Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě jsem si v diskuzi všimla, že nick Capelucia nás taky opustil ![]()
Je to další ze série odchodů v posledních týdnech, které mě opravdu mrzí - namátkou třeba Ontarova Stará, Parninas, Ludmila Adámková a další.
Tahle diskuze je jednak na vzpomenutí těch, kteří nás virtuálně obohatili a už tu s námi nejsou, jednak na zjištění, zda není na čase vytvořit uzavřený virtuální prostor pro starší gardu. Nemám úplně ráda nářky typu „zbudou tu už jen trollové“…ale tímhle stylem tu brzy zbudou jen trollové ![]()
Kdo z posledních odchodů chybí vám?
To už jsem navrhovala nedávno, když tu otravovala Andromeda… Udělat širokou uzavřenku. Myslím, že by to byl hodně zajímavý experiment… eMimino v emiminu… akorát kdo by dělal správce skupiny
… To se nechce nikomu…
Tihle všichni, pak bych zmínila i dávno neaktivní. Russet, Kadrnožková, Paní Harringtnová, Bastetka ….
Taky mě ty odchody děsí, ale asi tu virtuální eutanázii chápu….. Mění se to tady a ne k lepšímu….
To je opravdu škoda, ráda jsem ji četla, člověk se často dozvěděl něco nového. To bylo důsledkem nějaké výměny názorů?
Upřímně, ti co diskutují normálně tak mi moc jejich nicky v paměti neuváznou. Ale ty co by tady být nemuseli a nebo vnáší negativní energii tak ty vyjmenovat dokážu. ![]()
@Hibou píše: Více
Vůbec netuším, jen jsem natrefila na příspěvek z doby před pár dny a ikonka už přeškrtnutá.
@Magical-eyes píše: Více
Co vlastně dělá správce? Potvrzuje členy? Trollení a nadávky dále monitoruje admin, ne? ![]()
Bohužel začátkem roku odešla i Aleriga - Alriga. Bohužel to bylo kvůli Andromedě. Bohužel trollice Andromeda vyštvala i další lidi.
@topazio píše: Více
Vidíš, tu jsem zapomněla.
Taky mi přijde, že Andromeda plus možná někteří nesnesitelní nováčci dokáží vyhnat i dlouhodobé kvalitní uživatelky (ne že bychom se nedokázaly zhádat i bez nich, ale to je něco jiného mi přijde
).
@Liberalissima píše: Více
Ona jí šikanovala spolu s Klopotkovou.
V posledni dobe sem nechodim tak aktivne jako driv a taky jsem si rikala, ze uz to zabalim definitivne. Za tech 16 let je to tu k nepoznani, ale furt me tu neco, nevim co, drzi. Ze ontarku nectu, jsem si rikala, ale ze skoncila, to jsem netusila.
Skoda ji a nebo je mezi nami, kdo vi ![]()
@topazio píše: Více
Jak je vyštvala? Vždyt si jí nemusel ten kdo nechtěl všímat ne? ![]()
@Janli píše: Více
to máš pravdu já si dala skoro rok detox a po návratu nestačím zírat ![]()
@boball píše: Více
To taky moc nechapu ![]()
Ja maximalne poslu do pr.dele (Josefunu) a byl za to tyden ban ![]()