co tím přítel sleduje?

146
30.5.06 22:36

co tím přítel sleduje?

ahoj,holky
dneska mezi praním a běháním kolem naší malé jsem jukla na můj e-mail,protože čekám nějaké odpovědi na prodej něčeho,a na liště byla rozepsaná pošta,já bezmyšlenkovitě klikla a můj přítel-máme se za měsíc brát si klidně dopisuje s nějakou cizí babou.Já chytla nervy že co to má znamenat a on ještě zapíral!!!!hajzl.Potom mi s klidem řekl,že to dělají všichni .našla jsem si ,že si dal inzerát na seznamce-hledám kamarádku k nezávaznému dopisování.Tak já se starám o domácnost on mi nějak zvlášť nepomáhá,s malou byl maximálně 4 krát venku a on se nudí a píše si ještě k tomu s našeho města.Psaním to začíná a končíto však víte.Co si o tom myslíte.já teda jsem fakt překvapená a vytočená vždy odsuzoval nějaké chaty.A i když jsem to ještě nikdy neudělala-nebyl důvod tak jak byl na vc sjela jsem mu mobil a tam byla od ní sms-ty jdeš do práce to tě teda chudáčku lituji.o mobilu jsem mu nic neřekla nevím fakt co to znamená,začal mi dokonce vyčítat jak já jsem kdysi flámovala-ta drzost.
díky za vaše názory :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
30.5.06 22:46

uz se to tu probiralo nekolikrat v diskuzich o nevere… zkus ho doma vic zaprahnout… treba vytvorit nejakej ritual - koupani, ukladani ke spani a tak… jednak ho zabavis a jednak kdzy si bude pripadat vic soucasti rodiny, tak mozna bude mit min chute bavit se jinde a s jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
30.5.06 22:49

Sice chápu, jaký je to šok, ale přesto mnou dost cloumá spojení " máme se za měsíc brát " na řádku jednom a " hajzl " na řádku druhém. Víc to asi nebudu rozepisovat…

Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
30.5.06 22:52

Pokud se opravdu mají za měsíc brát a on si shání jinou na popovídání, tak je to hajzl...... na to nemám co víc říct. TO není normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.5.06 23:07

Claudie ty si snad děláš srandu.Tak my se máme brát a já o něm mám napsat,že je teda miláček a ať si brouček píše.je hajzl protože se zachoval takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
31.5.06 00:20

… ale vezmeš si ho …
( ???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
31.5.06 00:29

Holka, tohle se stát u nás, tak jsou „kufry na chodbě a svatba zrušená“. Za to by mi to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.5.06 05:05

holky blbě jsem spala,vlastně skoro vůbec.přemýšlela jsem…
budu s ním mít dneska vážnou debatu,včera jsem byla docela v šoku-co slovo to jed.dneska jsem v poho.má noční.Ano Claudie ptáš se správně a já odpovídám zodpovědně,že si ho nevezmu.Jsme spolu 8 let za tu dobu byl skvělý-taky proto jsem se zodpovědně rozhodla mít s ním dítě(vzít si mě chtěl už po 3měsíční známosti,já ale už byla rozvedená a opatrná).
Maxíku kufr mu za dveře nedám-je to jeho byt z práce,ale naštěstí mám svůj který pronajímám a kde jsme spolu bydleli 6 let než jsem ho donutila aby si požádal o byt z práce.Má ale tu nevýhodu,že to je garsonka,sice krásná s balkonem,ale přece jen jedna místnost a on by si lebedil ve větším a já s malou bych se uskrovňovala,to ne.Byt zkusím vyměnit za větší.uvidím jak se k tomu ten zmetek postaví.Mluvím škaredě já vím,ale cítím k němu opovržení .Já nejsem taková abych prosila nebo se nechala uchlácholit,v životě už bych mu nemohla důvěřovat a to je přece základ vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
31.5.06 07:03

RYKO,

na něco takového fakt nemá tvůj přítel měsíc před svatbou nárok. A to ještě píšeš, že se malému moc nevěnuje. U nás by nejspíš proběhla ostrá debata a požadovala bych okamžité ukončení dopisovaní. Je otázka, jestli to udělá, nebo v tom bude pokračovat potají.

Rozhodně si to nenech líbít. Stojím na tvé straně a drž se.

pa IVULE+Tobi 11t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
31.5.06 07:26

Jo, je to pitomec, tohle se nedělá…ale na druhé straně ve své mužšké hloupoučkosti možná ani netušil co dělá. Vůbec teď nechci říct, že muži jsou nezodpovědné psychické trosky, ale třeba si vůbec v té době neuvědomoval jaké následky taková „blbinka na netu“ může mít.

