Co tim kluci zkoušeli?

9334
2.9.19 16:36

Asi zkoušeli, co si všechno nechají líbit. Když holka přistoupí na to, aby se jí cizí chlap vrtal v nose (WTF!!!), tak už přistoupí úplně na cokoliv. Nakopla bych je s rozeběhem, jen, kdyby se o to pokusili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5707
2.9.19 16:38
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, segra (16) byla někde na loučení s prázdninama a seděla s kamarádama u stolu s nějakýma chlapama cca 30let a bavili se o sexu :mrgreen:. Měli z toho strašnou srandu a říkala, že ji nějakej ze srandy zkoušel jestli se ji vejde malíček do nosu. (Furt ze srandy) mladý vůbec nechápali proč a starší byli udivený, že to neznaji :nevim: proč se to dělá jim ale neřekli. No a teď se mě zeptala proč, ale já vůbec netušim a taky mi to vrtá hlavou :lol: pardon za tak blbou otázku, ale proč kluk zkouší, jestli se mu vejde malíček do jejího nosu? :)

Víš proč? Protože si z nich dělali prču… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.9.19 16:39
@Takyjedna píše:
Asi zkoušeli, co si všechno nechají líbit. Když holka přistoupí na to, aby se jí cizí chlap vrtal v nose (WTF!!!), tak už přistoupí úplně na cokoliv. Nakopla bych je s rozeběhem, jen, kdyby se o to pokusili.

Asi to nebyl ten hlavní důvod, ale je to svým způsobem pravda. 😄 Já myslím, že to bude něco stejného, jako zjišťování velikosti bot, či velikosti dlaní… Zkrátka, jestli se vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
2.9.19 16:40

@Evickamicka jestli to něco znamená nevím, ale jak hloupá musí být ženská co dovolí cizímu chlapovi hrabat se jí v nose?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31611
2.9.19 16:45

Tak třeba je jedním z těch, kteří mají penis dlouhý jak malíček, tak si přeměřoval :nevim: :mrgreen: :mrgreen: (čekala bych nějakou podobnou zhovadilost od 30 letého chlapa, který balí 16tky a vrtá se jim v nose)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 16:49

No delali z ni blbku (proste naznacovani sexu) a uprimne sahani na oblicej, je pro me uz dost osobni zona, takze jeji naruseni/prekroceni mi pripada stejny, jako bych nechala chlapka dlachmat treba stehno. S tim rozdilem, ze toto vrtani do nosu je zesmesnujici jak prase a videt to u 15/16 lete netere,,jak toto delaji nejaci tricatnici, tak chlapci by meli pekne stahlou prde. l,abych jim neudelala ostudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
2.9.19 16:49
Evickamicka":https://www.emimino.cz/…evickamicka/ jestli to něco znamená nevím, ale jak hloupá musí být ženská co dovolí cizímu chlapovi hrabat se jí v nose?

Souhlasim, ale zároveň tu mám záchvat smíchu :D :D :D úplně si to živě představuji, sorry, ale to je fakt blbka… :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
9935
2.9.19 17:00
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.9.19 17:01

@Evickamicka Evidentně zkoušeli jak moc je hloupá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.9.19 17:06

Neznamená to nic, starší si že tvé sestry dělali srandu a ona jim to spolkla

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
2.9.19 17:07
@wildcherry píše:
No delali z ni blbku (proste naznacovani sexu) a uprimne sahani na oblicej, je pro me uz dost osobni zona, takze jeji naruseni/prekroceni mi pripada stejny, jako bych nechala chlapka dlachmat treba stehno. S tim rozdilem, ze toto vrtani do nosu je zesmesnujici jak prase a videt to u 15/16 lete netere,,jak toto delaji nejaci tricatnici, tak chlapci by meli pekne stahlou prde. l,abych jim neudelala ostudu.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
24379
2.9.19 17:15

@Hegy
Ja bych ji neurazela.Ze je trubka ano, ale na druhou stranu, v tak mladem veku s gracii poslat tricatniky do riti neumi kazda (ani mnohem starsi) a uz vubec pochopit jejich trapny smysl pro humor, protoze jiny ani nepredpokladam, u takovych chlapu, co bali takovy telatka na prst v nose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.9.19 17:16
@lachtanice86 píše:
@Evickamicka jestli to něco znamená nevím, ale jak hloupá musí být ženská co dovolí cizímu chlapovi hrabat se jí v nose?

tak hrabani v nose je první level a druhy, ze se ji bude hrabat v pochve no… :mrgreen: :mrgreen: zvlast kdyz je tak blba a drzi, me chlap strcit prst do nosu, tak ho ma prerazeny…

• Citovat
  • Upravit
24379
2.9.19 17:18
@Hanka1 píše:
tak hrabani v nose je první level a druhy, ze se ji bude hrabat v pochve no… :mrgreen: :mrgreen: zvlast kdyz je tak blba a drzi, me chlap strcit prst do nosu, tak ho ma prerazeny…
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.9.19 17:35

@Tomkins taky mě to napadlo :) děkuju za odpověď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...