jedeme na plavání

354
29.5.06 14:20

jedeme na plavání

Ahoj maminky,
mám možná hloupé otázky, ale chtěla bych vyslat manžela poprvé s malou na plavání do nedalekého bazénu (vnitřního). Myslím tím individuálně, nejsou to žádné lekce pro mimča. Nikdy jsme nikam nechodili, tak nevím, co je všechno potřeba - koupila jsem zatím dvě plavací plínky, a až později mě napadlo, jestli se na tu plínu natahují ještě plavečky?
Máte ještě nějaké doporučení, co vzít sebou, event. jak se dá ve vodě „blbnout“ ? Díky za všechny reakce,

mamča a Áda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
922
29.5.06 14:39

Ahoj Timeo,
my chodíme na organizované plavčo pro kojence (tedy dnes jsme byli po druhé). Ty plavečky do vody se používají samostatně, žádné další se přes ně nedávají. Jsou super, nic nepropustí (my máme značku Babylove z DM). S sebou beru přebaqlovací podložku, župan pro malého a krém na namazání. A taky náhradní plínky.
Co zkusit ve vodě různé říkačky-u nás se ujala „Spadla žička do kafíčka“ :P .
Zdraví Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.06 16:23

TAk ja doporucuji vzit jeste piti a lehkou svacu,.....

Ja nosim na plavco, osusku, malemu plavky, podlozku, pliny, telove mleko, to piti, a neco na zoubek......

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
29.5.06 16:59

Ahoj.
My nosíme dva ručníky - jeden když ho vyndám z bazénu a druhý po osprchování (abych ho neutírala do toho chlorového ručníku), župan se mi nechce brát, ten používáme doma. Podložku, excipial (čím mastnější krém, tím líp, lépe se pokožka zregeneruje po vysušení ve vodě, my bereme excipial mast), sváču (přesnídávku + piškotky), pití. Určitě se ti vyplatí dát jim míček, který plave, může ho ve vodě honit.

A k těm hrám, jukni na www.vasedeti.cz, je tam sekce pro děti a v ní říkanky, tam najdeš podsekci hrátky. Jsou tam i do vody.
Přímo stránka je tady: http://www.vasedeti.cz/rikanky.php?…
Přímo s popisem k plavání jsou: Kos, Šroubek, možná najdeš ještě něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.5.06 20:05

Ahoj, my taky chodíme na organizované plavání, malá to tam miluje hlavně kvůli hračkám v bazénu - zvířátka z pěnové gumy a zejména kelímky a nafukovací balón. Tím určitě nic nezkazíte, pokud vám ho vbazénu dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.5.06 07:24

Děkuji za všechny odpovědi a tipy, jste bezva! :)
Takže plavky určo mít nemusíme, stačí natáhnout tu plínu.
Doufám, že se tam malé bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect