Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, me jeste zbyva dopect jeden druh cukrovi. Ale ani to me letos nebere.
tak dneska jsme koupili stromeček,je nádherný a voňavý,jen doufám,že nám ho ta naše malá treperenda nestrhne
Dopekla jsem ještě kokosky,ozdobila větvičku z poraženého stromku a teď už můžu jen vyhlížet Ježíška.Do toho mám za dva dny narozky,tak jsem natěšená fakt jako blázen ![]()
@tasa píše:
No, me jeste zbyva dopect jeden druh cukrovi. Ale ani to me letos nebere.
hm, tak jsem zvědavá, kdo se tu ozve letos, loni jsem to tu zakládala, letos mě taky vánoční nálada nebere…
Já cosi trpím nedostatkem nálady od té doby, co mám vytvářet Vánoce já… Ale docela dobře funguje hudba ![]()
Letos jde vánoční nálada taktéž mimo mě. Nemám ještě všechny dárky, v e-shopu jsou na zabití, takže počítám, že to půjdu o víkendu dohánět do nák. center, což nesnáším. Zvládla jsem výzdobu, cukroví koupím/dostanu. Uklízím denně, takže ne předvánoční uklid se letos nedostane. Chjo, měla bych se nad sebou zamyslet.. ![]()
Ééé, mám dva druhy cukroví, dvě těsta a dvě hotové zkoušky za zimní semestr - oni mají být teď někdy vánoce? na vánoční náladu nemám čas, a když mě s ní někdo začne prudit, tak spálím na plotně františka, ať ví, zač je toho loket!
Nam pokazila naladu zprava, ze tata musi jit v lednu na dalsi operaci, bojuje uz delsi dobu statecne s vaznou nemoci… Ale snazime se nenechat se zkrusit a presto si naladu udelat - koupili jsme si novy svicen a tesime se, jak se 15-ti mesicnimu mrneti budou libit darky
![]()
Ještě že typickou vánoční náladu, jak si ji lidi představují, neočekávám a nikdy jsem nějak ani neočekávala.
(Krom dětství, samo…).
U nás se celkově vnímání Vánoce bere úúplně jinak a jsem za to vděčná!!
Ja taky nejak vanocni naladu nechytam, ale nejak mi to nevadi.
Tak my jsme si už aspoň postavili a ozdobili stromeček…ale nějak nevím kde to letos vázne ta nálada