Zkuste si o tom promluvit, až trochu vychladneš…snad to nebude tak horké, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
31.5.06 08:07

Ahoj Ryko, je ráno aspoň trochu moudřejší večera? :(

Uvažovala jsem o vás v noci, kamarádka před pár lety řešila něco podobného,taky před svatbou - tehdy ji zrušili v brali se až za dva roky… ale nevím.

Ty kufry jsem myslela částečně obrazně; ale je důležité, že máš kam jít a nejsi na něm závislá. Nejsem zrovna žárlivá, ale takové jednání by se mě taky hodně dotklo, i vzhledem k načasování. ty řeči mohly být obrana, jak se cítil přistižen, ale přesto…

No, přeju ti, ať se dokážete nějak rozumně domluvit. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.5.06 08:56

Ahoja Ryko,
víš máš obrovskou výhodu, že máš vlastní byt. Nějak bych neřešila velikost. Já jsem narozdíl od Maxíka strašně žárlivá. Zrovna včera jsem to probírala s kamarádkou. Bydlíme sice v bytě manželově. Ale vím, že pokud by mi jakýmkoliv způsobem zahýbal (a já se to dozvěděla), tak bych se nastěhovala k mamce a klidně bych bydlela na záchodě.Kdyby k tomu přibyl nezájem o Vojtíka…

Ať Ti to dopadne jak si sama přeješ :wink: držím Ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
31.5.06 09:33

Prostě ulítnul. Stres dokáže s chlapem udělat neuvěřitelné věci, zvlášť stres před svatbou, pocit že přichází o svobodu. Já bych kufry nebalila, zvlášť po dlouholetém fungujícím vztahu. Kdo jsme bezchybní, kdo „neulítnul“? To se budem rozcházet kvůli slovům, kvůli tomu co někdo někomu napsal? Já teda ne. Člověka potkají v životě daleko horší věci než to, že najdeš dopis od milenky nebo kamarádky, byť nalezené na internetu v době, kdy jste se vy dva už dávno znali a měli dítě. Svatbu bych asi jako varování zrušila.
Jednou tady psala holka, která se před svatbou dozvěděla, že její přítel je ženatý a rozvedli ho teprve nějak těsně před svatbou s ní a ona dělala že nic neví. To všecko se dá udělat z lásky…když si člověk váží toho druhého pro jiné hodnoty než pro věrnost (tím ale nechci roli věrnosti nijak snižovat).
Drž se, nezmatkuj, přemýšlej.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
29730
31.5.06 09:43

Radino ja teda nevim… ja nejsem zarliva, ale tohle by mne pekne namichlo. Nerikam, ze jsem bezchybna, ale v zivote jsem neulitla. Proste na to nemam zaludek. S manzelem jsme pres 11 let, nerikam, ze se mi jiny chlapi nelibi, ale jak vycitim nejakej zajem, hned hazim zpatecku…nebo jak to napsat, myslim, ze nikoho neprovokuju, urcite ne zamerne :wink:
Chapu, ze kazdej to ma jinak a kazdej si musi uvedomit JAK TO MA. Nekomu by tohle treba nevadilo. Mne jo. A vubec netusim, jak bych to resila. Urcite bych zrusila svatbu a dal by se videlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
31.5.06 10:32

holky, já mám asi trochu jiný názor než vy. Myslím si, že chlapi k upevnění svého ega a mužnosti prostě potřebují mít pocit, že je o ně ještě zájem, a hlavně před svatbou nebo když se narodí mimčo. Mají asi pocit že jim ujíždí vlak a že už to je pro ně konečná, tak si najdou nějakou kamarádku (před net to je nejsnadnější) a jen tak nezávazně si s ní dopisují a možná i trochu flirtují. Já vím, že je to děs, já bych to třeba nikdy neudělala, ale píšu z vlastní zkušenosti i ze zkušenosti mých kamarádek. Já jsem s manželem 8 let, z toho 2 roky jsme svoji a můžu říct, že zatu dobu to nebylo jen jednou abych něco takového zjistila. Navíc manža je majitel diskotéky, takže si to jistě dokážete představit, jaký o něj může být zájem a hoky se kolem něj pořád motají. Vždycky si pak říkám, jestli by ho pořád tak moc chtěly, kdyby ho viděly, jak se chová doma :lol:

Já to trochu zlehčuju, protože mě to taky moc trápí, ale nemyslím si, že by to měl být důvod k rozvodu nebo zrušení svatby. Chce to si to pořádně vyříkat a uvidíš. Přeci jen máte spolu miminko a ať chceš nebo ne, je to její táta. Teď už to nejde se jen tak sbalit a odejít, jako když jsi byla sama bez mimi. :cry:

Kdyby sis o tom chtěla pokecat, tak klidně písni.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect