Manžel cpe dítě nezdravým!!!

233
30.5.06 13:37

Manžel cpe dítě nezdravým!!!

Maminky, máte taky manžela co Vašemu batoleti dá vše? Malá má 2 roky a 3 měsíce. Já se snažím zdravě ale manžel mi to vždycky pokazí.Přes víkend do sebe cpe vysočinu, malá s ním. Dnes si poruči na oběd osmažený salám, no a malá s ním. Klidně může počkat až malá půjde spát (měla květákový mozečekú ale ne, prý ji nic nedopřeju. Už jsem fakt vytočená. Jsem sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
30.5.06 13:49

Ahoj,
tak to bych byla vytocena sama. Vestinou neco takoveho delaji prarodice. Ve stylu Vy mu nic nedoprejete..to vy jste v pul roce jedli svickovou apod… :roll:
Ja jsem sice tolerantni v jidle, takze kdyz Honzik je priblizne stejne stary jak vase holcicka, chce kousnout z meho chleba kde mam nejaky salam, tak mu kousnout dam, protoze vim ze chce ochutnat a dale uz mi ukusovat nebude. Tak mu dat s chlebikem kolecko vysociny, ale vic ne. Ale smazeny salam, tak to ani nahodou!!! Malemu vubec zadne smazene veci nedelam ani na zkouseni chute!
Asi doma si presne urcit, ze smazene nebude zatim jist. Proste se razne domluvit co ano a co ne. Jinak nevim, nebo bych si v dobe nedoporucovaneho jidla sla s malou hrat. Aby tam nekoukala, ze tata ji a bude dumat jestli to je neco dobreho.:-)
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
30.5.06 14:10

ŘEším to podobné. U některých věcí oči ani nepřivřu, jinde nedovolim, ale necham je a některé mohou - něco jim vyloženě určím, co malá může, ale jen s manžou (nebo babičkama), aby neřekli, ale aby to bylo ještě v rozmezí toho co jsem ochotná zkousnout. Co jim tedy udělat nějaký kompromis? Navíc pokud by to bylo výjimečně sem tam něco, asi bych radši mlčela, než by manžel přestal jevit zájem vůbec. Chce to asi odlišit, co j epodle vás podstatné a co lze přehlédnout (poprvé jsem přehlédla 2hranolky - moc jí stejně nejely - sama bych jí je nikdy nedala, ale takhle…).
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
30.5.06 15:56

Je, tak ja mam doma to same. Dokazu celit cele rodine, ale na argument :„Jsou to prece i moje deti!“ jsem kratka. Muj manzel je cpe hranolkami, colou, kecupem, cokoladou, chipsy, no proste same s…cky, ktere casto do ust nedam ani ja. Snazim se to resit po dobrem a delat kompromisy, ale jelikoz se proti me vsichni tri spikli, nezvladam vubec nic. S pocitem zadostiucineni ale zacinam pozorovat, ze me usili prinasi pomalu plody. Muj syn si v posledni dobe da rict : nepije slazene limonady, aby se mu nekazily zuby, neji moc chipsu aby ho nebolelo brisko, proste, pokud ma dite rozumne zduvodneni, samo zacne veci tridit ne prospesne a neprospesne.
Mnoho stesti, a nezapomente, bude to cim dal horsi.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
30.5.06 17:43

Ja musim rict, ze u nas tohle delaji hlavne prarodice (moji rodice) a strasne me to stve :evil:
Ale u tveho manzela by me spis nez to, ze dava dceri nezdrave jidlo, vadil ten fakt, to ze ji vubec dava (nebo dela) neco pres tvuj odpor a ona to vi???? Myslim, ze salam obcas ji nezabije, ale takova neucta k tobe ji muze poznamenat! Pak je pro ni normalni, ze tvuj nazor netreba respektovat?

U nas je zakazano, a celkem to s manzelem dodrzujeme, i pouzivat takove ty fraze " ja bych neco ale maminka/tatinek nechce" podle me pouzivat takovehle veci pred detmi je spatne!
Pochopitelne moji rodice to za:,–(ne nedodrzuji :(((
A ja se taky snazim svemu vzteklemu a obcas hysterickemu synovi vysvetlovat, ze tohle je maminky /tatinka jidlo a to proste jist on nebude, nebot je to pro velke a hotovo! Myslim, ze to i chape a respektuje ale pouze doma, pochopitelne u babicky :evil: tyto pravidla neplati :(
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect