In memoriam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
11.5.24 22:00
@Colmosby píše: Více

Hele, po lahvince vína na mě netahej takový jinotaje…. 8)

• Citovat
  • Upravit
30604
11.5.24 22:08
@Anna766 píše: Více

Tojono, do toho bych nešel ani za zlatý prase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6648
11.5.24 22:26
@Colmosby píše: Více

Pcha, jsi zloděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.24 22:33
@Temnástranasíly píše: Více

Joo povídej mi o tom… A to já chodím i co půl hodiny prosím pěkně. Do toho reflux, pálení žáhy… No chtěla jsem se vyspat do zásoby, ale nějak to asi nevyjde :lol: občas si říkám, že se možná i s tím mimčem vyspím líp, než teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
11.5.24 22:35
@Liberalissima píše: Více

Ja mam jedno v 33. tydnu a u druheho jsem si tak od 37.tt rikala, ze uz mam toho přenášení dost… a to s prvni bylo fakt peklo, ale jak je človek obrovsky a ufuněný a na wc pred spanim klidne 20×, protoze kopanek do mocaku je nejvetsi zabava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6648
11.5.24 22:38
@Barevné klubíčko píše: Více

Jejda, tak to mě zase netrápí. Mám teda těhu cukrovku, takže jen toužebně čumím po zmrzlině :mrgreen: ale to mě mrzí, žáha je strašně nepříjemná :hug: vyspíme se v rakvi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.24 22:44
@Pidulka1991 píše: Více

Jooo to naše zlatíčko mi kope do močáku zrovna v době, kdy se mi lehce začíná chtít a ještě je možnost, že bych to zaspala… Ale neee, šup kopnout maminku, ať není tak líná a jde na ten záchod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.24 22:46

Jooo je to hnus, skoro nic nejím… Dneska třeba naposledy v pět odpoledne a stále se nadavuji, žaludek až v krku… To zas bude noc :lol: Tobě zjistili cukrovku jo? No taky to nemáš lehké… Ale ještě chviličku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.5.24 22:57

A kdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14425
11.5.24 23:25
@Barevné klubíčko píše: Více

Ak je pálenie záhy skutočne neznesiteľné, predpíšu aj omeprazol. Ak je to na prežitie, tak pomáhajú mandle a čaj z vojtěšky. Renie a podobné srandy tiež trošku pomôžu. Skús jesť v krátkych intervaloch, čím dlhšie som nejedla, tým horšie pálenie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
11.5.24 23:25
@kouřící králík píše: Více

Nic si z toho nedělej, @Sonarka ho taky už má, nějakého Helmuta. Asi nás to časem čeká všechny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.5.24 23:28

Nevsimla jsem si ani jednoho odchoziho, bohuzel :nevim: :jazyk: O Ontarce vim, to tu nekdo psal, ale jinak bych si taky nevsimla, mela sve epizody, kdy tu treba pul roku nebyla a pak se obejvila…coz mi prijde v poradku, lepsi nez porad odchazet a pak se zase „zrodit“ pod novym nickem…cemuz moc nerozumim… :think: Pusobi to na me mirne hystericky…Ale to je tim, ze ja to tady neberu dostatecne vazne na to, abych tu delala podobna dramaticka extempore :D Prijdu sem, obcas me nekdo vytoci, obcas potesi, ale po vypnuti emimi na to nemyslim dele nez minutu… :) :think: Mam svych starosti a radosti dost. Emimi beru jako zpestreni vsednich dnu. Trollove jsou mi u zadku, celkove si nemyslim, ze by to tady nejak vyrazne upadalo…ja kdyz tu zacinala pred 10 lety, tak to byly teprv boje :mrgreen: Ted je to tady takove spis mirumilovne, mi prijde :nevim: :think: Ale muze to byt samozrejme muj subjektivni pocit… Kazdopadne by me nenapadlo odchazet kvuli komukoliv…max si treba dat pauzu…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.5.24 23:29
@jege píše: Více
:P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11193
12.5.24 00:52
@Sonarka píše: Více

Tak spoléhám na tebe, že tu zůstaneš, aby mi tu nebylo smutno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30604
12.5.24 01:47
@jita22 píše: Více

Neboj máš kdyžtak mě 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...