budou vyhozeni, aby to nebylo na nich. Uvidíš, co máš doma ty. Jestli je to chlap a nebo troska, co se ani vyjádřit neumí a jen čumí.

• Citovat
  • Upravit
222
10.11.16 08:24

@Genovesa Já si myslím, že odpověď „NEVÍM“ znamená „UŽ TĚ NEMILUJU A NEJRADŠI BYCH ODEŠEL, ALE ZÁROVEŇ TI NECHCI PSYCHICKY UBLÍŽIT“!… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
10.11.16 08:29

To je hrozný, já bych to asi brala jako konec. :? Pokud ti na takové zásadní otázky odpoví „nevím“ tak je to hodně špatný a vzrušovalo by mě to teda mnohem víc než to, že ti nedává pusu na rozloučenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.11.16 08:30
@ewelinka píše:
@Genovesa Já si myslím, že odpověď „NEVÍM“ znamená „UŽ TĚ NEMILUJU A NEJRADŠI BYCH ODEŠEL, ALE ZÁROVEŇ TI NECHCI PSYCHICKY UBLÍŽIT“!… :,(

nebo to může znamenat, že si nevím rady se sebou, s celou situací, s tou zodpovědností, se všemi změnami a podobně… někdy se žena změní hlavně na matku a na tu partnerskou lásku se trochu zapomíná… a chlap to cítí a vidí, má pocit, že je páté kolo u vozu… k tomu se přidá zakladatelčina nechuť o ten fyzický kontakt, to se taky dá dost vycítit… a jsme v tom začarovaném kruhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
10.11.16 08:30

Bohužel, tak na 95% to vidím na jinou ženskou, asi bych se ho zeptala přímo, co s tíhle chce dělat, že zakladatelka takhle dál žít nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.11.16 08:31

Asi bych mu rekla, at si to teda rozmysli, ze takhle se zit neda a ani takhle zit nechci. Taky bych ho asi podezirala z toho, ze nekoho potkal :,( kazdopadne ja vsechno resim hodne zprima, takze bych se ho na ferovku na vsechno uprimne zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.11.16 08:32

No, pokud ti nikdy nebyl schopen nic kloudného říct, tak je to, si myslím, bohužel tím, že se ti bojí říct, co za tím doopravdy je :? Alespoň taková je moje zkušenost. Netvrdím, že to musí být nutně jiná ženská, vůbec nemusí. Také si ovšem myslím, že NEVÍM je v tomhle případě NE. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 08:32

.

Zaklad je komunikace z obou stran, ale ne tlaceni do odpovedi. Ty odpovedi „nevim“ jsou zvlastni a je na vas, at proberete, co za tim je.

Jinak bezdotykove manzelstvi ma asi celkem dost lidi. Nekterym to proste takhle vyhovuje - moje zena taky objeti, pusy a dalsi projevy naklonnosti nemusi. Je to nekdy na palici

• Citovat
  • Upravit
29350
10.11.16 08:34
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
anonymka

zakladatelko, a řekla jsi mu to, co ti vadí? Co ti chybí? Ještě předtím, než jsi s tím fyzickým kontaktem a intimnostmi přestala, protože ses cítila, že dolézáš? Nebo jsi doufala, že se to změní z jeho strany samo? Píšeš, že je to už přes rok… zkoušeli jste to nějak řešit dřív? Nemáte třeba nějaké finanční problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 08:39

@Regina Hero Ano, řekla jsem mu několikrát, že mě mrzí absence nějakých intimností a doteků. Pak se vždycky tak půl dne trošku snažil a opět se to vrátilo do starých kolejí.
Finanční problémy vyloženě nemáme, ale je fakt, že dle JEHO představ to také není. Celkově asi rodina a rodinný život není úplně podle jeho představ. Tohle řešíme dlouhodobě už od narození dcery. On sám prý ani neví, co přesně mu vadí.
Anonymka

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
10.11.16 08:41

Snad 3. diskuze na toto téma za tento týden. Je to hrozné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat