Co udělá pošta v tomhle případě?

Sl2
62
12.5.24 23:23

Co udělá pošta v tomhle případě?

Dobrý večer. Objednával jsem si něco z Dr.Max, a jako dodavatele jsem zvolil českou poštu. Jenže jsem si to špatně přečetl, a myslel jsem si, že to bude doručené na poštu. Neukazovala se mi tam adresa té pošty, na kterou jsem to chtěl objednat, tam jsem tam zadal adresu úřadu (je tam i pošta). Na dobírku. Můžou mi to tam rovnou nechat? Nebo jak to funguje? :lol: je mi to trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2902
13.5.24 06:19

Myslím, že to bude v pohodě, to by tě jinak nepustilo dál. Špatnou nebo neúplnou adresu nebo nějaký nesmysl to nikdy nepustí. Nakonec máš tam v potvrzení objednávky vždycky napsáno zásliku doručíme tam a tam. Já objednávám dost často a už jsem se musela i " hádat" s internetem, že ta a ta adresa opravdu existuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
13.5.24 06:29

@Buba mara Děkuji, a když prostě nebudu moct, tak to doruçi na tu poštu, a já si to tam pak vyzvednu a zaplatím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
13.5.24 06:31

Podle me to dají rovnou na tu postu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
13.5.24 06:52
@Sl2 píše: Více

Mají tvůj mail i číslo mobilu. Tam i tam ti přijde upozornění, kde máš zásilku uloženou. Bude to na 99,99% na té poště. Kde také jinde? A až ti přijde SMS, že to tam je, tak si to tam vyzvedneš a jestli je to dobírka, tak i zaplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
13.5.24 07:49

@Buba mara Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.5.24 16:51

No jestli jsi vybral moznost dorucit na adresu a pak jsi misto sve adresy zadal adresu posty, tak ti nejspis budevolat postak, az ti to na tu postu/tvou adresu priveze :-))) Ale zase v pripade nezastizeni adresata ti to stejne da na postu, takze je to vlastne jedno :-) Baliky v urcite oblasti voziva obvykle szejny postak, mozna uz ho znas a normalne se s nim domluvis, treba ti to hodi domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24725
13.5.24 17:46

Pošlou ti nejspíš avízo předem mailem a tam se to dá změnit. Ale na té poště to skončí tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
20.7.24 19:17
@Sl2 píše: Více

Pošta není dodavatel, ale přepravce. Dodavatel je Dr. Max.

No, co udělá pošta? Na uvedené adrese tě nezastihne, tak ti to nechá k vyzvednutí na příslušné pobočce pošty.

Edit: Jo, a teď si vzpomínám, že - jak píše @lucad77, když je přepravcem ČP, tak mi v e-mailovém avizu poskytli odkaz, na kterém bylo možno změnit doručovací adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
20.7.24 19:25
@Buba mara píše: Více

Adresa se dá ověřit v registru adres.

Jde to i programově, je na to datová služba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76983
20.7.24 19:30
@eumedon píše: Více

snad už mu to za ty 2 měsíce došlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...