Znamínka

216
26.5.06 14:11

Znamínka

Ahoj všechny!

Chtěla bych se zeptat, zda se Vaším drobečkům taky vyskytují na těle znamínka či pihy? Je důvod mít obavy? Říkam si, že pro jistotu zajdu ke kožnímu, ať se raději mrkne. Je teď všeho plno, že mám strach. Děkuji za Vaše reakce. Pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
26.5.06 14:37

Ahojky,

mým klukům se začínají objevovat pihy, takové ty malinké. Příliš se tím neznepokojuju, protože i já i manžel nějaké máme. Myslím, že je to naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.5.06 15:13

obycejny pihy by vadit nemely, ostatni znaminka muzes ukazat dr. a hlavne sleduj, jestli se nezvetsujou, jestli nesvedi, hlavne na slunicku a jestli nemeni barvu a strukturu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
26.5.06 16:30

Ahojky:O)
My máme jedno znaménko velikosti cca 0,5cmx0,5cm, ukazovala jsem to kožní, když jsme tam byly kvůli vyrážce a ta říkala, že mám jen sledovat, jestli se to nějak nezvětšuje. Samozřejmě kromě zvětšování úměrného s tím, jak Sára poroste.
Jinak máme skvrnu „barvy bílé kávy“, zatím jednu a mám pocit, že se dělá další. Těch by na těle nemělo být více než 7, potom je to nějaká nemoc, ale nic zas až tak vážného.
Pihy jsou, myslím, úplně v pohodě, jak už tu holky psaly, je dobré sledovat, jestli nemění velikost, strukturu a jestli mají jasný okraj. Když to ukážete Dr., myslím, že nic nezkazíš:O)
Papa, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
26.5.06 22:20

Ja jsem pihaty clovek, zacaly se mi objevovat nekdy kolem tri ctyr let a nic to neznamena. Moje mimi ma zrejme nepihatou plet po tatinkovi, ale taky po nem zdedila materske znamenko, je to takovy tmavehnedy flicek velky asi jako emimini smajlik. Kozni na to mrkla a rekla, ze to nic neni. Jinak bych sledovala vyvoj na slunicku, jestli to nevystupuje nad kuzi ci nemeni barvu, pripadne se nejak hodne nezvetsuje.

Bara a Helenka 5.5 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect