Z čeho dát pít UM v roce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
736
17.9.11 10:26

Z čeho dát pít UM v roce?

Ahoj. Mám dotaz. Po roce kojení bych chtěla ze zdravotních důvodů přejít na UM. Nevím, ale do čeho mlíčko dávat. Malá nezná lahvičku, pije vodu jen z brčka. Magický hrneček akorát okusuje a Lovi 360 (hrnek, ze kterého jde pít z kterékoliv strany) teče. Měla ještě NUK First Choice netekoucí hrnek, ten jsme ztratili, ale měl stejně jen 150ml a předpokldám, že ranní a večerní dávka UM pro jednoročáka je přes 200 ml. Brčko z DM mi přijde, že se nedá pořádně vyčistit ten střed na brčku, kde je membrána, tak ho nechci používat na UM. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
17.9.11 10:29

Já bych zkusila nějaký obyčejný tekoucí hrneček, to mlíko většinou vypije najednou, tak není takový problém ji tu chvíli pohlídat (ne jak běžné pití, co má pořád k dipozici)… Než všelijaké ty netekoucí výmysly, pár jsme jich měli a nešlo z nich pořádně pít ani nám dospělákům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.9.11 10:31

fajn dotaz..no nejlíp z normálního hrnku, ne? (třeba s dopomocí). Anebo ten hrnek z DM, ale tam ti to bude asi taky zahnívat :poblion:
Já teda ať dělala co dělala po ukončení kojení v roce syn nepil NIC..tedy ani žádné mléko.
Máš už vyzkoušeno, že ti vůbec UM přijme? Já vyzkoušela asi 5 druhů, bohužel neúspěšně (ale mám někde seznam firem, které zasílají vzorečky pokud chceš).
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.9.11 10:54

My máme tento hrníček, koupený v globusu za pár korun. Já právě chtěla, aby se už učil pít z něčeho, co teče, aby se časem naučil i z normálního hrnku…

http://www.tvar.cz/…cky%20PP.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.9.11 11:37

Ahoj,
taky bych nejdriv vyzkousela, zda bude UM vubec nejake pit. Ja jsem zatim zkusila dve znacky - z flasky, netekouciho hrnecku, normalniho hrnku, ze sklenicky, z PET lahve - a nechtel ani jedno.

Janac, vyuzila bych Tve nabidky a prosim o zaslani seznamu firem, co zasilaji vzorky. Moc dekuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.9.11 12:05

Ty netekoucí hrnečky jsou naprd všechny !! Máme doma Avent kouzelný hrneček, teď jsem koupila nějaký v rossmanu a prostě z nich pít nebude :cert: Zkoušela jsem to a fakt je třeba hodně sát, tudíž ho to nebaví

Takže za mě taky obyč hrneček, co normálně teče :palec:

• Citovat
  • Upravit
13010
17.9.11 12:17

já mám teda hrnek Nuby z Dm ze silikonovou savičkou a vymývá se dobře.

KDyž si vzpomenu na staršího syna když mu byl rok, tak ten by se mi v normálním hrnku utopil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
17.9.11 12:38

Taky jsem po odstavení od kojení nedokázala dítě naučit na UM a od 11ti měsíců UM prostě NEPIJE (co to stálo nervů, času a peněz :roll: ).

Záleží taky, jak je tvoje malá zvyklá mlíčko pít - třeba v leže v polospánku? Pak se nabízí zkrátka klasická kojenecká lahvička se savičkou :nevim: Není přece žádná ostuda ani zanedbávání dítěte, když má v ruce flaštičku namísto superhypoermoderních pítek (brčka, hrnky se sosáčkama apod.), který ani třeba nefungují, tak jak bychom potřebovali (tečou nebo naopak netečou dost :-) ). Jen se to tak v posledních letech prezentuje, že nějakým věku by se flaška měla dítěti sebrat, protože je už dospělý :-D

Ale chápu to, když na lahvičku někdo nechce „zbytečně“ dítko naučit, aby ho to za pár měsíců zase odnaučoval (to jsem si takhle říkala já a stejně jsme u lahvičky zůstali, protože syn kriticky málo pije a jediný z čeho aspoň trošilinku pije, je lahvička, no :nevim: ).

Jinak taky máme ten hrneček z Globusu (stojí do 40kč myslím) a musím po bohatých zkušeností se snad dvacítkou různých pítek, že tahle česká klasika je nejpraktičtější - dobře se meje, je cenově dostupná, tak klidně můžeš kupovat víc, na víc míst (babička, chata …) nebo častějí obměňovat) a děti z ní pijou dobře. Jak už jsem psala - dítě mi málo pije a UM vůbec, takže jsme si prošli obdobím, kdy jsme vyzkoušeli opravdu VŠE, co se dalo koupit - UM i různý formy pítek. Lahvička, brčko z DM a tenhle obyč hrneček zvítězili nad všema ostatníma předraženýma shitama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
17.9.11 13:02

My používáme Mam trainer hrneček 6+ 220ml. Koupili jsme ho v DM,malému se z toho pije dobře, dudlík plival.Normálně pije z klasického hrnečku, ale UM v noci z této lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.9.11 13:06

Tak můj syn mlíčko pije normálně z flašky a čaj nebo vodu z hrnečku od Nuku (ten mám odzkoušený už od prvního syna, kam se hrabe kouzelný hrneček od Aventu, který nám tekl) nebo z normálního plastového hrnečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.9.11 21:21

Ahoj máme 14m UM pije z lahvičy avent se savičkou, čaj pije z hrnečku máme taky ten lovi a teče jen když je tam tplé pití jinak neteče a pije z něj krísně. a ted jsem koupila lahvičku s brčkem a víčkem v DM a pije krásně a neteče když to otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí