Co svačí odpoledne?

3200
17.9.11 14:36

co svačí odpoledne?

Zdravím :mavam:

Chtěla jsem se zeptat co dáváte dětem kolem druhého roku odpoledne ke svačinám,když nejste doma,ale venku… :-) díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
17.9.11 15:01

Když vyrážíme ven, tak si do kabelky vezmu bud banán, nakrájené jablko do krabičky,nebo suchý rohlík,nebo racio chlebíčky polité čoko..
Jogurty bohužel přestala jíst, takže ovoce nebo pečivo..
Když jsme doma dá si klidně i polévku či cotage s chlebem.

Neberu si sušenky, brumíky ani oplatky..Někdy si vezme pár hroznových cukříků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.9.11 15:03

To samé, co doma. Pokud je teplo, nechci tahat potraviny, které mají být v ledničce, beru tedy kus ovoce. Jinak jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.9.11 15:16

Sice ještě dva roky nemá, ale bude to dost podobné. Do krabičky nakrájím jeden druh ovoce (jablko, hrušku, meruňky, broskev, nektarinku, švestky atd) a/nebo vezmu banán a lžičku, do sáčku suchý rohlík nebo plátky chleba. V tašce na kočárek jsou stále dětské kukuřičné křupky bez tuků a v autě sáček s dětskými sušenkami BioNatur. Jogurt má k večeři a stejně bych měla strach, že se to zkazí. Sladkosti nevedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
17.9.11 15:43

Banán, jogurt, přesnídávku, Brumíka, Kinder mléčný řez, rohlík, Kukuřičné křupky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
17.9.11 16:41
Háta_x píše:
Sice ještě dva roky nemá, ale bude to dost podobné. Do krabičky nakrájím jeden druh ovoce (jablko, hrušku, meruňky, broskev, nektarinku, švestky atd) a/nebo vezmu banán a lžičku, do sáčku suchý rohlík nebo plátky chleba. V tašce na kočárek jsou stále dětské kukuřičné křupky bez tuků a v autě sáček s dětskými sušenkami BioNatur. Jogurt má k večeři a stejně bych měla strach, že se to zkazí. Sladkosti nevedeme.

Přesně tak jsem to dělala u prvního dítka :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.9.11 19:26

Ahoj,
tak taháme stabilně krabičku s piškoty, křupkama a sušenkama, popř. racio chlebíčky v jogurtu a jednou za čas dostanou i musli tyčinku. Jinak nosíme ven nakrájené ovoce, jablka, banán, hrušky a do ruky občas pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.9.11 21:32

Tak vetsinou ma odpoledne ovocnou presnidavku,nebo nejake cerstve ovoce,zeleninu.Davam do krabicky nakrajene jablko,papriku,mrkev.Vetsinou vzdy sebou bereme ven i krupky nebo piskoty.Pokud se stavujeme v obchode,sni housku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
17.9.11 22:23

Beru ovoce (jablko, hrozny nebo banán), ovocnou tyčinku HIPP nebo ALNATURA a loupák nebo nebo housku keiserku (rohlík mu moc nejede). No a pak nabídnu ovoce a pokud nechce, dostane tyčinku (tu si dá vždycky) a pak (po ovoci nebo tyčince) se dorazí půlkou housky nebo loupáku a zbytek dojím já ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.9.11 22:39

Díky moc za tipy,u nás je to tak nějak problematický,když jsme doma,sní jogurt a třeba i nějaké ovoce,ale jak jsme venku,tak nějak na to jídlo nemá čas,takže taky se odbývá křupkama a suchým rohlíkem…z ovoce je to taky problém,nejraději má banán,ten by mohl každý den,jablíčko si vezme tak třkrát a dost,pak už nechce…občas hrušku,jiné ovoce nemusí vůbec,jedině v přesnídávkách…ale jinak všem děkuji za odpovědi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.9.11 22:44

Ja se snazim co nejvice ovoce. Kdyz nahodou nic nemam (treba v zime), tak mam porad do zasoby nakoupene Sunarky. Nekdy dam treba i ty s jogurtem nebo tvarohem. Jogurt ven v teple neberu. Chleba s lucinou, maslem, pomazanky treba tvarohove (domaci). Porad davam kukuricne krupky - treba namacime do tech Sunarek, do jogurtu, do mleka. Ale to neni moc tip na ven :-) A taky rada delam toasty, takove ty specene dohromady, se syrem a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.9.11 08:24
kecačka píše:
Díky moc za tipy,u nás je to tak nějak problematický,když jsme doma,sní jogurt a třeba i nějaké ovoce,ale jak jsme venku,tak nějak na to jídlo nemá čas,takže taky se odbývá křupkama a suchým rohlíkem…z ovoce je to taky problém,nejraději má banán,ten by mohl každý den,jablíčko si vezme tak třkrát a dost,pak už nechce…občas hrušku,jiné ovoce nemusí vůbec,jedině v přesnídávkách…ale jinak všem děkuji za odpovědi! :kytka:

To není nic strašného, že sní venku spíš suchý rohlík než ovoce..Mě také nechce moc ovoce, do banánu si párkrát kousne, jablko občas odmítne celé..
Včera třeba měla než jsme šly ven doma kus pomeranče na kostičky a trochu melounu..Venku už chtěla rohlík a snědla 1/4 banánu..Pak jsem si koupila pro sebe Kinder mléčný řez, ale zahlídla mě mrška ,tak jsem jí půlku dala..Tak to měla pro spestření.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí