Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Tojono, do toho bych nešel ani za zlatý prase ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
Joo povídej mi o tom… A to já chodím i co půl hodiny prosím pěkně. Do toho reflux, pálení žáhy… No chtěla jsem se vyspat do zásoby, ale nějak to asi nevyjde
občas si říkám, že se možná i s tím mimčem vyspím líp, než teď ![]()
@Liberalissima píše: Více
Ja mam jedno v 33. tydnu a u druheho jsem si tak od 37.tt rikala, ze uz mam toho přenášení dost… a to s prvni bylo fakt peklo, ale jak je človek obrovsky a ufuněný a na wc pred spanim klidne 20×, protoze kopanek do mocaku je nejvetsi zabava ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Jejda, tak to mě zase netrápí. Mám teda těhu cukrovku, takže jen toužebně čumím po zmrzlině
ale to mě mrzí, žáha je strašně nepříjemná
vyspíme se v rakvi ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Jooo to naše zlatíčko mi kope do močáku zrovna v době, kdy se mi lehce začíná chtít a ještě je možnost, že bych to zaspala… Ale neee, šup kopnout maminku, ať není tak líná a jde na ten záchod ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
Jooo je to hnus, skoro nic nejím… Dneska třeba naposledy v pět odpoledne a stále se nadavuji, žaludek až v krku… To zas bude noc
Tobě zjistili cukrovku jo? No taky to nemáš lehké… Ale ještě chviličku ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Ak je pálenie záhy skutočne neznesiteľné, predpíšu aj omeprazol. Ak je to na prežitie, tak pomáhajú mandle a čaj z vojtěšky. Renie a podobné srandy tiež trošku pomôžu. Skús jesť v krátkych intervaloch, čím dlhšie som nejedla, tým horšie pálenie ![]()
@kouřící králík píše: Více
Nic si z toho nedělej, @Sonarka ho taky už má, nějakého Helmuta. Asi nás to časem čeká všechny. ![]()
Nevsimla jsem si ani jednoho odchoziho, bohuzel
O Ontarce vim, to tu nekdo psal, ale jinak bych si taky nevsimla, mela sve epizody, kdy tu treba pul roku nebyla a pak se obejvila…coz mi prijde v poradku, lepsi nez porad odchazet a pak se zase „zrodit“ pod novym nickem…cemuz moc nerozumim…
Pusobi to na me mirne hystericky…Ale to je tim, ze ja to tady neberu dostatecne vazne na to, abych tu delala podobna dramaticka extempore
Prijdu sem, obcas me nekdo vytoci, obcas potesi, ale po vypnuti emimi na to nemyslim dele nez minutu…
Mam svych starosti a radosti dost. Emimi beru jako zpestreni vsednich dnu. Trollove jsou mi u zadku, celkove si nemyslim, ze by to tady nejak vyrazne upadalo…ja kdyz tu zacinala pred 10 lety, tak to byly teprv boje
Ted je to tady takove spis mirumilovne, mi prijde
Ale muze to byt samozrejme muj subjektivni pocit… Kazdopadne by me nenapadlo odchazet kvuli komukoliv…max si treba dat pauzu…
@Sonarka píše: Více
Tak spoléhám na tebe, že tu zůstaneš, aby mi tu nebylo smutno ![]()
Hele, po lahvince vína na mě netahej takový jinotaje….