Bez vánoční nálady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
13.12.11 16:30

bez vanocni nalady

Poprvy v zivote jsem bez vanocni nalady. Mozna to bude tim silne NEvanocnim pocasim. Normalne v tyhle dobe si uz poustim koledy, vonim byt frantiskama, mam hotovou vanocni vyzdobu - vetve atd. a skoro uklizenej byt. Letos ani nahodou. A myslim, ze to nebude jen tim, ze mam malyho prcka.
A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TessAg
13.12.11 16:35

Dost podobně…:/

• Citovat
  • Upravit
14335
13.12.11 16:41

Hmmm holky nevím, ale právě na toto téma jsem se dneska bavila s moji mamkou…
Přijde nám, že dřív byly domy ověšené, vyzdobené svítivé a když například projdu naší ulicí tak tam pomalu žádná výzdoba neni…
Dneska byla na kupovat a říkala, že dřív všude zněly koledy, obchody vyzdobené a dnes prý lidí malo, koledy žádné a ta výzdoba obchodů taky nic moc.Spíš nic než moc :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.12.11 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.12.11 16:43

asi jsem na tom naopak,mám roční dcerku a právě proto si letošní Vánoce užívám,mám vyzdobený byt,napečeno,částečně uklizeno.Opravdu se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.12.11 16:44

tak já se třeba taky těším, ale spíš si všímám okolí, že je letos nějaké vláčné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
13.12.11 16:45

Gabii, tak doufam, ze pristi budu prozivat jako ty:)

• Citovat
  • Upravit
2892
13.12.11 16:49
určitě budeš,je to úplně něco jiného,když je dítko už větší :palec:
Terezx píše:
Gabii, tak doufam, ze pristi budu prozivat jako ty:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.12.11 16:51

Já se těším strašně moc. Vánoce jsou můj nejoblíbenější svátek. I když výzdobu neprožívám. Ale kvůli dětem v každém okně něco svítí. A po tmě chodíme na procházku okukovat světýlka v okolí. Co taky jinýho v takovém počasí venku dělat. :mrgreen: No a právě proto bych taky řekla, že letos tolik oken nesvítí.
Ale těším se, těším. Letos už to vzalo i mladšího syna, tak to bude opravdu radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
13.12.11 16:55

to chce svařáka a Karla Gotta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.12.11 17:19
mikelka píše:
to chce svařáka a Karla Gotta :)

Přesně svařáček :pankac: :pankac:
Mě na vánoční náladu pomohlo jít do města - Staromák, Václavák…všude je to tak hezky vánoční, samá světýlka, všude voní punč a pečené kaštany :D Taky všechny nákupáky jsou nádherně vyzdobený…hmmm :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.12.11 17:41

Jsem na tom stejně,poprvé strávím Vánoce bez mamky,a úplně někde jinde než celý život.Je to pro mě změna.Né že bych byla na ní zavislá,ale bude mi divně.

• Citovat
  • Upravit
3396
13.12.11 17:41

já to mám jako ty. Aj ten vaječnej koňak co mi přivezla máma na Vánoce už mám vypitej :roll: Františky mám někde ještě z minula :think: a jediná výzdoba v bytě je svícen v okně (dobře slouží jako lampička) a pomeranče (jestli se to dá počítat :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
13.12.11 18:08

Mně dneska volala švagrová, jak to uděláme příští týden a já přísahám opravdu nevěděla, o čem mluví :D Musela mi říct, že jsou Vánoce. Jedu si zítra pro manžela do nemocnice po úrazu, Vánoce mě letos míjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.12.11 18:32

no já bych potřebovala poslat kousek Vánoční nálady :( letos poprvé nic nestíhám,jediná výzdoba zatím jen adventní věnec co jsem udělala teprve teď v neděli :) o úklidu ani nemluvě :oops: ale kvůli malému se do toho všeho pustím nejpozději o víkendu,jen doufám,že mě přejdou ty celodenní nevolnosti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.12.11 19:03

Tak já mám hafo světýlek na balkoně (na stromečkách a na zábradlí) už od konce listopadu. Stejně tak adventní věnec na dveřích. Koledy pouští tříleťák - sebere mi CD ze stojanu, vyleze si na židli k okenímu parapetu kde stojí přehravač a pustí ho. Pak mě ještě nutí s ním na ty koledy tancovat. :roll: :lol: Cukroví nepeču (fasuju od babiček :jazyk: ), ale na provonění bytu jednu várku vanilkových rohlíčků udělám…

Prostě: jaký si to uděláš, takový to máš. To že není sníh mi nevadí, na Vánoce nebyl už hodně dlouho, takže mi to ani tak nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová