Co je důležitější, jak přítel mluví nebo jak se chová?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.3.19 15:18

Já bych klidně pokračovala v tom, jak to je teď, pokud vyhovuje i sex, tak bych ho nezakazovala, proč? Jestli u sebe přespáváte, rádi spolu trávíte čas, má tě rád, tak to klidně může přerůst v super vztah :palec: on teda mluvil i o společném bydlení, že třeba po roce dvou by se chtěl sestěhovat (i když teda tvrdil, že nemiluje). No a dopadlo to :nevim: teď by mě láskou sežral a dělá první poslední abych byla šťastná. Anonym úplně první

• Citovat
  • Upravit
480
1.3.19 15:25
@Anonymní píše:
@salubriter tak na tieto veci je ešte skoro, nebudem ho uhanat tým.. Vravel síce už niečo o bývaní, už o tom spoločnom bývaní bola reč, ale len čo sa týka vyhliadky do budúcna… Ohľadne deti sa vyjadril ze ak by sa nám postastilo tak by bolo rozhodnuté a postaral by sa.. Načo som mu ja povedala ze ja babo za takých okolností nechcem, že chcem aby to bolo v manželstve a z lásky :) obaja deti veľmi chceme, už je aj čas, ale sme spolu ešte veľmi kraaatko.. Ale ma také občas poznámky ze mi bábätko pristane, že budem dobrou mamou, atď co je asi dobre znamenie. Zakl.

Lol :mrgreen: , Ty se k němu chováš jako by jsi lovila vzácné zvíře ;). Ale on má lovit Tebe. Je to chlap a má se jasně vyjádřit, jaké má s Tebou úmysly. Měl by Ti poskytnout oporu, jistotu, stabilní zázemí. Neříkám, že se máte hned vzít. Ale Ty by jsi od něj měla dostat nějakou informaci, jak s Tebou počítá, co plánuje …
Je mu 30, takže už má něco za sebou a někam směřuje.
A na základě toho se pak můžeš Ty rozhodnout, jestli s ním chceš žit a mít děti.
PS: Ale asi jsem už stará škola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.3.19 15:39

Taky jsem mého partnera měla „jen ráda jako kamaráda“, když jsme spolu začali. Pořád jsem byla opatrná, že to nemusí dopadnout dobře, třeba to má tak i on, pokud měl špatný vztah. Když s tebou ale tráví čas a je na tebe hodný, tak to třeba přijde, že se do tebe taky zamiluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
1.3.19 15:41
@Tomkins píše:
No já když poznám dívku a randíme spolu, tak se k ní chovám vždycky hezky. Proč taky ne, pokud je milá. Ale pak se třeba může objevit nějaký zádrhel - nějaká její špatná vlastnost, nebo vzorec chování. V tu chvíli nevím, zda bych s ní dokázal žít. A tak se postupně vzdalujeme a vzdalujeme, ale přitom jsem na ní stále milej. Není důvod chovat se odtažitě a protivně. Edit: Protivnej jsem ve chvíli, kdy jí na něco upozorním desetkrát, že mi to opravdu strašně vadí a ona to stejně dělá dál.

Já jí to obvykle řeknu, co mi vadí. Ale některé ženy mají tendenci za tím hledat něco jiného. Třeba pokud mi napíše během dopoledne deset zpráv a odpoledne se už téměř rozchází, protože jsem jí nejenže neodpověděl, ale dokonce jsem si to ani nepřečetl!!! V tu chvíli jí řeknu, že je na mě moc hrrr a že by se mohla trochu zklidnit. Což ona si často vysvětlí buď jako „Nemá mě rád“, nebo ""Chová se divně, určitě má milenku." :nevim:

Je dost dobře možné, že ti partner už řekl, co mu vadí. Jen tys neposlouchala.

To docela chápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
1.3.19 15:48
@Anonymní píše:
zakl. Ahojte… Ďakujem za rady.. A čo robiť ak to mam presne naopak? Tie sladké reči boli ešte úplne úplne na začiatku.. Tak sme sa spoznali a sladké reči niesu ale sú krásne chvíle keď sme spolu a je nám úžasne :) a to človek vidí ako ten druhy sa správa… Ja to mam práve presne naopak.. Inak on mi vraví ze som úžasná. Ze som skvelá žena ale ze ešte ma pocit ze je asi príliš skoro na ďalší vzťah. Keď som mu teda vravela nech sa dá dokopy ze sa nemusíme stretávať tak vravel ze sa stretávať chce. Ze city tam sú. Ma má veľmi rád a veľmi si rozumieme… Tak ja už neviem… :) inak tu knihu som čítala, je úplne perfektná.. A takisto mam dilemu co so sexom :D veľmi po sebe túžime, nevieme si odolať… Naposledy teda som mu povedala ze vzhľadom k okolnostiam s nim nechcem späť tak bol kus smutný a snažil sa ma zlákať ale nakoniec ze chápe :D myslíte že by to bolo ôk spolu nespat a nechať si trosku odstup aj keď sme už spolu spali veľakrát a v tejto oblasti to funguje super, alebo to neriešit, pretože aj cez toto sa chlap vie na tu osobku svoju pripútať?

Pokud už jste spolu spali, tak mi přijde hloupý teď dělat nedostupnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.19 16:39

Mně manžel vlastně přebral tehdejšímu dlouholetému příteli. Rozhodovala jsem se mezi nimi rozumem. Ještě dlooouho trvalo, než mě při každé „romantické chvíli ve filmu“ přepadl smutek po bývalém příteli. Cítila jsem jakoby souznění s ním ještě minimálně rok. Takže jsem si nepřipadala v začátcích zamilovaně. Teď zpětně si ale myslím, že jsem byla zamilovaná do obou, jen do každého jinak. Novému příteli jsem to na nos nevěšela a díky jeho něžnosti, zápalu a parťáctví jsem postupně přenesla těžiště svých citů na něj. Ani jsem nevěděla jak. :lol: Teď jsme spolu 19 let a stále se milujeme.

Být tebou, nechám tomu čas. Nečinila bych se násilně nedostupnou, ale šla bych s vědomím partnera s kamarádem na kafe, zasportovat si, dát mu najevo, že jsi osobnost. A ono to půjde, uvidíš! :kytka: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.19 19:45

Zakl. Len ono je to o tom ze priateľ povedal, že sa nejako nevie dostať z posledného vzťahu, že by chcel začať nanovo a ísť ďalej ale ze nejak mu to nejde, že si myslel ze j pripravený na Nov vzťah, že všetko čo bolo aj je ze to tak cítil, ale ze citi zradu a ma pocit ze už nejde milovať… Ako prežiť a prekonať toto obdobie ? Nechcem byť len prevoznik, super sa k sebe hodíme a chcem mu pomôcť to prekonať… Až nám bude stále tak spolu úžasne. Je možné že zisti ze o to nechce prísť a zaľúbi sa časom? Ak B som vedela ze nieje ešte ôk s minulosťou tak by som to asi nenechala zajst až do vzťahu ale obaja sme to tak cítili a teraz po 2 mesiacoch trosku zaradil spiatočku ze ešte nieje ôk. Ale nestretavat sa nechce. Chce dať tomu šancu… Zažil niekto niečo podobné?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky