Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, mně přijde divný opustit Emimino. Nevím, jestli by mě někdo dokázal vytočit tak, abych to tady zabalil, a už vůbec ne kvůli trollům. Je zvláštní, že na mě se tady nikdo nelepí, nenadává mi, vlastně mě nenapadá jediný uživatel, s kterým bych měl fakt problém. Ano, jedno odborné forum jsem před lety opustil, protože tam už nebyla názorová pluralita, stalo se z toho fórum jednoho muže (a ne, já to nebyl).
Takže na Emiminu podle mě pořád převažují klady nad záporama, jsou tu honiči a úchyláci, ale pořád jich není většina. Kdo chce radu ohledně těhotenství, mateřství, partnerství, dostane ji. Kdo měl Emimino jen na to, aby se četl neuvěřitelné a možná často smyšlené a absurdní příběhy ze života a smál se jim u kafe coby přehlídku exotů, najde je tu pořád.
Každý chodí na Emimino z jiných důvodů (já z nudy): pobavit se a zasmát, další sem může chodit proto, aby se dozvěděl, že někdo vede ještě víc život na houby než on sám, a další sem chodí nezištně radit nebo si sem jdou pro radu.
Většina uživatelů Emimina je normálních a kvůli té hrstce provokatérů a notorických navažečů není důvod se odsud dekovat. Jsem tu od roku 2015 a bohužel, jednou za čas dojde k obměně. Dnes už taky tady nenajdete nicky z prvních let tohohle webu.
Pak mě taky napadlo, že Emimino většina z vás využije jen v určité fázi života, především mateřství. Moc si neumím představit matadorku, která by na Emiminu působila 30 let. Pak se změní priority, děti odrostou, je méně času na kecání tady.
Pokud je vám nějaký uživatel lidsky blízký, znáte to ho odsud několik let, zkuste si na něj vzít přes SZ mail, ať můžete komunikovat i v případě, že to tady zabalí.
Každopádně pro většinu z vás je Emimino hlavně zábava, nikoliv součást života, a řada z vás dokázala ve svém životě bez problémů fungovat i bez rad z Emimina. A ti, co Emimino k životu potřebují, pro které je to virtuální nejlepší kamarádka, které se můžou svěřit a u které vždy najdou pochopení (jediné místo, kde jim někteří rozumí), tak ty Emimino neopouští. Teď je otázka, kdo koho potřebuje víc.
P. S. Fiducia je tu pořád, jen už ne tak často.
Příspěvek upraven 11.05.24 v 12:07
@Liberalissima píše: Více
Taky mě to už napadlo odsud zas zmizet. Je to tu plný trollu a adminky to zavrsuji dlouhodobe svou zaujatosti a neprofesionalitou. Po X letech šla kvalita úplně do háje.
Ontarky je fakt skoda. Byla vtipná a měla dobre názory. Bohužel pro nás jediný kdo tu bude navzdy je hlavní troll Klopotkova ![]()
@Janli píše: Více
No tak vidím tam nick markytka3 a je to jasné, to je taky arci*** ![]()
@Lorre píše: Více
Markéta chytla banána hned druhej den a od té doby taky nebyla …. Tak tohle bych oslavila….. ![]()
@Lorre píše: Více
Ontarova odesla uz vic krat predtim, takze se mozna opet vrati.
K tem ostanim, o kterych se zde pise, Lucie SX dostala ban v diskuzi o Ukrajine. Aleriga neodesla po prve, mozna se opet vrati.
Je to prirozeny proces, ze lide odchazeji.
@Temnástranasíly píše: Více
Vonajebohyne byl dřívější nick ontarky. Pak se objevil Ontar a bylo vymalováno. ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Jj, tahle mi nechybí, a spousta dalších taky ne
však lidi přicházejí a odcházejí. Je to internet.
@Pidulka1991 píše: Více
Mně zas nechybí Aleriga. Pro mě to byla sebestředná nesnášenlivá káča.
@Janli píše: Více
Tak ono stačilo ignorovat Klopku. Mně taky už 100× dohazovala milence, psali mi do SZ všichni ti hledači šuku, pořád mě zmiňovala. Pokaždé jsem dotyčného zablokovala a byl pokoj. Ty vlny kolem toho jsem asi nepochopila.
@Liberalissima píše: Více
Tak mě mic nevadila, ale dost jsem změnila nazor potom, co předvedla v jedné diskuzi. ![]()
Zmizela i Warita a g. sandova,