Bezdotykové manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
10.11.16 11:03

@Ostravak76 Souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.16 11:06
@Ostravak76 píše:
@Voltiček Oběma nohama na zemi!Jak si čtu znova úvodní příspěvek, tak jeho vážně něco trápí. Není to zakladatelka osobně, není to dítě. Něco jiného. Něco mu schází. Utíká do svého světa (televize, počítač) aby to co hledá našel. Není to televizní pořad ani hra, to jsou jen substituce. Zakladatelko, držím palce, jak na to společně přijdete, bude to zase super.

Nemá nic lepšího. Proto si hraje. Měl by něco dělat a tím nemyslím mejt schody. To je u nás všech stejné. Jak nemáme co dělat, hrajeme si. Utíká do nereality, protože realita ho ubíjí. Má to říct a případně jít.

• Citovat
  • Upravit
1364
10.11.16 11:08

Dělá se z komára velbloud. Zakladatelko, dej mu najezt - pěkně dobře a hutně, v noci ho obšťastni a je to v cajku. Když to chcete říct lidově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:09
@Voltiček píše:
@elle21 Jejda, a já jsem ráda, že mám od sexu klid. Když slyším o náruživosti žen, nevím, zda jim závidět nebo je litovat ;)

Tak tohle pak ale vysvětluje tvuj postoj. Mit zdravý postoj k secu, reagovala bys jinak. Podstatné je, když absence secu vyhovuje obema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.11.16 11:10

@alimdar Máme ho, ale od porodu našich dětí pozbývá pro mě určitého smyslu. Ale není špatný, z něj se dá vytěžit opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:10
@Voltiček píše:
Dělá se z komára velbloud. Zakladatelko, dej mu najezt - pěkně dobře a hutně, v noci ho obšťastni a je to v cajku. Když to chcete říct lidově.

To je rada, když si stěžuje, ze ji odmítá. Asi ho tvym ojetim moc neobstastni, spíš na.ere :roll: Ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.11.16 11:11

@alimdar Vy ojíždíte svou partnerku/partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
10.11.16 11:13

K narození dítěte… asi se to tu nebude líbit, ale občas si za změnu v chování partnera mohou ženy sami. Žena se po porodu změní výhradně na matku („je tu přeci dítě!“). Muže v tu dobu nepotřebuje (občas dokonce i škodí) a on má pocit, že je najednou v rodině do počtu. Nejčastěji pak u žen, které žijí s pocitem, že ony jsou „dokonalé matky“. Muž je odstaven (nejen) citově na vedlejší kolej - stane se z něj jen peněženka. Po nějaké době, kdy je muž v této roli se žena diví, že se z muže skutečně stane jen ta peněženka. Ženě to najednou začně vadit a vnitřně z toho obviňuje muže - nejlépe tak, že se s příchodem dítěte změnil.
On nebo ona si pak začnou naplňovat své citové potřeby jinde, kde se partner „nezměnil“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:13
@Voltiček píše:
@alimdar Máme ho, ale od porodu našich dětí pozbývá pro mě určitého smyslu. Ale není špatný, z něj se dá vytěžit opravdu hodně.

Takže to byl jen nastroj používaný za účelem plození? :think: hmmm, chudak chlap teda. Ale znovu, pokud to máte stejně, ok. Já i můj muž to mame nastavený jinak, ale oba stejně. Sex a intimita je pro nas vic než jen cesta k dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.11.16 11:14

@opulus souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:15
@Voltiček píše:
@alimdar Vy ojíždíte svou partnerku/partnera?

Já určitě ne, my se milujeme téměř denně a chceme to oba, toužíme po sobě. Ale tvá rada minprijde v dané situaci absurdní a vysledek by byl fakt nejspíš jen ojetim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
10.11.16 11:15

Moje babička říkala: aby byl chlap spokojený, musí mít plný žaludek a prázdné k***e.

Asi vážně. Neutíká že by se nudil a nemá nic lepšího. To ne. Něco jej ve vztahu neuspokojuje, tak hledá náhradu (ber to jako osobní názor, já nejdu ve tvých životních stopách!). Otázkou je co a jak z toho ven. Ale to na emimino nejspíše nevyřešíme. Musí chtít oba na tom pracovat. Spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:17
@opulus píše:
K narození dítěte… asi se to tu nebude líbit, ale občas si za změnu v chování partnera mohou ženy sami. Žena se po porodu změní výhradně na matku („je tu přeci dítě!“). Muže v tu dobu nepotřebuje (občas dokonce i škodí) a on má pocit, že je najednou v rodině do počtu. Nejčastěji pak u žen, které žijí s pocitem, že ony jsou „dokonalé matky“. Muž je odstaven (nejen) citově na vedlejší kolej - stane se z něj jen peněženka. Po nějaké době, kdy je muž v této roli se žena diví, že se z muže skutečně stane jen ta peněženka. Ženě to najednou začně vadit a vnitřně z toho obviňuje muže - nejlépe tak, že se s příchodem dítěte změnil.
On nebo ona si pak začnou naplňovat své citové potřeby jinde, kde se partner „nezměnil“.

Neni co dodat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
10.11.16 11:19

@opulus - ten pocit jsem po narození třetího získal taky. Z mojí ženy se z milenky stala matka. Místo se mnou spala s malým. Stal jsem se peněženkou a navíc ještě uklízečkou, kuchařem a chůvou. Bohužel, ne otcem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:24
:,( :( :(
@Ostravak76 píše:
@opulus - ten pocit jsem po narození třetího získal taky. Z mojí ženy se z milenky stala matka. Místo se mnou spala s malým. Stal jsem se peněženkou a navíc ještě uklízečkou, kuchařem a chůvou. Bohužel, ne otcem :(

Tak to je smutný

Příspěvek upraven 29.11.16 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí