In memoriam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.5.24 02:09
@jjss píše: Více

Omeprazol mám, funguje bohužel jen občas. Jinak používám vodu s rozpuštěnou sodou… Ta funguje celkem, ale je to hnus. A občas minerálku někde z hor, ta taky zabirá. No a jídlo.. Já ani nemám hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
12.5.24 09:23
@Temnástranasíly píše: Více

Vím, že mi nepřísluší ti radit, ale ber to jako poučení: už nikdy nemluv v koupelně na manžela ani se na něj neotáčej, koupelna je nebezpečné místo. A taky se s ním nehádej, když něco krájíš nožem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Můžu mít divný dotaz na vás těhotné? A nechci vás vystresovat, ale překvapilo mě, že se těšíte na porod. Pochopil bych těšení na miminko, ale porod? Proto mě překvapila moje první internetová láska, když porodila prvního potomka a řekla, že byl porod nádhernej, že by si to ještě na porodním sále hned zopákla. Porod prej ale trochu bolí.

A k těm odešlým: i já tady posledních pár týdnů vidím čím dál víc zašedlých avatarů, že mi to úplně nepřijde jako náhoda, spíš hromadný exodus. Anebo že by si uživatelé jen tak z nudy rušili a zase obnovovali účty? To asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6643
12.5.24 10:12

@Ploskutáček Těhotenství umí být tak nepříjemné, že těšení se na porod je těšení se na chvíli, kdy těhotenství skončí :mrgreen: Navíc nejsme blbé a víme, že bez toho to miminko v náručí mít nebudeme :lol:

Příspěvek upraven 12.05.24 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
12.5.24 10:18

Aha, dík moc za vysvětlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.24 10:19
@Ploskutáček píše: Více

Ano, těším se na porod a je mi úplně u… Někde :lol: jak moc to bude bolet… Pro představu, dnešní noc:
23:10 - usnula jsem na gauči v obýváku
1:45 - probuzení na záchod a odchod do ložnice.
1:45 až 5:30 - Pálení žáhy, čůrání… Pak už i hlad :lol:
5:30 až 8:55 - konečně spánek v ložnici… Samozřejmě proložený asi třemi návštěvami WC…

Tak už chápeš, proč se těším? :lol:

Do toho tě bolí třísla, žebra, záda… Já sama musela na nemocenskou 3 týdny před ochodem z práce. Tíhou mého těla mi začala bojkotovat levá noha a po měsíci, kdy jsem se i předs bolest snažila fungovat, už to prostě nešlo :nevim: A to teda nemám problémy, jako jiné ženy. Se podívej, Temnástranasíly má těhotenskou cukrovku… Některá má preeklampsii atd… Některá krvácí celé těhotenství a nic nemůže…

Prostě to není sranda a není to příjemné. Ty nabraná kila dávají strašně zabrat. Já mám asi 16 kg nahoře, ale vypadám stále stejně, jen ten pupek 8o manžel říká, že se nediví, že už nemůžu… Je to v podstatě totéž, jako by on teď nabral 30 kg a tahal to :nevim:

Jo ale ať nekecám… Těšíme se na porod i proto, že spolu i zjistíme, co jsme to vlastně celou dobu čekali… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.24 10:22

Tak já se trošku rozepsala :mrgreen: Ale ano, přesně tak… A upřímně se i těším, až zase budu moct chodit rychle a ne se kolébat ze strany na stranu a do toho kulhat na jednu nohu… Až si lehnu a hned usnu, tak jako dřív… Jasně, mimčo mě bude budit, ale lepší než jít spát a mít neustále pocit knedlíku v krku a nutkání na zvracení :roll: Prostě se těším, až to budu zase já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
12.5.24 10:25
@Barevné klubíčko píše: Více

Dík, tak něco mi říkaly kamarádky, ale to víš, já nikdy těhotnej nebyl, tak díky za nahlédnutí do těhotenství. Počkat, takže ty vytlemené těhulky z obálek časopisů Maminka/Miminko jsou fejk? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
12.5.24 10:26

@Barevné klubíčko já u prvního nabrala 35 u druhého to po 40kg přestali počítat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.24 10:27

Ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6643
12.5.24 10:28

Věřím :hug:

Můj krevní oběh nestíhá, takže mě brní pravá ruka a občas je k nepoužití :mrgreen:
Na tu cukrovku nemohu skoro žádné sacharidy, pak jede cukr moc vysoko. Takze jsem vynechala sladkosti, sladké pití, všechno pečivo, ale i přílohové sacharidy. Samozřejmě sladká jídla, většinu ovoce :mrgreen:
A dneska jsem slavila, šla jsem na záchod jen 4* :mrgreen:

Ale za to mrnouse to stojí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@ka2ka píše: Více

8o 8o A podařilo se ti pak něco z toho shodit? Jinak já jím pořád stejně, teď dokonce i míň… A stejně to leze nahoru. Nejvíce v prvním trimestru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271

@ka2ka a teď to dej dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
12.5.24 10:30

u prvního všechno vyčůrala jsem to během dvou měsíců bylo to šílený, u druhého většinu a to jsem poslední měsíc ležela v nemocnici a měla cukrovkovou dietu a stejně jsem přibírala pekelný to bylo díky už nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6643
12.5.24 10:35

S tvojí situací se to ovšem nedá srovnávat, ženským to huntuje tělo, ale většinou se dají do kupy, je to přechodné. Jenže jak na to nejsme zvyklé, je to změna, tak už toho máme plné zuby.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
12.5.24 10:40

Jako s mou diagnozou, nebo s tím, až jednou otěhotním já? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová