Bezdotykové manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
10.11.16 11:29

Vlastně jsem si to uvědomil, až kdy mě jako milence nahradil „M“. Ale to do tohoto tématu nepatří.

Zakladatelka musí pracovat, pokud vztah chce zachránit. Mám pocit, že chce. Teď jen aby na tom začal dělat i on. Já můžu jen blbě mlít na emimino a držet palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 11:39
@Ostravak76 píše:
Vlastně jsem si to uvědomil, až kdy mě jako milence nahradil „M“. Ale to do tohoto tématu nepatří.Zakladatelka musí pracovat, pokud vztah chce zachránit. Mám pocit, že chce. Teď jen aby na tom začal dělat i on. Já můžu jen blbě mlít na emimino a držet palce. :hug:

Pokud on chtít nebude může se zakl. stavět na hlavu, mit na sobě podvazky nebo cokoliv a nic s nim nehne. Pokud on nevhce mluvit, je to dle mého konečná. Muj ex taky nechtěl (problémy byly jiné, alkohol, despotismus a tyranie) a zacal chtít az nad rozvodovymi papiry. Ale to uz bylo pozdě. Vlastně jefnu sanci dostal, kdy jsem tu zadost nepodala, ale nic se za dva roky nezměnilo, tak toskoncilo a jsem šťastná. Konečně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.16 12:01
@Voltiček píše:
Dělá se z komára velbloud. Zakladatelko, dej mu najezt - pěkně dobře a hutně, v noci ho obšťastni a je to v cajku. Když to chcete říct lidově.

Bože, já myslela, že to občas i myslí. A ono to jen žere a souloží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.16 12:38

Zakladatelko, nemyslím si, že by odpověď nevím byla hned špatně. Myslím si, že je toho na něj hodně a neumí si s tím poradit. Muži se těžko vyrovnávají s narozením dítěte. Nechce řešit vážná témata tohoto typu, protože chce mít klid. Také když toho mám hodně, tak nerada se pouštím to takovýchto debat a ještě mě to více rozčiluje. Spíše pokud máte nějaké hlídání, tak třeba zkusit společný víkend, výlet, kde nebudete muset řešit žádné provozní záležitosti. Prostě se vrátit k tomu co Vás bavilo a potom jako nadstavba, až budete uvolnění si v klidu o tom popovídat, co by komu pomohlo, aby Vám oběma bylo dobře.

• Citovat
  • Upravit
1054
10.11.16 12:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106263
10.11.16 12:56
@Regina Hero píše:
nebo to může znamenat, že si nevím rady se sebou, s celou situací, s tou zodpovědností, se všemi změnami a podobně… někdy se žena změní hlavně na matku a na tu partnerskou lásku se trochu zapomíná… a chlap to cítí a vidí, má pocit, že je páté kolo u vozu… k tomu se přidá zakladatelčina nechuť o ten fyzický kontakt, to se taky dá dost vycítit… a jsme v tom začarovaném kruhu…

nepřipadá mi, že by zakladatelka neměla chut, spíš naopak..proto přistoupila k nějakému vyjasnění situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.16 13:29

@ChZuzka U nás jako u Vás…
Druhé dítě už máme a sex nebyl od doby co jsem skončila šestinedělí…tj. 39 měsíců!!! Řekla bych, že jsme u konce..Oba jsme podráždění, já ho nesnáším, on mě možná taky.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
29350
10.11.16 13:33
@Venetia píše:
nepřipadá mi, že by zakladatelka neměla chut, spíš naopak..proto přistoupila k nějakému vyjasnění situace

zakladatelka píše: „Nutno říct, že jsem tím už tak otrávená, že se poslední dobou ani nesnažím ten kontakt navázat“, to mi jako nechuť připadá… a pak je to už jen začarovaný kruh… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106263
10.11.16 13:35
@Regina Hero píše:
zakladatelka píše: „Nutno říct, že jsem tím už tak otrávená, že se poslední dobou ani nesnažím ten kontakt navázat“, to mi jako nechuť připadá… a pak je to už jen začarovaný kruh… :think:

to ano, ale předtím snahu měla, ale sklidila jen nezájem… to snad stačí, aby se přestala snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.11.16 13:44
@Venetia píše:
to ano, ale předtím snahu měla, ale sklidila jen nezájem… to snad stačí, aby se přestala snažit

Asi tak, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106263
10.11.16 13:52
@Amys píše:
@Ostravak76 Já to vidím stejně. Co znamená miluji tě? Fakt někoho nemiluju jen proto, že mu to neumím nebo nechci říct? To je nesmysl. Prostě vycházet se musí z celkového chování a ne jen z toho, jestli (a třeba i dlouhodobě) nemá náladu. Každý v sobě můžeme mít zmatek. Jde spíš o to, jestli to chceme překonat a je i hodně způsobů, jak to totálně zazdít.
Jinak já bych odpověď NEVÍM, jako úplné NE nebrala. On to skutečně momentálně nemusí vědět. Ale jak jsem psala, tak bych se ptala na jiné otázky, než jestli mě miluje a chce s námi zůstat. Spíš bych zjišťovala, co by z jeho pohledu bylo dobré změnit, aby se cítil líp, respektive abychom se líp cítili všichni.

On nevi, jestli te miluje a ty budes zjistovat, co delat, aby se citil lip? Nezda se ti trochu ponizujici?
Spis by se mela ptat, jak ten stav.. Nevim.. chce resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106263
10.11.16 13:57
@Ostravak76 píše:
@Voltiček Právě jsem sundal klobouk a musím dát virtuální poklonu. :mavam: Ty musíš být ale opravdu vyrovnaná sebevědomá ženská!

Spis zenska, ktera toho chlapa moc nepotrebuje.. max. jako penezenku nebo na praci… citova vazba nulova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106263
10.11.16 14:01
@elle21 píše:
@Voltiček realita? mě by se teda příčilo pořad u někoho škemrat o sex :P

Ja bych to ani nedelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106263
10.11.16 14:05
@Voltiček píše:
Dělá se z komára velbloud. Zakladatelko, dej mu najezt - pěkně dobře a hutně, v noci ho obšťastni a je to v cajku. Když to chcete říct lidově.

To asi tezko, kdyz nema zajem… A jeste mu podstrojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.16 14:19
@Anonymní píše:
@ChZuzka U nás jako u Vás…
Druhé dítě už máme a sex nebyl od doby co jsem skončila šestinedělí…tj. 39 měsíců!!! Řekla bych, že jsme u konce..Oba jsme podráždění, já ho nesnáším, on mě možná taky.. :pocitac:

A ještě k tomu to ani nevíš, protože on ti to neřekne. Tohle tedy nechápu. Sex pro mě není tedy jediný a nejvyšší smysl života, ale to se ani neobejmete, nepřitisknete, nedáte si pusu? Bez toho si partnerský život představit nedokážu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky