Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček Ale ty vytlemené těhulky za to tlemení dostanou peníze. A Photoshop dělá divy.
Obyčejné ženy z lidu na obálky časopisů nedají. Protože ví, že realita je úplně někde jinde.
@Barevné klubíčko Žáha mě pálila hodně v těhotenství. Bylo to velmi nepříjemné. A Vypadla jsem jako bych měla porodit paterčata a přitom jsem přibrala 10 kg.
@Ploskutáček píše: Více
Zase není třeba to přehánět. Proč by se nemohly smát? Jako že jsem těhotná, tak to povinně protrpím aby všichni viděli? Jasný že to není sranda, bolí tě záda, dítě kope do močáku, natékají ti nohy a nemůžeš spát, ale ta radost a těšení je tam taky.
@topazio píše: Více
Vím, to už dnes chápu taky. Nějaký časáky jsem nakupoval kamarádkám a překvapilo mě, jak idealisticky jen tam těhotenství líčený, a bylo to docela v kontrastu s těhotenstvím kamarádek, který si v pozdějších fázích ne úplně užívaly…
@Barevné klubíčko píše: Více
Nějaká skupinka - děti, hubnutí? ![]()
Kdyby mi někdo dal balík peněz, tak se taky budu zubit z obálky časopisů. Ve skutečnosti jejich životy nejsou jenom zalitý sluncem.
Nemusí to být fejk. Já třeba v těhotenství neměla žádné problémy, otoky, bolesti zad. Ještě cca 14 dnů před porodem jsem doma měla na návštěvě kamarádku z ciziny a jezdili jsme po ČR na dlouhé výlety, procházky přírodou. Kdybych neměla břicho a občas mě dítě nekoplo, tak ani nevím, že jsem těhotná.
Mají brečet? Fakt se ptám vážně. Jenom proto že se někdo usmívá, neznamená že nemá žádné potíže přece.
Jo tak to budu podobný typ… Prosím, řekni, že po porodu žáha hned pálet přestala?
@Temnástranasíly píše: Více
Jsem zvědav jestli to budeš říkat i po pár měsících co se narodí ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Ano, přestala mě pálit pár dní po porodu.
@Lorre píše: Více
Mám s dětmi dost zkušeností, čekám uřvané, protivné miminko, které furt něco bolí. Později tvora se kterým se nedá domluvit, bude hulakat, vše patlat, ničit a tak ![]()