Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
já mám dojem, že teď píše do diskuse o „bojíte se covidu“, ale nerozklikávala jsem to,
tak edit - ne, nepíše sem, to mě jenom tak blbě vyskakuje v upozorněních na diskuse,
Lucie tu byla naposled začátkem března
Příspěvek upraven 11.05.24 v 17:07
@Temnástranasíly píše: Více
Chcy tě
, já taky varim zásadně v obleku
@Liberalissima píše: Více
No, od těch změn je to tu slušnej čurbes. ![]()
Ale zase to člověku umožní se povznést a nebrat ty interfernety zbytečně vážně. ![]()
přesně tak,
je lepší se sem chodit bavit, než se dojímat
ma tam cerstvy prispevek, navazala, kde skoncila. Ale chapu, zes ji prehledla. Dobre ji tak.
@stinga píše: Více
No já mám pocit, že tu není od doby, kdy tady jsem já… Jako nepotkala jsem ji nikde v diskuzi. A já tady jsem tuším cca 2 roky no ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
No já co jsem pochopila z diskuzí… Tak u Alerigy to byly šaty + podpatky + perly a čupr účes
prostě za dámu kdykoli… Což je super, ale u ní to byl důvod, proč se povyšovat nad ty, které to tak nemají ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Co hůř… ona tady přiznala, že posuzuje studentky podle toho, jak chodí oblečený. Mě tady zase pořád dokola psala, že jsem prase, když mám lupenku a nemůžu se mýt každý den mýdlem. Ta z toho byla úplně říčná….. Nechme ji spát, už je pryč…..
@Janli píše: Více
Masakr… to nevím, co by si myslela o mě, když teď v osmém měsíci chodím v teplákách od manžela
Ale jo, kašleme na ni. Mě teda zrovna ona nechybí…
Lupenku nemám a nevidím důvod, proč se drhnout vždy mýdlem
abych byla suchá treska?
@Barevné klubíčko píše: Více
Já mám šaty
pořád, je to nejpohodlnější ![]()
což ovšem neznamená, že to tu nemůže číst…