Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček @Barevné klubíčko
Jojo, termín je 12.6., teď má být nějaký check-in v porodnici ![]()
Takže score je rozbombardovany byt v rekonstrukci, 14 dní zpět vykloubené koleno, ale dneska v noci, když jsem šla po 7me na WC, jsem si říkala, že už stačí a můžeme rodit ![]()
@kouřící králík píše: Více
no venkované se pak vždycky v autobuse převlékli do gala, i když to byly tesilky a krimplen, to Pražáci přišli v riflích a svetru
@stinga
to bylo po revoluci, nosil se ještě krimplen? No fuj, to jiskřilo, vlasy se za tím táhly, njn, ale kde tenkrát vzít bavlnu ![]()
né, po revoluci už krimplen ne, mamka se mnou jezdila na ty muzikály a vždy se ženské převlékaly v autobuse, mamka měla takové černé šaty ke kolenům bez rukávů a na to byla taková „hazuka“ matně vínová s prostřihy a ta měla 3/4 rukávy, docela dobře to tehdy vypadalo - byla to umělina, ale taková elastická
tož nevím, ale moje mamka ho „žere“
@Temnástranasíly píše: Více
Jeee tak nejsem učuraná jen já, to mám radost
A vykloubené koleno? Cos dělala?
@Temnástranasíly píše: Více
Hele nepřivolávej, mám dítě v 36 týdnu a ačkoli to bylo "v pohodě ", ve smyslu žádné vážné zdravotní problémy, tak to pořád bylo dost na houby ![]()
Koukám, že Kolicek95 má smazaný profil. Škoda, ráda jsem četla její příspěvky.
@Barevné klubíčko píše: Více
Otočila jsem se v koupelně ke dveřím a chtěla jsem manželovi říci, jestli ta návštěva chalupy byla tak hrozná, že se nic nestalo
![]()