Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
TaTak do kufru to naskládâš asi líp.Moc to nepřehâněj,stejně budeš na víkend jezdit domů.Nezapomeň osušku a ručník,sprcháč a toaleťák-dâvali nám jen drsnej obyč..ble.pokud jsi zvyklá mít víc pod hlavou,tak polštářek.Ať se ti tam líbí a máš bezva spolubydlící ![]()
Já vezla anatomickej polštář, sluchátka, knížku. Víc není třeba. Uvidíš jestli ti sedne povlečení nebo matrace, nebo bude stačit deka. To vše doladis postupně po prvním týdnu
jo a já vozila tašku, líp se složila do malého prostoru ve skříni, měly jsme nízké postele, tam se kufr nevešel a do skříně taky moc ne ![]()
Ahoj nezapomeň kartáček toaleťák sprcháč a aspoň jeden ručník a osušku . Brávala jsem notebook knížku a i nějaké jídlo (polívky do hrnečku nějaké mlsky a já nevím co trvanlivého máš ráda) A teplé oblečení na internetu (tepláky mikca bývá tam kosa večer) Já brala kufr na kolečkách ![]()
Můj muž prej nejvíc využil noviny. Na první den. Byl na intru dřív, nikde nikdo, tak seděl na posteli a četl si noviny. Ale to bylo za dob krále klacka, to nebyly mobily ani tablety
.
Nevím co ti tu psali přede mnou ale za mě - vlastní prostěradlo a povlečení, nějakou misku,hrníček,příbor, nějakou čínskou polévku nebo ovesnou kaši na zalití když je hnusná večeře
,roztrojku,prodlužovačku,nějakou knížku,notebook,malý zrcátko, nějakou malou taštičku ve který si budeš nosit věci do sprch..když mě ještě něco napadne tak připíšu.
Jo a sportovní tašku líp složíš do skříně, protože s místem to u vás taky nebude asi žádná sláva
a polštářků tam vozim 5
ale já jich potřebuju mít kolem sebe vždycky hodně ![]()
@vertunka Myslím to dobře,jen bych nerada aby se do mě někdo navážel.Je to bohužel na většině diskuzích
Když nevyužije,může půjčit ![]()
@maliso píše:
@vertunka Myslím to dobře,jen bych nerada aby se do mě někdo navážel.Je to bohužel na většině diskuzíchKdyž nevyužije,může půjčit
Ale jen půjčit, pak vrátit! ![]()
intr je nejvetsi sracka:Dbyl jsem tammesic ale nesnasel jsem to clovek dojde ze skoly a prej samostudium jeste ze byla blizko hospoda ![]()
@B4RC3LON4 píše:
intr je nejvetsi sracka:Dbyl jsem tammesic ale nesnasel jsem to clovek dojde ze skoly a prej samostudium jeste ze byla blizko hospoda
Ale co se dá dělat když někdo nemá možnost dojíždět ![]()
@radka.ce píše:
Ale co se dá dělat když někdo nemá možnost dojíždět
jo jasne to je jasne ale ja jsem treba ucnak mel max 20 min pesky a zakladku tak 5 min na tu vidim z baraku a dojel jsem poprve na intr tak me stoho hrabalo uplne
@B4RC3LON4 píše:
jo jasne to je jasne ale ja jsem treba ucnak mel max 20 min pesky a zakladku tak 5 min na tu vidim z baraku a dojel jsem poprve na intr tak me stoho hrabalo uplne
Jo to mě poprvé taky
ale člověk si zvykne na všechno…