Tak tohle už vláda přehání...:-)

20557
28.11.11 14:14

Tak tohle už vláda přehání...:-)

Myslí tohle vláda opravdu vážně? Co na to říkáte??

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
28.11.11 14:17

Tak to je teda neohrázný vrchol tohleto! :cert: :cert: :cert: :cert: Tohle teda nééééé :pocitac: To snad není ani pravda, co všechno si můžou dovolit. Doufám, že tohle nebude nikdy reálné :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
28.11.11 14:17
peggy.sl píše:
Myslí tohle vláda opravdu vážně? Co na to říkáte??http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Můj mudr třeba nemá ani páru jak si žiju,takže nevím,jak toho chtějí docílit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.11.11 14:19

Nechápu, kde by doktor k některým takový údajům asi přišel… Teda nedávno jsem se bavila s gynekologem, že stavíme barák, bo mi tvrdlo břicho po rozbíjení šalování, ale počítám, že si to nikam nepsal :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.11.11 14:20

Trochu mi to připomíná Velkého Bratra ..... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.11 14:21

Jo, už to vidím, půjdu k doktorovi a místo: „co vás trápí“ se zeptá: kolik pokojů má váš byt? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
Katka86 píše:
peggy.sl píše:
Myslí tohle vláda opravdu vážně? Co na to říkáte??http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Můj mudr třeba nemá ani páru jak si žiju,takže nevím,jak toho chtějí docílit :roll:

Vymysli nejaky chytry formular, ktery kdyz nevyplnis, nebudes osetrena :mrgreen: . Neco jako ted vsude clovek automaticky podepisuje souhlas se zprac.osobnich udaju (podepisovala jsem min.tyden i v KIKA na objednavce na usiti zaclon :roll: ). Otazkou je, jak koho donuti tam psat pravdu. Je to cele nejaka zhovadilost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631

Tomu článku nevěřím, to přeci nejde :cert: 8o 8o 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.11.11 14:25

To neprojde to jsem klidná, lékařské tajemství, zákon a etika neumožňuje nahlížet komukoli kromě lékaře a tebe do zdravotní dokumentace. Lékař nemá právo se tě ptát na tvé rodinné, majetkové, pracovní poměry pokud se to netýká přímo tvého konkrétního zdravotního problému. Takže i kdyby do té karty něco napsal nikdo z těch blbounů k tomu přístup mít nebude a tak i kdyby to náhodou prošlo tak bohudík za etický kodex lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.11.11 14:26
papavlinka33 píše:
To neprojde to jsem klidná, lékařské tajemství, zákon a etika neumožňuje nahlížet komukoli kromě lékaře a tebe do zdravotní dokumentace. Lékař nemá právo se tě ptát na tvé rodinné, majetkové, pracovní poměry pokud se to netýká přímo tvého konkrétního zdravotního problému. Takže i kdyby do té karty něco napsal nikdo z těch blbounů k tomu přístup mít nebude a tak i kdyby to náhodou prošlo tak bohudík za etický kodex lékaře.

Oni se doktoři s lékařským tajemstvím moc nepářou už teď, takže bych věřila všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.11.11 14:29
papavlinka33 píše:

To bych si nebyla tak jista, jestli jsi cetla peclive (mozna to bylo v diskusi pod clankem, ted nevim), tak udajne statni urednik nahlizet smi.
Ale ja nevim, kdovi, co je to zase za vymysl, ja se budu rozcilovat, az to bude realny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.11.11 14:29

Peggy, to teda nepářou. Jednou jsem tu řešila, jak lékařka přes telefon vyslepičila zdravotní stav mého muže jeho nadřízené v práci (prohlídku si zaměstanvatel nežádal ani neplatil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.11.11 14:30
peggy.sl píše:
papavlinka33 píše:
Oni se doktoři s lékařským tajemstvím moc nepářou už teď, takže bych věřila všemu.

No nevím jakou máš zkušenost, nevyvracím ti to, ale já vím co je Hippokratova přísaha i etický kodex, a jsem si jista že pokud někdo takový návrh ve sněmovně jen vznese tak se lékaři vzbouří a dosavadní akce druhu Děkujeme odcházíme bude jen slabý odvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.11.11 14:32
Kaczenka píše:
Peggy, to teda nepářou. Jednou jsem tu řešila, jak lékařka přes telefon vyslepičila zdravotní stav mého muže jeho nadřízené v práci (prohlídku si zaměstanvatel nežádal ani neplatil).

Přesně tak. A systém zdravotní dokumentace v nemocnicích vedený přes počítače a přístupný v síti je taky lahůdka. Kdejaká uklízečka si může v klidu počíst. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.11.11 14:32

Já si taky myslím, že to projít nemůže. Snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová