Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi zkoušeli, co si všechno nechají líbit. Když holka přistoupí na to, aby se jí cizí chlap vrtal v nose (WTF!!!), tak už přistoupí úplně na cokoliv. Nakopla bych je s rozeběhem, jen, kdyby se o to pokusili.
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, segra (16) byla někde na loučení s prázdninama a seděla s kamarádama u stolu s nějakýma chlapama cca 30let a bavili se o sexu. Měli z toho strašnou srandu a říkala, že ji nějakej ze srandy zkoušel jestli se ji vejde malíček do nosu. (Furt ze srandy) mladý vůbec nechápali proč a starší byli udivený, že to neznaji
proč se to dělá jim ale neřekli. No a teď se mě zeptala proč, ale já vůbec netušim a taky mi to vrtá hlavou
pardon za tak blbou otázku, ale proč kluk zkouší, jestli se mu vejde malíček do jejího nosu?
Víš proč? Protože si z nich dělali prču… ![]()
@Takyjedna píše:
Asi zkoušeli, co si všechno nechají líbit. Když holka přistoupí na to, aby se jí cizí chlap vrtal v nose (WTF!!!), tak už přistoupí úplně na cokoliv. Nakopla bych je s rozeběhem, jen, kdyby se o to pokusili.
Asi to nebyl ten hlavní důvod, ale je to svým způsobem pravda. 😄 Já myslím, že to bude něco stejného, jako zjišťování velikosti bot, či velikosti dlaní… Zkrátka, jestli se vejde.
@Evickamicka jestli to něco znamená nevím, ale jak hloupá musí být ženská co dovolí cizímu chlapovi hrabat se jí v nose?
Tak třeba je jedním z těch, kteří mají penis dlouhý jak malíček, tak si přeměřoval
(čekala bych nějakou podobnou zhovadilost od 30 letého chlapa, který balí 16tky a vrtá se jim v nose)
No delali z ni blbku (proste naznacovani sexu) a uprimne sahani na oblicej, je pro me uz dost osobni zona, takze jeji naruseni/prekroceni mi pripada stejny, jako bych nechala chlapka dlachmat treba stehno. S tim rozdilem, ze toto vrtani do nosu je zesmesnujici jak prase a videt to u 15/16 lete netere,,jak toto delaji nejaci tricatnici, tak chlapci by meli pekne stahlou prde. l,abych jim neudelala ostudu.
Souhlasim, ale zároveň tu mám záchvat smíchu
úplně si to živě představuji, sorry, ale to je fakt blbka…
![]()
Neznamená to nic, starší si že tvé sestry dělali srandu a ona jim to spolkla
@wildcherry píše:
No delali z ni blbku (proste naznacovani sexu) a uprimne sahani na oblicej, je pro me uz dost osobni zona, takze jeji naruseni/prekroceni mi pripada stejny, jako bych nechala chlapka dlachmat treba stehno. S tim rozdilem, ze toto vrtani do nosu je zesmesnujici jak prase a videt to u 15/16 lete netere,,jak toto delaji nejaci tricatnici, tak chlapci by meli pekne stahlou prde. l,abych jim neudelala ostudu.
@Hegy
Ja bych ji neurazela.Ze je trubka ano, ale na druhou stranu, v tak mladem veku s gracii poslat tricatniky do riti neumi kazda (ani mnohem starsi) a uz vubec pochopit jejich trapny smysl pro humor, protoze jiny ani nepredpokladam, u takovych chlapu, co bali takovy telatka na prst v nose.
@lachtanice86 píše:
@Evickamicka jestli to něco znamená nevím, ale jak hloupá musí být ženská co dovolí cizímu chlapovi hrabat se jí v nose?
tak hrabani v nose je první level a druhy, ze se ji bude hrabat v pochve no…
zvlast kdyz je tak blba a drzi, me chlap strcit prst do nosu, tak ho ma prerazeny…
@Hanka1 píše:
tak hrabani v nose je první level a druhy, ze se ji bude hrabat v pochve no…![]()
zvlast kdyz je tak blba a drzi, me chlap strcit prst do nosu, tak ho ma prerazeny…