Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pidulka1991 píše: Více
Pokud někdo se cítí více angažovaný vůči některým uživatelům, stačí si vyměnit email a můžou být dále v kontaktu.
A přitom ona sama měla dost nadváhu a nechodila nějak super krásně a moderně oblečená.
@Mango_Lassi píše: Více
Ne, někdo se jí naboural do původního nicku a změnil heslo, tudíž se do něj nemohla přihlásit, takže si založila vonajebohyne2 a až ten pak po čase dala smazat sama a založila ontarova. stara.
![]()
@jege píše: Více
S tou jedničkou a dvojkou si detaily už nepamatuju. Každopádně Ontarka to vždy brala poněkud impulzivně, takže není vyloučeno, že se zase vrátí.
Co si budem povídat, jednou za čas se tady vykraví každá z nás. Stačí blbej den, blbý téma a blbý protihráči a je vymalováno. Já tu takových zářezů taky pár mám…
Člověk pak musí koukat, jestli je kontinuální proces nebo to je občasnej exces. Blbý je, že dost suprovejch diskutujících odchází právě po takové slabé chvilce.
@Mango_Lassi píše: Více
Se blbě ignoruje, když tu litala po všech diskuzích a pronásledovala mě
. Aspoň ti dohazovala jiné, mi dohazovala sebe samou. Nevím proč se na mě nalepí vždycky něco špatného ![]()
Možná taky, ale hlavne gramatiku
hlavním mottem bylo: když neumíš napsat dotaz bez chyb, tak… (doplň libovolně podle typu dotazu
)
@Lorre píše: Více
Tohle období, kdy mě různě provokovala, snažila se vyvolat hádky, každou chvíli se mi dívala do profilu, nebo tvými slovy „pronásledovala“ mě, mám za sebou. Ale podmínkou je opravdu nereagovat. Jen tak to zkouší na všechno, co se chytí. V tomto nejsi výjimečný, můžu tě ujistit.
Osobně pro mě to byla dobrá lekce na posílení netové imunity, nebo jak to přesně pojmenovat. Ale vztahovačná nejsem a vím, že ona je takový typ, že to prostě musí vůči někomu dělat. Protože tím žije
@Snorlaxik píše: Více
Aleriga nadváhu neměla. V jedné diskuzi jsme si ukazovali fotky a má normální postavu. S někým si jí pleteš.
@Teik310 píše: Více
U ní to bude asi i profesní deformace. Chodí přednášet na universitu v ČB. Její obor je čeština.
@topazio píše: Více
Měla veřejně fotku v diskuzí. Rozhodně to nebyla štíhlá smrncovni ženská. Měla pár kilo navíc.
@Snorlaxik píše: Více
Tu jsem neviděla. Viděla jsme jiné fotky. Ale každá z nás máme jiné vnímaní typu postav.