Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ekira5 píše:
Obávam sa že áno. Inak by si huby chytila a vyhodila
Počkej. To jako budou houby zdrhat? Jak se chytají? Lasem? Do sítě? Do pastí?
@Ivan PPZ píše:
Dá se to vzít do ruky, ale klidně nějakou mikroténovou/ gumovou rukavici. Vzít do ruky a trochu vyviklat a vytáhnout klobouček i nožičku. Budou tam drobné kořínky. Čím mladší se to vytáhne, tím je menší šance na další množení.
Jinak je to naprosto neškodné a je to spíš indikátor provlhčení půdy/ zeminy.
A to mycelium odstraní jak? Tohle jsou jen plodnice (asi jako kdyby jsi chtěl odstranit jabloň otrháním jablek).
@Magical-eyes píše:
Nee jen začátek
Už jsem ti chtěla volat záchranku.
@stinga píše:
tak běž ven, ale pro jistotu nechoď do parku
Tak hlavně by neměla lézt do tramvaje, že jo… ![]()
@Havlova píše:
A to mycelium odstraní jak? Tohle jsou jen plodnice (asi jako kdyby jsi chtěl odstranit jabloň otrháním jablek).
Co oči nevidí…
@Moringa píše:
Tak hlavně by neměla lézt do tramvaje, že jo…
no já myslím, že všechno tou tramvají právě začalo. Baba ji uhranula a všechny ostatní diskuse jsou už jen důsledky
@Havlova píše:
Počkej. To jako budou houby zdrhat? Jak se chytají? Lasem? Do sítě? Do pastí?
Dá sa chytiť i rukou
ale keď môžu prísť, môžu i zdrhať ![]()
@ekira5 píše:
Dá sa chytiť i rukouale keď môžu prísť, môžu i zdrhať
A koušou?
@Havlova píše:Že si ty šla tranvaji č.6 a bola tam stará babka
A koušou?
@ekira5 píše: Že si ty šla tranvaji č.6 a bola tam stará babka
U nás jezdí jen meziměstské autobusy. ![]()
@Ivan PPZ píše:
Dá se to vzít do ruky, ale klidně nějakou mikroténovou/ gumovou rukavici. Vzít do ruky a trochu vyviklat a vytáhnout klobouček i nožičku. Budou tam drobné kořínky. Čím mladší se to vytáhne, tím je menší šance na další množení.
Jinak je to naprosto neškodné a je to spíš indikátor provlhčení půdy/ zeminy.
Děkuji!!
@vokishka píše:
no já myslím, že všechno tou tramvají právě začalo. Baba ji uhranula a všechny ostatní diskuse jsou už jen důsledky
No já si to právě myslím taky… a nechci ani domýšlet, co by se stalo, kdyby ji to potkalo podruhé…
@KacanovaIng Nevěř mu! Závidí ti tvé úspěchy a tvůj krásný život a chce tě zničit. Jakmile na to sáhneš, tak vetřelec převlečený za aloe zaútočí. A tyi mladí tě ještě navíc pokoušou a mají jedovaté zuby.
Jdou si pro tebe! Brzo vás proroste mycélium a budou vás skrze něj ovládat.
Jo a teda když budeš brát ty prášky co máš, tak se nevyděsíš houbou… (teda pokud na ty prášky nebudeš jíst houbičky, co by si opravdu jíst neměla)
Jinak z kupovaných substrátů často nějaké houby vyraší. A teda podle fotky by ta aloe potřebovala něco víc písčitýho.
@Ou píše:
Jdou si pro tebe! Brzo vás proroste mycélium a budou vás skrze něj ovládat.Jo a teda když budeš brát ty prášky co máš, tak se nevyděsíš houbou… (teda pokud na ty prášky nebudeš jíst houbičky, co by si opravdu jíst neměla)
Jinak z kupovaných substrátů často nějaké houby vyraší. A teda podle fotky by ta aloe potřebovala něco víc písčitýho.
prosím, prosím - doporuč Kačanové k tomu nějakou literaturu ![]()