Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Vím, že měla těch zdravotních problémů víc, nechodím sem nijak často, posledních pár let hodně sporadicky, ale ji si pamatuju, byla moc milá a empatická, achjo ![]()
@aiwwa píše: Více
a Ester? ta psala z nemocnice, a pak už nepsala…
@Magical-eyes píše: Více
Denisa byla hrozně fajn, vyměnili jsme si pár SZ, a když jsem se dozveděl, že už není, byl jsem z toho dost špatnej. A to jsem se to dozvěděl jakoby omylem z nějaké diskuze. Ne že bych si myslel, že jste nesmrtelní, ale vždycky to šokuje, i když ty lidi znám jen virtuálně.
Teď jsem si vzpomněla na Dája999
https://www.emimino.cz/profil/daja999/
Ta byla zbytečně zablokována kvůli Pírkovi nebo Andromedě, nebo Klopce, nebo někomu podobnému.. A už se asi nevrátila, nebo má nový nick. Ta byla fajn
Vzpomínám si na jednu dávnou uživatelku, která zemřela
Potvrdil to její manžel. Nick byl myslím Hromik. Psal, že jí praskla tepna v mozku.
A potom ještě maminku 4 dětí s rakovinou, která odmítla chemoterapii, chtěla se léčit pouze alternativně.
Vzpomínám si na Apaji. Četla jsem ji ráda. Měla hodně zdravotních problémů, které popisovala a snažila se tím optimisticky popasovat. Dát sílu ostatním. Ale chvílemi jsem pochybovala, jestli je skutečná. Psala, že byla nějak krátce po narození dcerky na operaci. Jednou psala srdce, podruhé mozku. O dceru se jí v té době starala tchyně.
Už jsem tuto pochybnost vznesla jinde, někdo mi potom psal, že těch problémů a operací měla víc.
Takže ona už taky není? ![]()
Přidávám Janli, ale tajně doufám, že se ještě rozmyslí.
Jestli ne, tak aspoň děkuji takto děkuji za recept na nejluxusnější svíčkovou ![]()
@alisekR @Anna766
Včera se smázla po tom, co se do ní jeden z těch nových agresivních nicků navezl kvůli vážné nemoci ![]()
V té diskuzi o manželovi a budíku.