Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše: Více
Já právě že vůbec ne. Jde úplně mimo moje okruhy. Jen jednou snad na něco reagovala, co sleduju. Mě to překvapilo, protože český Twitter je dost malý a jsem tam spoustu let.
@Mango_Lassi píše: Více
ja tam jsem neco pres rok a jsem velmi nesmela. Neco jako tady pred lety. Svym zpusobem novacky chapu, ze se citi slabsi. Mam to za sebou. Ale to je stejne jako v praci, kde je kolektiv.
Tak Capelucia mě mrzí, měly jsme první dítě ve stejnou dobu a líbily se mi její vědecky podložené názory, i když já tu výchovu dělám jinak. Já zas jeden čas chodila na rodinu, a taky už jsem tam plno let nebyla. Už jsem asi neměla co říct. Bavily mě uživatelky, když měly malé děti a řešily ty tehdy novinky ve výchově jako respektující rodičovství, šátky, domškolu… Dneska jsou to skoro babičky
asi člověk časem napíše všechno, co chtěl, a pak už nemá smysl sem chodit
nebo jen jarní detox. Taky bych to potřebovala jako sůl. Vyhlížím telefon pro seniory ![]()
@Liška32 píše: Více
Respektující rodičovské je i po patnácti letech v některých kruzích pořád novinka ![]()
Jaký smysl je se mazat, když stejně funguje sebeoživění? Nabízím jiný postup - změnit heslo na náhodné, nalezené na internetu, dřív jsem třeba pro tyto účely používala maďarské online zpravodajství, vždy jsem vykopírovala náhodnou změť písmenek a dala je jako heslo
- není žádná šance si heslo zapamatovat. Následně to samé provést s emailem, se kterým je emimi účet spárovaný. Takto není žádná šance heslo obnovit, leda založit vše znova ![]()
@Liberalissima píše: Více
Taky mne Ontarka chybi, moc se mi libilo jak psala o Ontarovi a balalajkovych vecerech
valela jsem se smichy..Chybi mi ten cerny andel fotka, nick neznam. Sveho casu byla dobra Ou..na vztahove problemy byla top.
Hodně mi chybí Kosmírka a OpportunityNox.
U Nox mě mrzí, že jsem si na ni nevzala kontakt a vlastně si s ní ani nevyměnila zprávy v SZ, což jsem vždycky chtěla, ale nějak na to nedošlo. ![]()
Sice už je to delší dobu co tu nejsou, ale chybí mi Rokris, Jdukolem a Nostress.
@WhiteCrow píše: Více
Nene myval, ten byl dobrej
Na tu sem už úplně zapomněl
@Anna766 píše: Více
Rokris je teď Popeladym, občas nakukuje.
Já jsem teda psala, že se snažím ty „internety“ moc neprožívat, kdo tu chce být, je a kdo nechce, prostě odejde -
ale přece - chybí mi @Baba - psala tak, že jsem viděla jako film její nemocnici, její domov, také chybí ty její akva příšery - růžové ve vodě, hnědé na souši,
a chybí @mroe - rentgenoložka, která uměla tak krásně suše komentovat všechny ty úzkostné poruchy s nejmíň pěti smrtelnými diagnozami