Co to je za stavy?

Anonymní
22.12.11 16:18

Co to je za stavy?

Ahoj vůbec nevím, co to se mnou je poslední dobou. Nemám z ničeho radost, nic mě nebaví. Škola se mi nepovedla, teď se vracím pracovat zpět do LDN, protože nikde jinde místo nemají. Takže z toho nadšená taky nejsem. Večer nemůžu usnout a ráno bych spala, přes den jsem ospalá, bolí mě nohy. Nemůžu se soustředit. :-( Krevní testy mám v pořádku. Začala jsem užívat alespoň železo. Jak se vypořádáváte s takovou situací vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
22.12.11 16:23

Není to stres a napětí? :think: Já když jsem ve stresu, tak nemůžu spát, ale zato přes den bych spala furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.12.11 16:26

takhle se může projevovat také deprese, třeba i sezonní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.12.11 16:37

Přijde mi to jako „deprese“, ne přímo ta nemoc, jen něco z ní. Předpokládám, že je to takové vystřízlivění - škola se nepovedla, asi nemáš momentálně nějaký dosažitelný cíl, ke kterému bys směřovala?
Já se tak cítím poslední týdny, třeba dneska je blbý den, spala bych, až bych brečela, ale nemůžu - děti, v noci ještě vstávám k dětem, máme za sebou manželskou krizi, momentálně řešíme podnikatelskou krizi a je toho nějak moc.
Včera byl dobrý den, měla jsem spoustu energie, uklidila, vyprala - a dneska kdyby děti neřvali, tak z tý postele fakt nevylezu.
Pomáhá mi trochu aromaterapie, ale jak kdy, někdy nakapu olejíček a najednou mám energie dost, někdy to nepomůže. Chystám se koupit si Allegru, prý by to mělo trochu pomoct, aby člověk nebyl tak rezignovaný, nešťastný, bez energie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.11 16:51

No nevím, cíl nemám. Jedině nastoupit v září znovu do školy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.11 16:53

Gladys:

Ajaj, takže taky nic moc, manželská a podnikatelaskákrize :-/ Už je to lepší?

• Citovat
  • Upravit
31594
22.12.11 17:10
Anonymní píše:
Gladys:Ajaj, takže taky nic moc, manželská a podnikatelaskákrize :-/ Už je to lepší?

No zatím se v tom plácám, teď spíš v té podnikatelské, manželská je snad už za námi, teda doufám. Já jsem v podstatě nikdy nemusela mít strach o peníze, nenaučila jsem se šetřit, o to horší je to teď, když se bojím, co bude :? Příští rok ukáže, jak se to vyvrbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.11 17:34

Tak snad to dobře dopadně, budu ti držet pěsti

• Citovat
  • Upravit
29577
22.12.11 18:00

typická deprése ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.12.11 18:20

Taky bych rekla ze to je deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
22.12.11 18:27

Buď deprese nebo chronický únavový syndrom nebo těhotenství. Zažila jsem všechny tři situace a příznaky dost podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.11 18:41

Těhotná nejsem :-) A přešlo to samo??

• Citovat
  • Upravit
340
23.12.11 14:17

Těhotenství přešlo samo po 9 měsících, deprese a chronický únavový syndrom ne.
Na deprese jsem brala 3 měsíce buď fluoxetin nebo sertralin (už si to přesně nepamatuju) předepsaný po vyšetření od psychiatra a tím se to postupně spravilo. Zkusila jsem po těch 3 měsících vysadit a už se to nevrátilo.
Chronický únavový syndrom způsobovaly u mne chlamydie nebo nějaké jiné blbě diagnostikovatelné svinstvo, ale k tomu bylo dost jiných příznaků. Léčila jsem nejprve ATB od doktorky - mírné zplešení, ale pak už jsem si je sháněla sama, protože prý dýl už mi je psát nebude. Vyléčena cca za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová