Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Temnástranasíly píše: Více
Jako bys psala o mně v současnosti, je mi 41, a většina z tvé citace mi zůstala dodnes.
Že by to tu rozkládali výhradně nováčci, jak zaznělo někde v úvodu diskuse? Skutečně nikoli, nepříjemných stálic je tu dost. Představa některých - jsem tu roky, tak jsem něco víc a mohu si tudíž dovolit víc, jest více než legrační. Imaginární opora v datech registrace a množství srdíček… Frustrace se na internetu vypouští nejsnáze.
@Lorre píše: Více
Tak ty jsi psal, ze taky uvazujes o odchodu
Jen nam pak rekni, nez pujdes, pod jakym nickem se vratis, aby se to tady zase sahodlouze nevysetrovalo
![]()
@Velryba černá píše: Více
Vidíš, to mě nenapadlo a je to dost pravdivý příspěvek.
@Temnástranasíly píše: Více
A když se s ním už půjde lehce domluvit pomaže do školy. Poté co nastoupí na druhý stupen, a už se s ním nebudeš muset příliš učit a kontolovat úkoly, kterým zhusta už stejně nerozumíš, místo oddechu přijde madam puberta, někdo ti na několik let vymění už zcela rozumné dítko za podivného tvora s ještě podivnějšími názory a chováním. Někde venku potká jiného podivného tvora, který se ti nemusí ani příliš zamlouvat a bude ti ho vodit domů ve vhodnou i nevhodnou hodinu.Po dodělání vysoké školy se odstěhuje sto kilometrů dál, ale 12. května ti zavolá, miluji tě mamínko
A to se vyplatííí. ![]()
Myslím, že nikdo až na tebe nepoužil slovo „výhradně“ ![]()
@Liberalissima možná nezaznělo slovo výhradně (nemám ambice pamatovat si každý zdejší příspěvek doslovně), nicméně ano, naprosto obvykle se zdejší úpadek (za ty roky osobně moc změn nevidím) dává za vinu jim.
A co tím implikuješ? Že se stálice tak moc změnily?
Sama za sebe vidím problém ve špatné moderaci a to především. Admini nejsou schopni zamezit aktivitě zjevných trolů. Pak důvěra v diskuze je nízká, nikdo nechce plácat játra a věnovat úsilí do diskuze, která se nakonec ukáže jako čistě trolící. Ano, stávalo se to už dřív, ale mělo to alespoň určitou úroveň. Teď je to tady jako na běžícím pásu a stálí uživatele jsou apriori podeziravi. Pak jsou zde technické změny a ani admini přesně nevědí, co se jim děje pod rukama. Celkově to působí dost neseriózně a je vidět, že pro majitele provoz emimina není žádná velká priorita. Nakonec tady zůstali lidi, kteří k tomu tady přistupují jako k zábavě.
@Mango_Lassi já tvrdím, že některé stálice nebyly ani dříve zárukou kvalitní diskuse, tudíž spíše nezměnily. Je to především iluze, kterou o sobě mají. Právě některé stálice chodí dělat bordel do konkrétních typů diskusí a dělají to už velmi dlouho.
@topazio píše: Více
Aleriga neodešla kvůli Andruš, to je mylná informace. Odešla, protože Klopka jí dohazovala milence a admini to odmítli řešit. Asi cítila velkou křivdu.
Tady někde je ten celý vývoj https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…
@Ploskutáček Rodila jsem loni podruhé a poslední měsíc byl fakt očistec už a celkově jsem mela problémy cele těhotenství a radši bych desetkrát rodila, než být znovu těhotná. Porod byl krasnej.
@Mango_Lassi píše: Více
Mně taky někoho dohazovala, ale já to tak neprožívám… ![]()