Pandora náramky, pochlubte se...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3627
11.5.24 20:45
@Kfětoslava píše: Více

Neříkám přece že všechny to tak dělají ale pár jsem jich znala. Jinak prosti gustu… :kytka: Každý podle svého vkusu přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
11.5.24 20:51
@Jazmine píše: Více

Já si myslím, že právě pandora se nesměla namáčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
11.5.24 21:42

Pokud na nem nejsou pozlacene privesky, tak voda, desinfekce, vsechno v pohode. Je to stribro, co by se na tom rozpustilo nebo poskodilo? Vyzkouseno, muj „kovidovy“ si opravdu uzil svoje. Teda nesprchovala jsem se s nim, sperky po prichodu domu sundavam. A obcas ho porad nosim, mam na nem privesky Parize a Prahy. Jestli to je pro nekoho kyc, pro mne za mne. :D Ja zase povazuji za kyc jine veci, co se mohou nekomu libit.

Edit: preklep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.5.24 21:48

No tak to bych se jim na to tuplem vys… :mrgreen: To se nesmí ani namočit, jo? Tak je drahá sranda. Umělé zlato a ještě to nesmíš ani namočit, dobrý no :D Já to spíš myslela tak, že to člověk pořádně nevymyje pokud to nenamočí vyloženě do čističe stříbra a že se tam toho při každodenním nošení musí dost usazovat. Prostě to považuju za nepraktické. A z toho cinkání by mi jeb.lo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.5.24 21:50
@Birdonawire píše: Více

Máš recht :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
11.5.24 21:51

Vždyť ti na něm nic cinkat nemusí. A pochybuju, že na žádném jiném šperků nemáš nějaké záhyby, kde by se mohlo něco usazovat.

• Citovat
  • Upravit
3627
11.5.24 21:57
@Snorlaxik píše: Více

No neviděla jsem ještě necinkací pandoru. Fakt že ne. Všechny holky co to kolem mě kdy měly cinkaly. Ale já jsem na to ultra citlivá, mě to vadí i u kabelek, když jsou hlučné zipy a karabiny. Jinak myslím, že prstýnky apod. jsou trochu něco jiného, není tam přece toho tolik. Ale jasný, pokud má někdo na každý ruce 4 prsteny, x náramků, tak je to to samé. Taky záleží kolik tam toho na ten náramek kdo nacpe. Já viděla jen ty typu „žebrák“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
11.5.24 21:59
@Birdonawire píše: Více

Mně to nepřipadá jako kýč. Když ti není přeplácané, tak se mi to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
11.5.24 22:00

Ale vždy na tom náramku můžeš mít jeden korálek. Můžeš tam mít kamínky zarážky a pokud nemáš visací cinkrlátka tak ti tam nemá co cinkat.

• Citovat
  • Upravit
15005
11.5.24 22:00

Mně se naopak to cinkání líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.5.24 22:05

@Snorlaxik J prostě vycházím z toho že jsou to ruce se kterýma nejvíc přijdeš do kontaktu s „vnějším“ světem. Jsou rozdíl náušnice, či řetízek na krku co přijdou do styku jen s tvojí pokožkou, převážně. S rukama člověk hrabe na madlo v MHD, v práci na stoly podle toho u koho co člověk řeší, restaurace a hlavně WC. Jasně vždy si pravidelně asi většina z nás myje ruce, ale prostě ten řetízek s plno přívěškama se omývá prostě hůř. Jsem estét, a vím to o sobě a proto nenosím ani prsteny. max jeden decentní občas, protože by mě to sran. dilo. :D Mít plný třeba plný ruce prstenů se mi příčí, stejně tak masivní náramky.
Mimochodem, jsem si vzpomněla jak s tou Pandorou kolegyně při psaní na PC cinkala/škrábala o stůl a ještě u toho chroupala mrkev :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.5.24 22:06
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
11.5.24 22:21

Taky se mi to vždycky líbilo, když někdo cinkal pandorou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
11.5.24 22:28

Estéti nenosí prstýnky? Nosím jen snubní, tak jsem nevěděla, že jsem estét. Nějak toho hodně mícháš dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
11.5.24 23:03

Klid. Myšleno jako estét vnímání na čistotu, bakterie. (z řec. aisthetikos - vnímavost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová