In memoriam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
12.5.24 21:40
@Mango_Lassi píše: Více

tez se ta s ni potkavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.5.24 21:45
@matkabagristy píše: Více

Já právě že vůbec ne. Jde úplně mimo moje okruhy. Jen jednou snad na něco reagovala, co sleduju. Mě to překvapilo, protože český Twitter je dost malý a jsem tam spoustu let.

• Citovat
  • Upravit
66815
12.5.24 22:00
@Mango_Lassi píše: Více

ja tam jsem neco pres rok a jsem velmi nesmela. Neco jako tady pred lety. Svym zpusobem novacky chapu, ze se citi slabsi. Mam to za sebou. Ale to je stejne jako v praci, kde je kolektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6436
13.5.24 20:14

Tak Capelucia mě mrzí, měly jsme první dítě ve stejnou dobu a líbily se mi její vědecky podložené názory, i když já tu výchovu dělám jinak. Já zas jeden čas chodila na rodinu, a taky už jsem tam plno let nebyla. Už jsem asi neměla co říct. Bavily mě uživatelky, když měly malé děti a řešily ty tehdy novinky ve výchově jako respektující rodičovství, šátky, domškolu… Dneska jsou to skoro babičky :mrgreen: asi člověk časem napíše všechno, co chtěl, a pak už nemá smysl sem chodit :nevim: nebo jen jarní detox. Taky bych to potřebovala jako sůl. Vyhlížím telefon pro seniory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
14.5.24 08:37
@Liška32 píše: Více

Respektující rodičovské je i po patnácti letech v některých kruzích pořád novinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.5.24 08:58

Jaký smysl je se mazat, když stejně funguje sebeoživění? Nabízím jiný postup - změnit heslo na náhodné, nalezené na internetu, dřív jsem třeba pro tyto účely používala maďarské online zpravodajství, vždy jsem vykopírovala náhodnou změť písmenek a dala je jako heslo :D - není žádná šance si heslo zapamatovat. Následně to samé provést s emailem, se kterým je emimi účet spárovaný. Takto není žádná šance heslo obnovit, leda založit vše znova :lol:

• Citovat
  • Upravit
11469
14.5.24 09:04
@Lorre píše: Více

Arci co? Arciholka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
14.5.24 09:15
@Liberalissima píše: Více

Taky mne Ontarka chybi, moc se mi libilo jak psala o Ontarovi a balalajkovych vecerech :mrgreen: valela jsem se smichy..Chybi mi ten cerny andel fotka, nick neznam. Sveho casu byla dobra Ou..na vztahove problemy byla top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3693
14.5.24 20:02

Hodně mi chybí Kosmírka a OpportunityNox. :srdce: U Nox mě mrzí, že jsem si na ni nevzala kontakt a vlastně si s ní ani nevyměnila zprávy v SZ, což jsem vždycky chtěla, ale nějak na to nedošlo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
14.5.24 20:37

Sice už je to delší dobu co tu nejsou, ale chybí mi Rokris, Jdukolem a Nostress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30591
14.5.24 20:46
@WhiteCrow píše: Více

Nene myval, ten byl dobrej :think: Na tu sem už úplně zapomněl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75686
14.5.24 22:44
@Anna766 píše: Více

Rokris je teď Popeladym, občas nakukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76559
15.5.24 10:07

Já jsem teda psala, že se snažím ty „internety“ moc neprožívat, kdo tu chce být, je a kdo nechce, prostě odejde -
ale přece - chybí mi @Baba - psala tak, že jsem viděla jako film její nemocnici, její domov, také chybí ty její akva příšery - růžové ve vodě, hnědé na souši,
a chybí @mroe - rentgenoložka, která uměla tak krásně suše komentovat všechny ty úzkostné poruchy s nejmíň pěti smrtelnými diagnozami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
15.5.24 12:52
@Velryba černá píše: Více

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.5.24 12:53