Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, kdo nosí pandoru, pochlubte se vašimi kousky… ![]()
@terien píše: Více
Taky jsem myslela, že už je to dávno out ![]()
Mě se to tedy nelíbilo nikdy…
@guineapig píše: Více
Já taky nechápu co je to za trend. To je přece jedno co kdo nosí za šperky no ne… ![]()
@guineapig píše: Více
Znám fůru ženských, který šílely s korálkama a dneska jim to leží v šuplíku. Šunt za 20 tisíc ![]()
@terien píše: Více
20 tisíc? Tolik bych za cetky nedala. Zvlášť když to není kam vynosit ![]()
Klidne priznam, ze dva naramky mam, jedne jsem si koupila a druhy dostala za covidu, kdy jsem si vecne myla a desinfikovala ruce a nechtela jsem si nicit lepsi sperky. Ale proc bych je fotila na net? ![]()
Zakladatelko, pokud chces od nekoho jeho fotky, nejdriv nabidni svoje. Takove obecne pravidlo, rekla bych, ![]()
Že vždycky lidé podlehnou nějaké stupidní vlně, jako opičky…
@Zumpa píše: Více
Proste moda, no, takhle to funguje uz par tisic let. ![]()
Je to předražené, ale třeba mně se líbí ty náramky, jak se tam přidávají ty korálky. Takže jsem si takový pořídila v bižuterii, není to Pandora a stál asi 150 Kč ![]()
Ja mam taky dostala jsem ted v breznu jeden na krk a druhy minuly rok oba mam od sveho muze a je mi jedno jestli je to trend me se libi! a taky je to od meho chlapa ze my to dal z lasky i po tolika letech, chtel mi udelat radost a taky udelal.. je mi jedno nejaky komentare typu " ze se to nenosi, ze jsou strasny atd " pro me je to dulezity ze je od meho chlapa a taky ze se mi libi, nekdo nedostane ani to ![]()
@Birdonawire píše: Více
Jj, všiml jsem, nicméně i v mém věku mě to občas udivuje ![]()
@Najmonova2626 píše: VíceŘíká se darovanému koni na zuby nekoukej, ale twl takový kýč