Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JustynaSvobodova píše:
média to v tom článku dost zveličují aby co nejvíc zaujaly,pro vaší informaci jde asi jen o izip
Bohužel zveličování v tomto státě znamená, že základ článku projde a ten zbytek se bude prosazovat v dalších měsících ![]()
tohle se tu už řešilo zhruba před dvěma měsíci a můžu říct, že to nikoho nezajímalo.
Mě by zajímalo, jak to chtějí ověřovat, že to co pacient řekl, je pravda.
nakukovatelka píše:papavlinka33 píše:To mas jiste pravdu, ja se nepřu, ale kez by to tak i fungovalo ve skutecnosti. Myslis to dobre, ale mne se to zda trochu naivni - nechci Te urazitnakukovatelka píše:Možná že státní úředník nahlížet smí, ale je tam díra, pač lékař mu to nahlédnutí bez souhlasu pacienta umožnit nemusí a také se může odvolat na již zmíněný kodex. Nahlížet může bez souhlasu lékaře a pacienta pouze ve velmi závažných případech pouze policie a na to jsou velmi přísné normy a posudky.papavlinka33 píše:To bych si nebyla tak jista, jestli jsi cetla peclive (mozna to bylo v diskusi pod clankem, ted nevim), tak udajne statni urednik nahlizet smi.
To neprojde to jsem klidná, lékařské tajemství, zákon a etika neumožňuje nahlížet komukoli kromě lékaře a tebe do zdravotní dokumentace. Lékař nemá právo se tě ptát na tvé rodinné, majetkové, pracovní poměry pokud se to netýká přímo tvého konkrétního zdravotního problému. Takže i kdyby do té karty něco napsal nikdo z těch blbounů k tomu přístup mít nebude a tak i kdyby to náhodou prošlo tak bohudík za etický kodex lékaře.
Ale ja nevim, kdovi, co je to zase za vymysl, ja se budu rozcilovat, az to bude realny
neurážíš mě, já ti rozumím, z pohledu obyčejného člověka(pacienta)to vypadá jinak, já v tom pracuji tak vím jak to chodí i z druhé strany, věřte nebo ne lékař je téměř vždy na straně pacienta.
nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako novodobé STB, fakt si myslím že to neprojde odporuje to spustě zákonů
co na to říct.. je to protiústavní. Podle mě to neprojde.. a na co by potřebovali? Vždyť už mají facebook ![]()
Na jednu stranu je zajímavé, že tohle by hromadu lidí zvedlo ze židle. Takových lidí, kteří dávají na fb fotky svých nahatých dětí, píšou tam, že je bolí hlava a kolikrát máme skoro porod v přímém přenosu…
to si jako myslí, že nějaké heslo je ochrání před lidmi, kteří tyhle informace schraňují? To snad neee ![]()
Ali88 píše:
co na to říct.. je to protiústavní. Podle mě to neprojde.. a na co by potřebovali? Vždyť už mají facebookNa jednu stranu je zajímavé, že tohle by hromadu lidí zvedlo ze židle. Takových lidí, kteří dávají na fb fotky svých nahatých dětí, píšou tam, že je bolí hlava a kolikrát máme skoro porod v přímém přenosu…
to si jako myslí, že nějaké heslo je ochrání před lidmi, kteří tyhle informace schraňují? To snad neee
A koukám,že ty nejsi výjimka
![]()
zoubky: jak se to vezme..
a nějaký jejich formulář je mi upřímně řečeno úplně jedno, protože je mi jasný, že si stejně zjistí, i kdy jsem byla dnes čurat, když to budou chtít vědět ![]()
A proc by to nemelo projit ??
Vzdyt tam jasne pisou ze uz to proslo parlamentem,i kdyby to senat vratil,tak parlament to prehlasuje a ze by to nepodepsal Klaus ?? No to celkem pochybuju.
A lidi,ty si ponadavaji a za chvili nad tim mavnou rukou
Ali88 píše:
zoubky: jak se to vezme..a nějaký jejich formulář je mi upřímně řečeno úplně jedno, protože je mi jasný, že si stejně zjistí, i kdy jsem byla dnes čurat, když to budou chtít vědět
Jestli to napíšeš na FB,tak rozhodně jo ![]()
A k čemu státu vlastně bude ,že bude vědět, že někdo měl 5 potratů, obě babičky chlastaj a strejda se zastřelil??? ![]()
Lizbeth píše:
A k čemu státu vlastně bude ,že bude vědět, že někdo měl 5 potratů, obě babičky chlastaj a strejda se zastřelil???
to nebude pro stat,ale pro ruzne nadnarodni koncerny,ktere diky tomu mohou vyvijet svou vyrobu a ziskavat finance,pro pojistovny,pro zamestnavatele,kteri diky tomu mohou cloveka nezamestnat,bude to slouzit vydirani
zkratka tenhle zkorumpovany stat bude mit jeste vetsi pravomoce na pachani svinstva
a kdo se k tomu bude chtit dostat ,tak pekne tem co to budou drzet zaplati
Angua: z mých zkušeností vyplývá, že to tam nemusím ani psát.. stačí, když na ten záchod prostě půjde.. policie i můj exmanžel mě v tomhle směru dost proškolili ![]()
JustynaSvobodova píše:
média to v tom článku dost zveličují aby co nejvíc zaujaly,pro vaší informaci jde asi jen o izip
Ty woe
ono se do Izipu budou uvádět i majetkové poměry??? Jinak to, že Izip nebude dvakrát zabezpečený, co se úniku informací týče, to by mne ani tak nepřekvapovalo. ![]()
Ali88 píše:
Angua: z mých zkušeností vyplývá, že to tam nemusím ani psát.. stačí, když na ten záchod prostě půjde.. policie i můj exmanžel mě v tomhle směru dost proškolili
A jak se to zjistí? Prozraď ![]()
Angua píše:Ali88 píše:A jak se to zjistí? Prozraď
Angua: z mých zkušeností vyplývá, že to tam nemusím ani psát.. stačí, když na ten záchod prostě půjde.. policie i můj exmanžel mě v tomhle směru dost proškolili
Stejně jako plynoměry a elektroměry se budou povinně instalovat ho*noměry!