Co tim kluci zkoušeli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
2.9.19 17:35

@Tomkins taky mě to napadlo :) děkuju za odpověď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
2.9.19 19:48
@wildcherry píše:
@Hegy
Ja bych ji neurazela.Ze je trubka ano, ale na druhou stranu, v tak mladem veku s gracii poslat tricatniky do riti neumi kazda (ani mnohem starsi) a uz vubec pochopit jejich trapny smysl pro humor, protoze jiny ani nepredpokladam, u takovych chlapu, co bali takovy telatka na prst v nose.

Souhlasím. Té holce je 16, naivní a nezkušená je, má na to nárok. Nenazvala bych ji kvůli tomu hloupou. To spíš ty blbečky. To si mají zkoušet na sobě rovné, ale tam ví, že by s podobnými stupidními dvojsmysly a náznaky neuspěli. V tomto věku mě podobných chytráků obtěžovalo hodně. Člověk ještě nemá zkušenosti, aby mohl vyhodnotit situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 19:59
@Tichopredbouri píše:
Souhlasím. Té holce je 16, naivní a nezkušená je, má na to nárok. Nenazvala bych ji kvůli tomu hloupou. To spíš ty blbečky. To si mají zkoušet na sobě rovné, ale tam ví, že by s podobnými stupidními dvojsmysly a náznaky neuspěli. V tomto věku mě podobných chytráků obtěžovalo hodně. Člověk ještě nemá zkušenosti, aby mohl vyhodnotit situaci.

Presne tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.19 02:11

Ahoj nevím kam to přesně napsat tak to zkusím sem.
Chtěla bych poradit popřípadně se zeptat jak se mám toho zbavit a dostat se přes to.
Seznámila jsem se s jedním klukem ze začátku to byl normální kluk, odsuzoval ty kluci co si s holkama jen hrajou, motají hlavy nebo podvádí.
Po pár měsích se úplně změnil choval se tak jak nikdy nechtěl, byli jsme dobrý kamarádi a asi po 3-4měsích jsme spolu poprvý spali a to byl jěště v pohodě nedělal žádný blbosti ale pak se něco změnilo, já jsem v tu dobu měla přítelé podváděla jsem ho byla jsem sním už jenom kůly malýmu ano mám syna Rok a půl a pak jsme se přestěhovali a on začal pracovat v Německu takže přes týden býval pryč a byl doma jen víkendy což i ty víkendy pro mě byli utrpením snín být bála jsem se ho opustit že bych syna nezvládla sama finančně a přes týden tam byl semnou ten můj „kamarád“ když on byl v práci, bylo to normální a postupem času to nabíralo i jinej směr a po tý době jsem se rozhodla tamtoho teda odkopnout poslední kapka byla to že si koupil jinou simku a vyhrožoval mi přes ní že ví kdo jsem a že příjdu o syna takovych situaci bylo vic, treba byla jsem v posilovne a nez jsem sla domu tak mi psal na fb ze si malej rozbil hlavu a je v nemocnici a ja prilitla domu uplne s toho spatna a malej si tam hral a nic mu nebylo prý sranda.
Tak když jsem se snim rozesla tak se ten kamos nastehoval tam misto nej on nebyl v tom meste dlouho a prespaval u segry tak rikam proc by ne.
Bydleli jsme spolu tak pul roku, bylo to jak kdyby jste normalne zili se svym partnerem ale pak se to zaclo kazit, prestaval chodit domu po praci zacal chodit za holkama na drink a tak vsechno mozny a ja jsem to vedela ale nic jsem mu nerikala a delala ze verim tomu co on mi rekl a kdyz prisel choval se normalne, pomahal mi i o peci o dite vsechno fakt jak ve vztahu prebaloval, krmil, hral si sním.
Pak zacal chodit na diskoteky a uz i predemnou nabaloval obludy, a bylo mu to jedno a pak prijde v pondeli a jakoby nic, a ja jsem byla tak blba a zamilovana ze mi to ani nejak nevadilo, jenze se to stupnovalo on zacal balit i moje kamaradky, chodil s tema holkama na ty drinky a to pro me bylo strasny a nevedela jsem co a jak ale stejne jsem nebyla schopna ho poslat pryc pak ale to bylo horsi a horsi vyspal se s moji kamoskou kdyz jsme u nas pili ja sla spat a on jeste ne a rano spal i semnou jenze to ja nevedela ze v noci ojel moji kamosku to mi rekla az moje segra kdyz spolu odesli na vlak on jel na fotbal a ona domu, ani to mi ty oci neotevrelo.
A vyspal se i s moji druhou kamoskou a zkousel to i na 3 kamaradku to me bolelo hodne a to jsem se snim prestala bavit jenze po tydnu nebaveni se prisel a brecel a rikal ze ho to mrzi to na nem bYlo videt ze je uplne znicenej jenze dlouho mu to nevydrzelo.
A bylo to zas odznova, jediny co mi pomohlo stehovani. Ale neskoncilo to do ted jsme spolu v kontaktu obcas prespi a tak.
Ale porad jsem pro nej ta u ktery vi ze muze a ze to dovoli a ma to jisty, kdyz se snim prestavam bavit, hadat tak mi zacne psat vlastne ze jsem pro nej tady vzdycky byla a ze to nechape proc jsem ho neposlala uz pryc uz. On to porad nechape a ja zas nechapu sebe ze i pres to vsechno ho mam porad rada a chtela bych snim byt, nejvic me mrzi ze ja jsem ta posledni ktery se ozve a rekne des ven nebo tak mrzi me to po tom vsem co jsem pro nej delala a jak se o nej starala, on tedka radsi napise ty jedny moji kamosce s kterou spal(je to moje nej kamoska, a bavim se sni do tedka)
Pise ji skoro kazdy den jak se ma a tak chtel by sni nekam jit ale me? Nikdy sam od sebe nenapise, mrzi me to a uzira.
Napise jen kdyz fakt neco chce

• Citovat
  • Upravit
62
23.9.19 16:07

Achjo.. :lol: no kdyby mi někdo strčil prst do nosu ať ze srandy nebo ne, tak teda poletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová